- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.287
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #43.321
bastıramazsın kankaaa
sanane layok sana tablet mablet
![]()
s4 var yeni asus var tablette istiyorum benimki diyoki bi şu aletlere doyuramadım seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bastıramazsın kankaaa
sanane layok sana tablet mablet
![]()
s4 var yeni asus var tablette istiyorum benimki diyoki bi şu aletlere doyuramadım seni![]()
yazık la adama hem aç karnını doyuruyo hem tablet mablet alıyo nörüyonuz la sız![]()
zıçmakta senin işin heralde![]()
![]()
hee benım ısım la begenemedınmı![]()
ya napim nerden geliyosa bu hastalık bana teknoloji marketlerden çıkmıyorum hepsini alırım para olsagıskanç sende koca yap sende aldır
![]()
beğendim hatta bayıldım o işleride birileri yapmalı dimi ama![]()
benım kocaya mocaya ıhtıyacım yok kendım alırım elım kolum tutyo![]()
nedemek o tarz işleride la yolarım sacını![]()
bak bak bana göya laf sokuyo gısganç
![]()
beğenmedinmi diye soran sensin beğendim işte
![]()
ne gısgancam la ne gısgancam temızlık derdım yok su yemek derdım yok akşama kadar gezemece eglenmece hayat bana gözel![]()
küçücük evim temizlesem 2 saate temizlerim dip bucak ama koca tertemiz düzenli evim kolay kolay pislenmez yemek istemez iş istemez istediğim gibi gezerim gecelere kadar nette takılır öğlene kadar yatarım ekmek elden su gölden yaşıyorum sence hayat kime güzelha üstüne üstlük çıtırda bi kocam var
![]()
![]()
![]()
küçücük evim temizlesem 2 saate temizlerim dip bucak ama koca tertemiz düzenli evim kolay kolay pislenmez yemek istemez iş istemez istediğim gibi gezerim gecelere kadar nette takılır öğlene kadar yatarım ekmek elden su gölden yaşıyorum sence hayat kime güzelha üstüne üstlük çıtırda bi kocam var
![]()
![]()
![]()
kocanıda al git burdan![]()
havanı da attın yani![]()
hoşbuldum bebem naparsın havalı hatunumne gitçem sen kendinide al git burdan
e bana hava atmaya çalıştı adı lazım değil toli
hoşgeldin kuzum![]()
hoşbuldum bebem naparsın havalı hatunum
Bıırdasınız yakkaladım![]()
gel bacım gel bende toline hava atıyodum oda beni kovuyodu![]()
Onda hobi herkesi kovuyor sonra bi bakıyorsun kendi gitmiş![]()