- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #43.841
benim nişanımı burnumdan getirdi, şimdi de gelmiş bana kuzenimin nişanını anlatıyor lanet olsun böyle işe14:
Ah canım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim nişanımı burnumdan getirdi, şimdi de gelmiş bana kuzenimin nişanını anlatıyor lanet olsun böyle işe14:
Ah canım yaAileler bu isleri niye bu kadar zorlastirir anlamam
![]()
hiç düşünmüyor mu üzülecek bu kız diye, sırf kendi egosunu tatmin ediyor
neyse kusura bakmayın burası geyik bölümü sıkmayayım sizi de iyi sohbetler
Yok canim ne kusuru ya belli ki dusuncesizlik etmis
İcinde kalmasin soyle uzuluyorum anlatma kuzenimin nisanini diye
yok illa laf sokacakben konuşma desem yine sen onları koruyosuna gelecek olay
kötüyüm şu an gerçekten, nişanlımla da konuşamıyorum. :85: kalbime öküz oturdu :85:
Kk seçimi canım bu![]()
zırlama
hadi anlat derdin ne ne istiyon
mascarayamı özendin negatif insanlar![]()
bendesinNooldu
Hidrellez mi hmmmm
Ben de piknik yapmayacagim![]()
Enistem faceye tuhaf tuhaf seyler yaziyor ya
Güçlü olman lazım. Her şeye rağmen, üzülmemen lazım. Çünkü güçsüz derler, korkak derler, zavallı derler. Sevdiği için böyle oldu demezler...
Her yerde yuruyen bir mezarlik gorebilirsiniz cunku her insanin mutlaka kalbine gomdugu birisi vardir
En Kotu Sey Bir Erkegin Duygularini Aciga Vurup ÜzulmeSidRi ...SEvecekse Gizli Sevmeli Uzaktan Yoksa Sonu Kotu OLur....
Sarkilar paylasiyo "niran unsal - aklim hep sende"
Noluyo ya
Ne dusunuyosunuz![]()
yok canım konu açmadım benkonuda açmıştın sanırım dimi canım bu konuyu anlatan senmiydin o :26:
kıyamam ağlama![]()
hiç düşünmüyor mu üzülecek bu kız diye, sırf kendi egosunu tatmin ediyor
neyse kusura bakmayın burası geyik bölümü sıkmayayım sizi de iyi sohbetler
yok canım konu açmadım ben(kendi kendime üzüldüm durdum5:
he bende muhtarı beğenmedin bidaha seçim istiyon sandım
bendesin
konuda açmıştın sanırım dimi canım bu konuyu anlatan senmiydin o :26:
kıyamam ağlama
pek iyi şeyler düşünemiyorum kuzum
sanki eski aşkı depreşmiş adam moduna girmiş gibi hayırdır diyelim hayır olsun
ablanla severek evlenmedimi:26:
Ne oldu la fındık faresiiiiiii![]()
bana yapılmayanları kuzenime yaptılardiye bi konu vardı nişan konusunda sen sandım canım.
üzülme inşallah düğünün istediğin gibi olur![]()
Şey teyzemle evli tatlım
Yaa zaten teyzem aldatıldıgını dusunuyordu enistemin cebinde telefon bulmustu fln
Ama bu adam nasıl boyle acik acik faceye yazar facede akrabalar ekli hep
Cok sinir oldum bu ne cesaret![]()
deme yaa teysen şüpheleniyosa yabılmıyodur bence çünkü insan hissediyo
ama inşallah yanılıyodur
aldatıyosa bukadar efkarlı duygusal şeyler paylaşırmı bilemedim bana ulaşamadığı biri var gibi geldi eski sevgili gibi
teyzen görmemişmidir şüpheleniyosa tepki verir
ailem değil nişanlımın ailesinin yapmadığı şeyler pişirilip pişirilip önüme konuyor. Eminim düğünde de aynısı olacak. Mal mıyım ben ya ne yapayım getirmediler doğru düzgün bohça bunda benim ne suçum var
üzülme öenmli olan nişanlınla güzel anlaşman
nişanlınla bazı şeylere beraber karar verseniz daha iyi olmazmı alışverişe falan bazı kızlar nişan bohçasınada el atıyomuş duymuştum keşke konuşulsaymış nişanlınla
geçmişe takılma düğünün için nişanlınla konuş şimdiden istediğin şeyleri tatlılıkla
kuzenimin nişanı oldu da,annem gitmişti. Geldi anlatıyor işte gelen fevkalade bohçalardan, ve daha bi sürü şeyden. Bu kadar mı düşünemiyor acaba üzülücem diyebenim nişanım zıkkım olmuştu
![]()
evet anlatmıştım sana amaSen nişanlı mıydın ki yuhhhhhhh![]()
evet anlatmıştım sana ama![]()
üzülme önemli olan nişanlınla güzel anlaşman
nişanlınla bazı şeylere beraber karar verseniz daha iyi olmaz mı alışverişe falan bazı kızlar nişan bohçasına da el atıyormuş duymuştum keşke konuşulsaymış nişanlınla geçmişe takılma düğünün için nişanlınla konuş şimdiden istediğin şeyleri tatlılıkla