İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Allahhhh ağzından bal damlıyor heee :9::54::54::54: bununla ilgili bir video vardı youtube kapalı napimm dinletemicem sana :D

oooo süper bizimkinin göbek eriyecek desene :52::52::52::52:

Vallahi öyleee .. erir
bazılarıda çok yiyor göbek falan yapıyor düzenli yemek yeniyor ya ondan
bazıları eğitim falan derken çok eriyor..

Gerçi bizimkinde fıtık olduğu için raporluydu eğitimlere katılmamıştı..
Yazın acemi birliğe gideceği için seninki o sıcak ayda eğitim yaparken yanacakkkk :52::52::52::52::52::52:

Evett öylee :) okuyorumda yorumlarını baya dertliymişsin..:ssz:

dertli halim geçti de şuan bir an önce bir sonuca baglansın istiyorum, sıkıldım beklemekten :ssz:

Anlamıyorsun ki demek istediğimi..
Hal ve hareketleriyle sana bunu söylettirmek böyle bir karar alman için uğraşmış ama sen farkında değilsin..
Yaptığı şeylerden tut vs. kendi düğüne çok istekliymiş gibi yansıtmış sana..
Ama sen de en sonunda tüm bu olanlara sabır gösteremeyip gönlü olsun diye 2015 e ertelemişsin.
Ama bunu gerçekten isteyen sen değil , o..
Yani evlilik yolunda biran önce ciddi adımlar atılmasını sen istiyorsun o değil.
O gerçekten isteseydi böyle bir karar almazdı.. ?
Kendi ertelemek istiyordu ama bir nevi suçu senin üzerine atar gibi kaçtı bu işten..

Ayyy ayyyyy bana askerlik demeyin artıkk :52::52::52::52:

ayyy madem böyle düşünüyor gerizekalı bana söyleyiverse ya bunu anlamayacak insan mıyım ben :53::53:

valla milyon kere söyledim ona imalardan anlamam ben, sevgin biterse de gel sıfatıma söyle ne söyleyeceksen, derdin varsa da gel söyle, asla askıntı olmam, yok olur giderim haaytından :ssz: bunu bile idrak edememişse dingil, kendi kendine neresini dinlerse dinlesin :47:

tamam canımmm dedimm açılmadımı halaa diye düşünyodummm

topiği açacak arkadaş pazartesi açılacagını söyledi canım, sen yarın beni takipte ol :27:

Ne çekilişiymiş bu :52::52::52:

kadınlar gününde yapmıştık da şimdi yaza merhaba çekilişi planlıyoruz margicigim :55: katılır mısın sende aramıza :8:

Vallahi öyleee .. erir
bazılarıda çok yiyor göbek falan yapıyor düzenli yemek yeniyor ya ondan
bazıları eğitim falan derken çok eriyor..

Gerçi bizimkinde fıtık olduğu için raporluydu eğitimlere katılmamıştı..
Yazın acemi birliğe gideceği için seninki o sıcak ayda eğitim yaparken yanacakkkk :52::52::52::52::52::52:

ayyy hiç sorma üzlüyor böcek gibi olacam diye :D birde müsait yanmaya :D güneş görmesinn :D

dertli halim geçti de şuan bir an önce bir sonuca baglansın istiyorum, sıkıldım beklemekten :ssz:

ayyy madem böyle düşünüyor gerizekalı bana söyleyiverse ya bunu anlamayacak insan mıyım ben :53::53:

valla milyon kere söyledim ona imalardan anlamam ben, sevgin biterse de gel sıfatıma söyle ne söyleyeceksen, derdin varsa da gel söyle, asla askıntı olmam, yok olur giderim haaytından :ssz: bunu bile idrak edememişse dingil, kendi kendine neresini dinlerse dinlesin :47:

topiği açacak arkadaş pazartesi açılacagını söyledi canım, sen yarın beni takipte ol :27:

kadınlar gününde yapmıştık da şimdi yaza merhaba çekilişi planlıyoruz margicigim :55: katılır mısın sende aramıza :8:
yarınn sinemay götürcekk arkadaşımm beni 4 gündür evdeyimmmm dısarı çıkmam lazımmm

Yaza merhaba çekilişi miii :52::52::52::52: kimler katılıyorrr

Ay kuzum bırak Allah aşkına
üzerine düştükçe bir hallere bürünüyorlar
eğer seviyorsa döner sen biraz daha bekle..

o belirsizlik insanı daha kötü ediyorr biliyorum:ssz: off off:2:

Back
X