• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yazdım bişiler de ya. kız eşinden ayrılıyor bi sürü şey yaşıyor sen nasıl pskologsun böle bir dünya mı var ya. ay dur ben pskoloğum sakin olayım mı dicek. hatunun birine de uyuz oldum kocan yakmış canını bende yakmayayım diyor ayıp ya. hiç mi insanlık yok bizde ya

aynen limoncum ben de cok sinirlendim ya
:19:

aşşagıdakı arkadasımız kanka buyuk ıhtımalle rezıllık cıkarmaya geldı ama cevap vermıycem derın nefes alıyorum:1::1:

rezillik çıkarıcak ne var ya
ne güzel sohbet ediyoruz şurda agzımızın tadıyla:ssz:
hem sen öyle birşey olsa bile cevap vermiyorsun sakın :47:

aynen limoncum ben de cok sinirlendim ya
:19:

sen payşaşınca gördüm baktım ve sinir oldum ya. kimse derdini yazmasın zaten kimsenin başına da kötü şeyler gelmiyor.

kkde kimse mesleğiyle var olmuyor ki sonuçta burası deşarj yerimiz. mesleğimiz ne olursa olsun kadınız insanız ya. abimde beni uyuz eder sinirden köpürürm sen nasıl pdr okudun der:27::27:

yazdım bişiler de ya. kız eşinden ayrılıyor bi sürü şey yaşıyor sen nasıl pskologsun böle bir dünya mı var ya. ay dur ben pskoloğum sakin olayım mı dicek. hatunun birine de uyuz oldum kocan yakmış canını bende yakmayayım diyor ayıp ya. hiç mi insanlık yok bizde ya

hastalık konusunda bile yazmışlar saçma yorumlarki boşanma söz konusu olunca neler yazarlar:19:
napıyon uyus evdemisin sen biriyle tanışmamışydın koluna takılıp gezsene:27:

az ye bıraz azzzz:19::19::19:
ufff tansıyonum cok fena bugun sabahta burnum kanadı zaten ya offfff:50::50::50:

kuş kadarım beee azcık totommu büyük bilemedim:26:
sen bu çeneyle az yiyo olamazsın enerji harcıyon bi kere 34 te olamazsın :27:

sen payşaşınca gördüm baktım ve sinir oldum ya. kimse derdini yazmasın zaten kimsenin başına da kötü şeyler gelmiyor.

kkde kimse mesleğiyle var olmuyor ki sonuçta burası deşarj yerimiz. mesleğimiz ne olursa olsun kadınız insanız ya. abimde beni uyuz eder sinirden köpürürm sen nasıl pdr okudun der:27::27:

ya gerçekten sanalda da olsa kimseye derdini anlatmayacaksın. insanlar sırf can yakmak altta kalmamak için cok çirkinleşiyor yani
bunu da kkda öğrendim ben:ssz:

hastalık konusunda bile yazmışlar saçma yorumlarki boşanma söz konusu olunca neler yazarlar:19:

cok yıyorum ama kılo almıyorum dun gece bı tabak makarna yıyıp yattım mesela:52::52::52:

Amacım kesinlikle polemik çıkarmak değildir. Bunu da geyiğe yazıyorum, her telden mesaj var. Konu dışı mesaj olmaz sanırım.
Tolin'le yaşadığımız tartışma malum.
O gün bir avukat akrabamı aradım. Yazışmaları ve ağır hakaretler ettiği o mesajı söyledim.
Sadece hakaret olsa neyse, tehdit de var.
' Seni çok ama çok kötü yaparım' vs.
Yahu sen kimi ne yapıyorsun? İnsan gerçekten hayret ediyor.
Bu mesajın ve tehditlerin (2-3 kere) ekran görüntüsü bilgisayarımda mevcuttur. Avukat tehditlerini savcılığa verebileceğimi söyledi. Ki tehditin hakaret suçuna benzemediğini, basit 1500 küsür liralık cezalarla bitmeyeceğini söyledi.
Şu an kendisi hakkında iyi ya da kötü bir şey hissetmiyorum. Ama görüntüler arşivimdedir. Silinmeyecek. Kendisi seviyeli olduğunu(!) dile getirdi. Ben de mesajını buraya koyacağımı belirttim
ama koymayacağım. Zira şu topiği biraz okuyanlar kendisinin seviyesini görecektir. Ortalık 'la' dan, 'zıçarım'dan geçilmiyor.
Kendisi benim ona hakaret ettiğimi sanıyor ama değil. Kendisi fikirlere açık olmalı. Konu sahibi değilsin, ürünler senin değil. Sana ne oluyor. İnsan buna da gerçekten hayret ediyor. Bir şeyi güzel ya da çirkin bulmamız bizim estetik yargılarımızla alakalı. Bu bir hakaret değil. Bir ayakkabıyı çirkin bulursun (benim senin ayakkabını bulduğum gibi), ya da bir evi, bir kadını. Bunlar hakaret değildir. Avukata teyit ettirdim. Sizi bu mesele neden ilgilendirdi bunu da anlamadım. Konu sahibi ifademin üstünde durmadı. Bir şeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksümüz vardır. Siz her sürüden ayrılanı taşlarsanız olmaz.
Yorumlamam bu kadar, çüs.

