• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tamam kuzum :44:

ay kim küfretmiş ya eskileri de okudum ama bi mok anlamadım :27::26:

Kiim küfür etmiş :52::52:

Ben çok ediyorum maç izlerken özellikle milli maç :72::72: :52::52::52::52::52: :27::27::27::27:

recom genel anlamda bazen dışarda duyuyorum kızlar kendi arasında lanlı lunlu konuşuyolar :19: s...tir et yok a...na k...yim gibi sanki erkekler hoş erkeklerdende duyunca fitil oluyorum :47:

recom genel anlamda bazen dışarda duyuyorum kızlar kendi arasında lanlı lunlu konuşuyolar :19: s...tir et yok a...na k...yim gibi sanki erkekler hoş erkeklerdende duyunca fitil oluyorum :47:

:52::52::52:

Ben maç izlerken bitek hasss.. diyorum devamı çıkmıyo bi de ağzına ederim diyorum çok snirlenince :60::60:

Ben suçsuzum örtmenim :18: :17::17:

:9::9::9::9: :27::27: ginam ya fransızlığın güldürdü beni ha :60::60:
ay ben de mal gibi kaldım bildiğin ya :27:

hoha hoha :27: onları forumda hiç duymadım ama evet dısarda ben de görüyorum hele kıza hiç yakısmıyor :19:

:52::52::52:

Ben maç izlerken bitek hasss.. diyorum devamı çıkmıyo bi de ağzına ederim diyorum çok snirlenince :60::60:

Ben suçsuzum örtmenim :18: :17::17:

ay ben de mal gibi kaldım bildiğin ya :27:

hoha hoha :27: onları forumda hiç duymadım ama evet dısarda ben de görüyorum hele kıza hiç yakısmıyor :19:

demeyin demeyin gençken alıştırın kendinizi :27: hem erkeklerinde hiç hoşuna gitmez küfür eden kızlar :27::27:

Back
X