- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #41.761
ulen o bebeler de gözlerine kaçırırlarsa o balonu anaları yıkar valla benim derdim degilonu da mı ben düşüneyim
yumurtaları haşlasak direk hiç öyle akıtmakla kurutmakla uğraşmasak olmaz mı
ayrıca mustakbel görümcecigimm, o bahsettigin kişi ben olamambenim sevgilim var da bekar takılyıor degilim, sadece sevgilim olup olmadıgından emin degilim ikisi farklı şeyler

Oldu , yumurtaların yanına iki salatalık iki domates keselim de kahvaltı yapalım bari hahahaha

Yumurtaları haşlayalım dedi yaaaa

bu kadar acıktığını bilsem seni bu sabah bize kahvaltıya çağırırdım haaa
 bu kadar acıktığını bilsem seni bu sabah bize kahvaltıya çağırırdım haaa

Yahu yengeciğimmm şimdi siz bu eski sevgilinle ne kadar süre çıktınız ne oldu da ayrıldınız
Nişan attın diye hatırlıyorum ben ama doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum..

Kütayha Merkez
 Kütayha Merkez  Uzun uzun balım
 Uzun uzun balım 

sadece biraz tembelim, şimdi içini akıt, dışını kurut falan zor geliyoo
 sadece biraz tembelim, şimdi içini akıt, dışını kurut falan zor geliyoo  bagırdım çağırdım buna tel de, nasıl bi insansın sen, hiç bişey yapamıyorsan bugun kavga çıkarmasaydın bari diye
 bagırdım çağırdım buna tel de, nasıl bi insansın sen, hiç bişey yapamıyorsan bugun kavga çıkarmasaydın bari diye  şimdi ben ayrıldım mı ayrılmadım mı sen söyle bakalım hadi
 şimdi ben ayrıldım mı ayrılmadım mı sen söyle bakalım hadi 

yok ya bağışıklık kazandım artık :) mikropları alıp konuştum beni hasta ederseniz size kim bakacak diye
 yok ya bağışıklık kazandım artık :) mikropları alıp konuştum beni hasta ederseniz size kim bakacak diye  söz dinledi yavrucaklar hhehehehe
 söz dinledi yavrucaklar hhehehehe  

iki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani
 iki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani