- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #42.401
el kremlerım sac kremlerım falan var ojemde cok ıstersen rujda var![]()
Varya istemediğim kadar ruj var sağolsun maskara ha bire almış almış yollamış bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el kremlerım sac kremlerım falan var ojemde cok ıstersen rujda var![]()
hahahahah bibi güldürdün beniiiiiiiiiiiiiii
tolinin kocası yok diye bu kadar pislik bende adamın yanında değilim diye bu kadar pislik mi oluyoruz yani hahaha![]()
senin hiçdeyse sevdüceğin var tolinin oda yokgogmuş kendisi
![]()
benimkiler mis gibim hergün yıkanıyorumkocişim varya hani sizin yok yıkanıp paklanıyorum onun için
![]()
![]()
gormemişin bi kocişi olmuş tutmuş banyo yapmış![]()
Varya istemediğim kadar ruj var sağolsun maskara ha bire almış almış yollamış banael kreminide geç
saç olsun saçç
![]()
kırık gidersin diğerleri mevcutsac için nasıl bısey ıstıyon la rengınımı korusun hızlımı uzatsın kolaymı taransın ne ıstıyonn![]()
kuma sistemine evet diyormuş tolin ama erkekler üzerindekilere..
nasıl bir fantezisi var mı kızın hahahah![]()
gormemişin bi kocişi olmuş tutmuş banyo yapmış![]()
senin hiçdeyse sevdüceğin var tolinin oda yokgogmuş kendisi
![]()
ayy sorma grup seviyo galiba çözemedim daha ben onu
banyo yapmak candırsenide bekleriz banyo yapmaya
![]()
kırık gidersin diğerleri mevcut![]()
canım dur sana bişey tavsiye edicem![]()
Kırıkları hiç bişi almıyorki sabırsızlıkla bekliyorum benimde çok kırık saçlarım.canım dur sana bişey tavsiye edicem![]()
dolaplarımı karıştırmam lazım gliss var yarısı dolu cope gıtcek o olurmu başka ıhtıyacın varsa soyle onlarada bakıyım boşa kargo parası vermezsınkırık gidersin diğerleri mevcut![]()
ayy sorma grup seviyo galiba çözemedim daha ben onu
banyo yapmak candırsenide bekleriz banyo yapmaya
![]()
Kırıkları hiç bişi almıyorki sabırsızlıkla bekliyorum benimde çok kırık saçlarım.
dolaplarımı karıştırmam lazım gliss var yarısı dolu cope gıtcek o olurmu başka ıhtıyacın varsa soyle onlarada bakıyım boşa kargo parası vermezsın
grup yapmıyorum canım hardcore sevıyorum ben![]()
canım bildiğim kadarıyla kırıkları hiçbir şey almaz tek çözüm kestirmek.Sadece kırılmadan önce kırılmasını engellemek için ürün kullanabilirsin.O da durulanmayan ısıdan koruyucular vs...o var bende gliss kullanıyorum ama daha etkili şeyler lazım
o var bende gliss kullanıyorum ama daha etkili şeyler lazım
he baska bısey yok mascıden aldıgın hindistancevızı yagı cok ıyı gelıyo bende ondan kullanıyorum her hafta maske yapıp bekletıyorum sacıma![]()
benim saçlarım senin saçlarından biraz daha uzun ama uçları yıpranmış artık kırık giderici şeylere ihtyacım var artık![]()