• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Valla bikaç gündür en geç 2 de uyuyup en geç 10 da kalkıyorum. Galiba düzenli hayata geçiş yaptım sonunda :1:

Evet, sınav haftalarım hariç evimizin kuralı böyle. Ay bi de gece sigarasızlık başıma vuruyo, kalktığım anda uyanıyo kocacım :)

bende düzen yok mağlesef sabah 4ü bazen 5i buluyor yatmam ama benimki sorun etmiyor 12de yatıyor işe gittiğinden o saatte nasıl uyuyayım :19: öğlene kadar yatıyorum sabah işe giderken bile kalkmam diyorum kahvaltı hazırlıyayım ama istemez işyerinde yapıyor sen uyu diyor :27::27:

bende düzen yok mağlesef sabah 4ü bazen 5i buluyor yatmam ama benimki sorun etmiyor 12de yatıyor işe gittiğinden o saatte nasıl uyuyayım :19: öğlene kadar yatıyorum sabah işe giderken bile kalkmam diyorum kahvaltı hazırlıyayım ama istemez işyerinde yapıyor sen uyu diyor :27::27:

Bulmuşun böyle kocayı

Ah ah tolinim olsaydı şimdi.. kulakları çınlasın:52:

Ayyy geçmiş olsun ya bulunur inşallah :5:

En iyisi tabi düzenli uyu düzenli beslen :9:

Ya çok garip, beni bi görsen. İnceciğim. Kol bacak ip gibi. Zayıflıktan ölüyosun diyolar. 56 kiloyum, boyum 170. Ama göbek var, şaka gibi.

Aldığım kilo eşit dağılmıyo. Yıllardır kilo almak istiyodum. Zorla 6 kilo aldım, sadece göbeğe gitti.

Ne kol kalınlaştı ne bacak. Şimdi o göbeği geriye döndürmeye, eritmeye çalışıyorum :(

Ay sen de yeni evli olup eşine kahvaltı hazırlamayanlardansın demek kiii :1:

Bendensin :1:

Back
X