• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kızıcaksın eminim :9::9: :31:

Yavrum dean'ım ya ne çekti bee şu samden :41:

Off sorma köpek yawrusu gibi kaşlarını kaldırıp deanıma bakınca bazen ağzına vurasım geliyor.Deanım onun yüzünden manyağa bağladı :19::19:

bi wc molası verdim topik dean topiki olmuş :63: :63: onu kapan kapmış ne bölüşüyosunuz daha :60:

Bende diyorum yapmayın etmeyin size ne faydası var ben kaptım felan filan ama dinletemiyorum :27:

Jensen benim zilyon kere izlediğim sevgililer günü katliamında da oynamış ama orada hiç dikkatimi çekmedi açıkcası:50:

Benim hayranı olduğum jensen değilde jensenin deanla birleşimi.Deanın o şapşal bazen küstah ama espirili kendinden emin ..... bu liste uzar süper bi karakter ya serseri :52::52::52:

Jensen benim zilyon kere izlediğim sevgililer günü katliamında da oynamış ama orada hiç dikkatimi çekmedi açıkcası:50:

Benim hayranı olduğum jensen değilde jensenin deanla birleşimi.Deanın o şapşal bazen küstah ama espirili kendinden emin ..... bu liste uzar süper bi karakter ya serseri :52::52::52:

Evet deanla karışımı olan jenseni seviyoruz daha doğrusu direk deani seviyoruz jensenda güzel hissi geçirdiği için o paydan nasibini alıyo :9::9:

Bi gün toplaşıp dövmeli dean hayrına :27:

Yalnız cas yani misha gerçekten ne espirili bi karaktermiş :60: düğününde gelinlik giymiş ayol :60: manyak :60:

Casda faworim.Ama eşi dikkatimi çekti çok erkeksi bi kadın

Onu görmüştüm kendi düğünü müymüş :53:

Oğlu çok tatlı yaa mishanın :9::9:
Dur bak özelden atıyım linkini bi bak şebeğe :1:

Evet deanla karışımı olan jenseni seviyoruz daha doğrusu direk deani seviyoruz jensenda güzel hissi geçirdiği için o paydan nasibini alıyo :9::9:

Onu görmüştüm kendi düğünü müymüş :53:

Oğlu çok tatlı yaa mishanın :9::9:
Dur bak özelden atıyım linkini bi bak şebeğe :1:

Deanıda başka bir oyuncuda düşünemiyorum sanki jensen onun vucudu :9: şey gibi oldu bu mikail in vucudu felan :9:

Bakayım kuzum :52::52: mishaya çektiyse oww:52::52:

Bibiim nereye gittin

Tuğbiiiişşşş ruby konuşun kızlar :21:

tuğba eşin yatmadı mı kız demiyo mu gel artık diye :52::52:

Off sorma köpek yawrusu gibi kaşlarını kaldırıp deanıma bakınca bazen ağzına vurasım geliyor.Deanım onun yüzünden manyağa bağladı :19::19:

Bende diyorum yapmayın etmeyin size ne faydası var ben kaptım felan filan ama dinletemiyorum :27:

:27::27::27::27:

evcil hayvanın mı var :55:

ebet kedim ve kuşum var ama kedim annemde şimdilik yaza doğru alıcam :16:

Bibiim nereye gittin

Tuğbiiiişşşş ruby konuşun kızlar :21:

tuğba eşin yatmadı mı kız demiyo mu gel artık diye :52::52:

geldim yawrumm hep deanden bahsediyosunuz napim :27:

Back
X