• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hiç düşünmüyor mu üzülecek bu kız diye, sırf kendi egosunu tatmin ediyor :14::14:
neyse kusura bakmayın burası geyik bölümü sıkmayayım sizi de iyi sohbetler

Yok canim ne kusuru ya belli ki dusuncesizlik etmis
İcinde kalmasin soyle uzuluyorum anlatma kuzenimin nisanini diye

Kk seçimi canım bu :27::27:

he bende muhtarı beğenmedin bidaha seçim istiyon sandım:52:

zırlama:27:
hadi anlat derdin ne ne istiyon:24:

mascarayamı özendin negatif insanlar:19:

Nooldu

Hidrellez mi hmmmm
Ben de piknik yapmayacagim :27:
bendesin:1:

benim nişanımı burnumdan getirdi, şimdi de gelmiş bana kuzenimin nişanını anlatıyor lanet olsun böyle işe :14:14:

konuda açmıştın sanırım dimi canım bu konuyu anlatan senmiydin o :26:
kıyamam ağlama:16::16::16:
Enistem faceye tuhaf tuhaf seyler yaziyor ya

Güçlü olman lazım. Her şeye rağmen, üzülmemen lazım. Çünkü güçsüz derler, korkak derler, zavallı derler. “Sevdiği için böyle oldu” demezler...

Her yerde yuruyen bir mezarlik gorebilirsiniz cunku her insanin mutlaka kalbine gomdugu birisi vardir

En Kotu Sey Bir Erkegin Duygularini Aciga Vurup ÜzulmeSidRi ...SEvecekse Gizli Sevmeli Uzaktan Yoksa Sonu Kotu OLur....

Sarkilar paylasiyo "niran unsal - aklim hep sende"

Noluyo ya :ssz:
Ne dusunuyosunuz :ssz:

pek iyi şeyler düşünemiyorum kuzum:30:
sanki eski aşkı depreşmiş adam moduna girmiş gibi hayırdır diyelim hayır olsun:21:
ablanla severek evlenmedimi:26:

he bende muhtarı beğenmedin bidaha seçim istiyon sandım:52:

bendesin:1:

konuda açmıştın sanırım dimi canım bu konuyu anlatan senmiydin o :26:
kıyamam ağlama:16::16::16:

pek iyi şeyler düşünemiyorum kuzum:30:
sanki eski aşkı depreşmiş adam moduna girmiş gibi hayırdır diyelim hayır olsun:21:
ablanla severek evlenmedimi:26:

Şey teyzemle evli tatlım
Yaa zaten teyzem aldatıldıgını dusunuyordu enistemin cebinde telefon bulmustu fln
Ama bu adam nasıl boyle acik acik faceye yazar facede akrabalar ekli hep
Cok sinir oldum bu ne cesaret :50:

bana yapılmayanları kuzenime yaptılardiye bi konu vardı nişan konusunda sen sandım canım.
üzülme inşallah düğünün istediğin gibi olur:16:

ailem değil nişanlımın ailesinin yapmadığı şeyler pişirilip pişirilip önüme konuyor. Eminim düğünde de aynısı olacak. Mal mıyım ben ya ne yapayım getirmediler doğru düzgün bohça bunda benim ne suçum var

Şey teyzemle evli tatlım
Yaa zaten teyzem aldatıldıgını dusunuyordu enistemin cebinde telefon bulmustu fln
Ama bu adam nasıl boyle acik acik faceye yazar facede akrabalar ekli hep
Cok sinir oldum bu ne cesaret :50:

deme yaa teysen şüpheleniyosa yabılmıyodur bence çünkü insan hissediyo
ama inşallah yanılıyodur
aldatıyosa bukadar efkarlı duygusal şeyler paylaşırmı bilemedim bana ulaşamadığı biri var gibi geldi eski sevgili gibi
teyzen görmemişmidir şüpheleniyosa tepki verir

deme yaa teysen şüpheleniyosa yabılmıyodur bence çünkü insan hissediyo
ama inşallah yanılıyodur
aldatıyosa bukadar efkarlı duygusal şeyler paylaşırmı bilemedim bana ulaşamadığı biri var gibi geldi eski sevgili gibi
teyzen görmemişmidir şüpheleniyosa tepki verir

Teyzem gormuyo internetle ilgilenmiyo ya
Adamin yaptigi cok ayip ya tum akrsbalar goruyo y
Yaziklar olsun

ailem değil nişanlımın ailesinin yapmadığı şeyler pişirilip pişirilip önüme konuyor. Eminim düğünde de aynısı olacak. Mal mıyım ben ya ne yapayım getirmediler doğru düzgün bohça bunda benim ne suçum var

üzülme öenmli olan nişanlınla güzel anlaşman
nişanlınla bazı şeylere beraber karar verseniz daha iyi olmazmı alışverişe falan bazı kızlar nişan bohçasınada el atıyomuş duymuştum keşke konuşulsaymış nişanlınla
geçmişe takılma düğünün için nişanlınla konuş şimdiden istediğin şeyleri tatlılıkla

üzülme öenmli olan nişanlınla güzel anlaşman
nişanlınla bazı şeylere beraber karar verseniz daha iyi olmazmı alışverişe falan bazı kızlar nişan bohçasınada el atıyomuş duymuştum keşke konuşulsaymış nişanlınla
geçmişe takılma düğünün için nişanlınla konuş şimdiden istediğin şeyleri tatlılıkla

Mesela canim ben annemin abartili ve sasali bi bohca bekledigini biliyorum
O nedenle sevgilimle anlastik ben aoyleyecegim ona bohcayi nasil yapacaklarini
O da caktirmadan ailesine soyleyecek kendi fikriymis gibi

evet anlatmıştım sana ama :1:

Nişanlı olduğunu anlatmadın kız.
Benim ki diye anlatıyordun hep :52: askerde falan diye
Nişanlı olduğunu yeni öğrendim..

Kızım sende kafana doğru düzgün mevzuları tak.
Milletin nişanı iyi olmuş kötü olmuş banane de geç ..
Sen mutlu musun ona bak..

üzülme önemli olan nişanlınla güzel anlaşman
nişanlınla bazı şeylere beraber karar verseniz daha iyi olmaz mı alışverişe falan bazı kızlar nişan bohçasına da el atıyormuş duymuştum keşke konuşulsaymış nişanlınla geçmişe takılma düğünün için nişanlınla konuş şimdiden istediğin şeyleri tatlılıkla

ben şunu istiyorum falan diyemem ki :/ bohça konusu ve nişanda bekletilmek konusu dışında Allaha şükür yaptılar herşeyi ama olmayan o şeyler uzadı da gittiiii öff :/
yine yaparlar ama annem beğenir mi bilmiyorum :1:

Back
X