• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:))) yok kafa bulmuyorum acile gittim mecburen 3 gündür çekiyorum ağrıyo :25: 1 çürük 1 20 lik diş ikisi bir arada ziyaretime gelmişler:18: tam çıkmamış benimki işte anlayamadım bende, burada yapamıyorlarmış başka yere gitmem lazım o yüzden sordum :) teşekkür ederim :16:

İçine gömülü mu büyümüş kız :35:

biraz çıkmış biraz çıkmamış tam gömülü değil ama cerrahi müdahale dedi :53: korktum bende bi sorayım dedim :ssz: yanağım şiş benimki dalga geçti gıcık uzaylı gibi oldun dedi:D

benimkinede öyle dedi :ssz: hatta normal diş doktoru alamaz. çene cerrahisine gitceksn dedi

ben haber etmeden dalıyorum genelde sonra bir bakmıssın rengi banlı:27:

beraber banlanırık:ssz:

Sen eksik kaldın bal kabağıııııı:35::35::35::35:

insanmısın sen yaaa insanmısın sen şimdi:19: alın bunu başımdan :ssz:

:))) yok kafa bulmuyorum acile gittim mecburen 3 gündür çekiyorum ağrıyo :25: 1 çürük 1 20 lik diş ikisi bir arada ziyaretime gelmişler:18: tam çıkmamış benimki işte anlayamadım bende, burada yapamıyorlarmış başka yere gitmem lazım o yüzden sordum :) teşekkür ederim :16:

geçmiş olsun kuzum seninki farklıymış seninkine gömük diş deniyo annem evet onu operasyonla alıyolar muhtemelen üniv hastanesine sevkederler özelde yapmıyolar canım ihmal etme diş ağrısı zordur çok hemde:30: rica canım:16:

anneler günü geliyo ya
watsons gratis odak gibi yerler yüzde 40 yüzde 50 indirime giriyor
o zaman al

bi bakayım oralara :26:

Valla ben sorunsuz çıkardım o dişleri..
Yandan yerine oturdu.
Hiçte doktora gitmedim.
işte benim ki yamuk biraz :18: sorunsuz hallolur umarım :/

benimkinede öyle dedi :ssz: hatta normal diş doktoru alamaz. çene cerrahisine gitceksn dedi

evet banada öyle dedi, diş fakültesine git dedi :/ ağrı kesici aldım ağrı yok en azından şu an:)

evet banada öyle dedi, diş fakültesine git dedi :/ ağrı kesici aldım ağrı yok en azından şu an:)

benmde bir ara çok agrıyordu sürekli apse yapıyordu
şu an bir sorun yok bakalım bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyordum
yalnız gerçekten çenede yer yoksa o zaman diğer dişlerin düzeninide bozmaya başlıyormuş bu 20likler
o yüzden korktum. bir ara cesaretimi toplayıp aldırmayı düşünüyorum.

beraber banlanırık:ssz:

insanmısın sen yaaa insanmısın sen şimdi:19: alın bunu başımdan :ssz:

geçmiş olsun kuzum seninki farklıymış seninkine gömük diş deniyo annem evet onu operasyonla alıyolar muhtemelen üniv hastanesine sevkederler özelde yapmıyolar canım ihmal etme diş ağrısı zordur çok hemde:30: rica canım:16:

bi bakayım oralara :26:

Yedi cücelerin birincisiyim :52::52::52::52:

benmde bir ara çok agrıyordu sürekli apse yapıyordu
şu an bir sorun yok bakalım bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyordum
yalnız gerçekten çenede yer yoksa o zaman diğer dişlerin düzeninide bozmaya başlıyormuş bu 20likler
o yüzden korktum. bir ara cesaretimi toplayıp aldırmayı düşünüyorum.

geçmiş olsun sana da :16: bende aldırayım en iyisi ağzımı açamıyorum resmen :/ ötekiler de bi sıkıntı yok benim tek diş:18: yapmak zorundayım.

Olur kuzum .
Valla benimkinin dişi kırılmıştı.
Kök bildiğin damağının içinde kalmış.
Yani tutulabilecek bir kısmı bile yoktu düşün.
İğneyle biraz arası yok. 5 tane iğne vurulunca anca uyuşuyor çenesi. Doktor bile hayret etti.
Hayatımda böyle uyuşma problemi çeken bir hasta ile karşılaşmadım demişti.
5 tane iğne vuruldu. Sonra sorunsuz hemen hallettiler.
Seninkini hayli hayli yaparlar.. geçmiş olsun kuzum..

Olur kuzum .
Valla benimkinin dişi kırılmıştı.
Kök bildiğin damağının içinde kalmış.
Yani tutulabilecek bir kısmı bile yoktu düşün.
İğneyle biraz arası yok. 5 tane iğne vurulunca anca uyuşuyor çenesi. Doktor bile hayret etti.
Hayatımda böyle uyuşma problemi çeken bir hasta ile karşılaşmadım demişti.
5 tane iğne vuruldu. Sonra sorunsuz hemen hallettiler.
Seninkini hayli hayli yaparlar.. geçmiş olsun kuzum..

40 kere çekeceğime 1 kere çekerim ağrıyı kurtulurum :/ çok sinir bozucu gerçekten. Sağol canımm:16: size de geçmiş olsun

40 kere çekeceğime 1 kere çekerim ağrıyı kurtulurum :/ çok sinir bozucu gerçekten. Sağol canımm:16: size de geçmiş olsun

Aynen çok rahatlarsın.
Diş ağrısı çekilicek türden değil.
Valla benimde dolgulu dişim ağrıyor son günlerde ama dolgulu dişim hangisi bilmiyorum.
Yani hepsi birbirine benziyo
Yapan doktor çok iyi yapmış dişimi fark edemiyorum:52::52::52::52:

Yedi cücelerin birincisiyim :52::52::52::52:

$10154215_10152424805818945_5439331617324163706_n.webp :27::27::27:

korkma canım sorun olmaz onlar ne dişler çekiyo
ama buaralar fazla kola kahve içme uyuşma problemi yaşama öyle duymuştum

Back
X