• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım getirdim bisefer çok yabancılık çekti yemek falan yemedi mecbur geri götürdüm annemde mimi de olduğundan o eve çok alışkın burda yanlız hissetti kendini galiba çok özlüyorum aslında :14::14:

evindemi besliyosun canım :16:

evet ölüyoruz bitiyoruz ona :16::16::16: sanki çocuğumuz gibi seviyoruz:52::52::52:

canım getirdim bisefer çok yabancılık çekti yemek falan yemedi mecbur geri götürdüm annemde mimi de olduğundan o eve çok alışkın burda yanlız hissetti kendini galiba çok özlüyorum aslında :14::14:

evindemi besliyosun canım :16:

Ayy kıyamam yakın mı annen gidip görebiliyo musun ?

Orada pek konuşmuyor ama oradada fark etmiştim yeri gelmişken söyliyeyim dedim beğeniyorum ses tonunu

:9::9:

Bizim cas eşini beğenmedm cidden :26:

Bende beğenmedim bizim komşu nermine benziyor :1: misha beğenmiş demek ki.Böyle yakışıklı erkeklerde über güzel kızlar bekliyoruz hep :9:

:9::9:

Tövbe estağfurulah demek geldi içimden diyim bari tövbeee estağfurullaaah yaa :9:

İnsanları böyle dış görünüşüne göre yargılıyorum ya bazen çok kızıyorum kendime :41:

$Çilek.webp sonundu :8:

Back
X