Amacım kesinlikle polemik çıkarmak değildir. Bunu da geyiğe yazıyorum, her telden mesaj var. Konu dışı mesaj olmaz sanırım.
Tolin'le yaşadığımız tartışma malum.
O gün bir avukat akrabamı aradım. Yazışmaları ve ağır hakaretler ettiği o mesajı söyledim.
Sadece hakaret olsa neyse, tehdit de var.
' Seni çok ama çok kötü yaparım' vs.
Yahu sen kimi ne yapıyorsun? İnsan gerçekten hayret ediyor.
Bu mesajın ve tehditlerin (2-3 kere) ekran görüntüsü bilgisayarımda mevcuttur. Avukat tehditlerini savcılığa verebileceğimi söyledi. Ki tehditin hakaret suçuna benzemediğini, basit 1500 küsür liralık cezalarla bitmeyeceğini söyledi.
Şu an kendisi hakkında iyi ya da kötü bir şey hissetmiyorum. Ama görüntüler arşivimdedir. Silinmeyecek. Kendisi seviyeli olduğunu(!) dile getirdi. Ben de mesajını buraya koyacağımı belirttim
ama koymayacağım. Zira şu topiği biraz okuyanlar kendisinin seviyesini görecektir. Ortalık 'la' dan, 'zıçarım'dan geçilmiyor.
Kendisi benim ona hakaret ettiğimi sanıyor ama değil. Kendisi fikirlere açık olmalı. Konu sahibi değilsin, ürünler senin değil. Sana ne oluyor. İnsan buna da gerçekten hayret ediyor. Bir şeyi güzel ya da çirkin bulmamız bizim
estetik yargılarımızla alakalı. Bu bir hakaret değil. Bir ayakkabıyı çirkin bulursun (benim senin ayakkabını bulduğum gibi), ya da bir evi, bir kadını. Bunlar hakaret değildir. Avukata teyit ettirdim. Sizi bu mesele neden ilgilendirdi bunu da anlamadım. Konu sahibi ifademin üstünde durmadı. Bir şeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksümüz vardır. Siz her sürüden ayrılanı taşlarsanız olmaz.
Yorumlamam bu kadar, çüs.