Son düzenleme:

yollıcam özelden
yasak olup olmadını blmediğim için birşey demedm
yasaksa bildirelm kızlar

gördüm canım konuyu. kibledim de hemen.
ya bir şey yzacagım şimdi dayanamıyorum da umarım mune müdahale eder etmezse yazacagım da herkes görsün almasınlar öyle fiyata:ssz:

Amacım kesinlikle polemik çıkarmak değildir. Bunu da geyiğe yazıyorum, her telden mesaj var. Konu dışı mesaj olmaz sanırım.
O gün bir avukat akrabamı aradım. Yazışmaları ve ağır hakaretler ettiği o mesajı söyledim.
Bu mesajın ve tehditlerin (2-3 kere) ekran görüntüsü bilgisayarımda mevcuttur. Avukat tehditlerini savcılığa verebileceğimi söyledi. Ki tehditin hakaret suçuna benzemediğini, basit 1500 küsür liralık cezalarla bitmeyeceğini söyledi.
Şu an kendisi hakkında iyi ya da kötü bir şey hissetmiyorum. Ama görüntüler arşivimdedir. Silinmeyecek. Kendisi seviyeli olduğunu(!) dile getirdi. Ben de mesajını buraya koyacağımı belirttim
ama koymayacağım. Zira şu topiği biraz okuyanlar kendisinin seviyesini görecektir. Ortalık 'la' dan, 'zıçarım'dan geçilmiyor.
Kendisi benim ona hakaret ettiğimi sanıyor ama değil. Kendisi fikirlere açık olmalı. Konu sahibi değilsin, ürünler senin değil. Sana ne oluyor. İnsan buna da gerçekten hayret ediyor. Bir şeyi güzel ya da çirkin bulmamız bizim estetik yargılarımızla alakalı. Bu bir hakaret değil. Bir ayakkabıyı çirkin bulursun (benim senin ayakkabını bulduğum gibi), ya da bir evi, bir kadını. Bunlar hakaret değildir. Avukata teyit ettirdim. Sizi bu mesele neden ilgilendirdi bunu da anlamadım. Konu sahibi ifademin üstünde durmadı. Bir şeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksümüz vardır. Siz her sürüden ayrılanı taşlarsanız olmaz.

Sizin nasıl ki bir şeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksünüz olup, bunu adabıyla değil de, rencide edici ve kırıcı şekilde dile getirme hakkınız varsa, tolinin veya bir başka üyenin de sizin o mesajlarınızı "eksileme" lüksü ve hakkı bulunmaktadır.

Sizi eksilediler diye insanların özeline gidip "ulan" lı, tahrik edici, annesinin aldığı hediyeye dil uzatarak belden aşağı vurucu mesaj yazma hakkınız yoktur.

Mesajlarınızı beğenmedikleri için insanları zorlayıp tahrik ettikten sonra, işi avukata bilmemneye götürmeye de ben hayret ettim şu an.

Size de çüs:3:

Son düzenleme:

yok kuzum o iş yattı benim nezdinde yenisini bulacağım :27::27:

yok kuzum o iş yattı benim nezdinde yenisini bulacağım :27::27:

uyuslukmu yaptın çocuğa:1:
takılıyorum canım sakın yanlış anlama ben az biraz samimi konuşurum:17: kızıyomusun bilmiyorum uyus falan diyorum diye:16:
neden canım ne düşündün vaz geçtin ilk görüşme güzeldi yanlış hatırlamıyosam:26:
hayırlısı diyelim ozaman:21:
hee yenisni bulurken benide unutmazsın artık :ssz:

Kendisi benim ona hakaret ettiğimi sanıyor ama değil. Kendisi fikirlere açık olmalı. Konu sahibi değilsin, ürünler senin değil. Sana ne oluyor. İnsan buna da gerçekten hayret ediyor. Birvşeyi güzel ya da çirkin bulmamız bizim estetik yargılarımızla alakalı. Bu bir hakaret değil. Bir ayakkabıyı çirkin bulursun (benim senin ayakkabını bulduğum gibi), ya da bir evi, bir kadını. Bunlar hakaret değildir. Avukata teyit ettirdim. Sizi bu mesele neden ilgilendirdi bunu da anlamadım. Konu sahibi ifademin üstünde durmadı. birvşeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksümüz vardır. Siz her sürüden ayrılanı taşlarsanız olmaz.
begenıp begenmemenıze bısey demedım ben ama ne kadar cırkın gıbı bır ıfade hoşmu?yolda sıze bırısı ay nekadar cırkın desemı uzulursunuz yada canım sacını soyle yapsan soyle gıyınsen desenızmı uzulursunuz buna cevap beklıyorum...
bu konu dısında nereye yazmısım zıcarım falan gosterebılırmısınız?burdada samımı olduklarımızla konusuyoruz herkes ıstedıgı sekılde yazıyo bu topıge kasılmaya degıl stres atmaya gelıyoruz
elınızdekıler sızde kalabılır bendekılerde bende sızede ıyı gunler zıra gercekten sızınle bırdaha asla konusmak gorusmek ıstemıyorum bır rep verdım dıye bana onları yazabılıyosanız yanınızda bırısı sıze cırkın dedı dıye dayak atabılırsınız korkarım boyle ınsanlardan
gene yazıyım bana yazdıklarınız umrumda olmazdı kıbler gecerdım veya kufur etmezdım ama bana hedıye gelmış bıseye o hakaretlerı edemezsınız herseyde özgürsünüz ıyı gunler

uyuslukmu yaptın çocuğa:1:
takılıyorum canım sakın yanlış anlama ben az biraz samimi konuşurum:17: kızıyomusun bilmiyorum uyus falan diyorum diye:16:
neden canım ne düşündün vaz geçtin ilk görüşme güzeldi yanlış hatırlamıyosam:26:
hayırlısı diyelim ozaman:21:
hee yenisni bulurken benide unutmazsın artık :ssz:

yok ya ne kızıcam :D tamam 2 adet italyan bulalım :23::23:

Back
X