İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

son birkaç aydır kaldıramayacagım şeyler yaşadım ki haalada kendimi toplamış sayılmam hayata tek başıma tutunuyor olmak etrafımda yanımda olan bir arkadaşımın olmaması beni bu kadar güçsüzleştirdi (derdimi dinleyip teselli ettiğin için teşşekür ederim canım buna ihtiyacım vardı )

Ama bir arkadaşını olur olmadık bir hiç yüzünden kaybettin bu yüzden bu kadar çok üzüldün anladım..
Ne zaman istersen konuşabilirz ben sabahtan akşama kadar buralardayım canın ne zaman isterse gel
Bol dedikodu bol gırgır ederiz seninleeeeeeeeeeee:52::52::52::52:

Sanki biz sizden farklıyız gibi :52::52::52::52:Ne nazı yahu..
Bakalım artık herşey bu yazın belli olur gelirsin artık düğünümeeeee gelirsin dimiii istanbulda olur:52::52::52::52: iki göbek atarsınız sizinkiyleeeeee:52::52::52:

Bu yaz mı???
Hayatımda sadece 1 kere düğüne gittim oda çocuktum 4 5 yaşlarınds bebe yani :27:
Göbek atmak hiç tarzım değil özellikle benimkini düşünemiyorum edo :60:
Ama yanında olurum davet edersen nedimen falanda olurmuşum :60:

Bana bu soruyu sorup durmayın sonra gidiyorum adamın başının etini yiyorummmmmm :52::52::52::52::52: ben ne zaman evlenicez diye sormayınca karşı taraftan zaten alıyorum haberlerini yaza doğru haberi getiririm size tabi bi aksilik çıkmazssaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52: sen ne zaman evleniyorsun sen bizden önce gitcennn gibi:52::52::52::52:

Ben sana hic daha once sordum mu :9::9::9: hadi insaAllah :9:
Bizim sevgilimle kendi aramizda belirledigimiz tarih 02.05.2015 :69: :nazar:

Ama bir arkadaşını olur olmadık bir hiç yüzünden kaybettin bu yüzden bu kadar çok üzüldün anladım..
Ne zaman istersen konuşabilirz ben sabahtan akşama kadar buralardayım canın ne zaman isterse gel
Bol dedikodu bol gırgır ederiz seninleeeeeeeeeeee:52::52::52::52:

benimde ihtiyacım olan şey bu zatenn hayatıma devam edebilmekk yıkılmadan dimdilk ayakta

Ne zamandır sorucam sen güneşi beklerken dizisinin fanlarından biri misin yoksa sadece bu çocuğun fanımısn

fan club nedir

bildiğimiz fan mı :52::52::52::52::52:

ben keremın gelecektekı kız arkadasıyım la :27::27::27:
fun club işte dızıyı severlerın olusturdugu sayfa gıbı bısey:37:

Ben sana hic daha once sordum mu :9::9::9: hadi insaAllah :9:
Bizim sevgilimle kendi aramizda belirledigimiz tarih 02.05.2015 :69: :nazar:

Askerlikten sonra olacak sanırım dimi..
4 ay sonra kesin nişan yapıyorsunuz ? hayırlısı olur inşallahhhhhhh :52::52::52:

lan varya bir kere sana özelden adını sormuştum o zamanlar başka bir hesap kullanıyordun
o zamanlar adını söylemiyordun
bu zamanlar söyler oldun mu
sanarsın akrabanımda deşifre olucannn:52::52::52::52::52:

ben keremın gelecektekı kız arkadasıyım la :27::27::27:
fun club işte dızıyı severlerın olusturdugu sayfa gıbı bısey:37:

yok geçen beyaz showda adamın tekine sormuşlar
oda bildiğimzi fan mı dedi yaaaaaaa o geldi aklımaaaaaaa

oooooooooooooo dizi bitsin evlenirsiniz de siz..:52::52::52::52: düğününe bizi de çağır :52::52:

benimde ihtiyacım olan şey bu zatenn hayatıma devam edebilmekk yıkılmadan dimdilk ayakta

Bence işe nereden başla biliyor musun..
Ben böyle iyiyim dünyanın sonu değil diyerek başlaa
Biraz kendine güven
sevgilim yok diye isyan edip durdun bugun sanki her şey aşk..

Askerlikten sonra olacak sanırım dimi..
4 ay sonra kesin nişan yapıyorsunuz ? hayırlısı olur inşallahhhhhhh :52::52::52:

lan varya bir kere sana özelden adını sormuştum o zamanlar başka bir hesap kullanıyordun
o zamanlar adını söylemiyordun
bu zamanlar söyler oldun mu
sanarsın akrabanımda deşifre olucannn:52::52::52::52::52:

Yok askerlikten once evleniyoruz ya askerlik araya girerse 2016 ya uzuyor
4 ay sonra nisan yani bi aksilik cikmazsa insallah :52:

Ya hic hatirlamiyorum cidden oyle mi yaptim :27:
Ya akrabalarim vardi burda o yuzden acayip cekiniyordum ilk baslarda :27:
Klasik bi adim var ya dur soyleyim ozelden :27:

Yok askerlikten once evleniyoruz ya askerlik araya girerse 2016 ya uzuyor
4 ay sonra nisan yani bi aksilik cikmazsa insallah :52:

Ya hic hatirlamiyorum cidden oyle mi yaptim :27:
Ya akrabalarim vardi burda o yuzden acayip cekiniyordum ilk baslarda :27:
Klasik bi adim var ya dur soyleyim ozelden :27:

Söyle içime dert edindim valla bakkkk

Anam askerliğini yaptıktan sonra evlenseydiniz
evliyken asker beklemesi zor olmazmı kız senin için :52::52::52::52:

Söyle içime dert edindim valla bakkkk

Anam askerliğini yaptıktan sonra evlenseydiniz
evliyken asker beklemesi zor olmazmı kız senin için :52::52::52::52:

Soyledim :52: Zor olacak heralde ya ama oyle olursa da 2016ya sarkacak ben hani askerdeyken de izinlerimizde rahat rahat goruselim istiyorum haniy o kadar hasretlikler falan filan :27: bosa gitmesin cekilen hasretlik :27:

Soyledim :52: Zor olacak heralde ya ama oyle olursa da 2016ya sarkacak ben hani askerdeyken de izinlerimizde rahat rahat goruselim istiyorum haniy o kadar hasretlikler falan filan :27: bosa gitmesin cekilen hasretlik :27:

sen bence askerden sonra evlenelim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :52::52::52::52: sonra pişman olursun bak :33::33::33:

Back
X