• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ya ufff dur etegın resmını atıyım yaaa etek oyle degıl spor etek:39::39::39::39:

sen ne anlarsın la:25::25::25::25:

gözellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:52::52::52::52::52:

yani begenmiş olabilirsin de kızcem bayana yakısmaz öyle ayakkabılar ya erkek tipi o :25:

ya ufff dur etegın resmını atıyım yaaa etek oyle degıl spor etek:39::39::39::39:

sen ne anlarsın la:25::25::25::25:

gözellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:52::52::52::52::52:

Bak kuzum bu ayakkabı modelini ben beğendim fakat bu rengi çok kötü gösteriyor ayakkabıyı..
Mesela buz mavisi kotla kızın teki açık pembe tarzda giymiş bu ayakkabıyı harika duruyordu ..
Resimde biraz kaba görünüyor ama bence çok yakışıyor uzun bacaklılara..
Farklı rengini al bir etek için bu rengi almaya değmez.. eteği her gün giyemezsin ama diğerlerinini kotlarınla giyersin

Bak kuzum bu ayakkabı modelini ben beğendim fakat bu rengi çok kötü gösteriyor ayakkabıyı..
Mesela buz mavisi kotla kızın teki açık pembe tarzda giymiş bu ayakkabıyı harika duruyordu ..
Resimde biraz kaba görünüyor ama bence çok yakışıyor uzun bacaklılara..
Farklı rengini al bir etek için bu rengi almaya değmez.. eteği her gün giyemezsin ama diğerlerinini kotlarınla giyersin

$Fotoðraf0179.webp
etek u iste colınsten almıstım
ya ama benım bu etegın altına ayakkabı almam lazım baska cok ayakkabım var zaten:26:
beyaz alıyım o zaman?:19:

Back
X