- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #44.801
Kumpirde yiyinnnnnnnn![]()
Biz zayifiz filan ama bi oturusta 4 menü yiyoruzz
Kumpir de yiyelim
Gidiyorum sonunda yemege

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumpirde yiyinnnnnnnn![]()
27 skiniy jeans varsa yolla bebeeeemm![]()
Kadın kendini aşmış artık
Parayı seven biriydi..
Parası olsun ama tipsiz olsa da olur diyenlerden![]()
Biz zayifiz filan ama bi oturusta 4 menü yiyoruzz
Kumpir de yiyelim
Gidiyorum sonunda yemege![]()
Varsa ona benzeyen yollarımmm![]()
Oyle tiplerde nasil migde var bilemiyorum ,para icin benim yan ahlak polisi tarafindan alinan yan komsu gibi para karsiligi ask bogg![]()
he kanka bu arada o rıflamenın hazıran katalogunda gene hındıstan cevızı yagı varmış alıcaksan haberın olsun
![]()
Onlar yetmiyo kızım banaazıcık büyükleri yokmu onların
Bu arada oriften hangi parfümü önerirsin denedin mi hiç ben hiç denemdim de![]()
Kızlar anlatın bana bi bakayım bu isin raconunu nasıl satıs yapıyorsunuz yani urunleri nasil kargoluyorsunuz benim elimdede var ara ara atarim bende :)
buraya resımlerı yukluyosun sı-onra begenen olursa ona ptt hesabını yada banka hesap nonu yolluyosun o parayı yatırınca ptt kargoyla yada baska kargoyla adrese yolluyosun banka hesabında havale ucretı kesılıyo o yuzden ptt den karsı odemelı yollamak daha mantıklı dıye bılıyorum ben:44::44:
Deneyim bakalim becerebilecekmiyim:26:
ooo sende guzel kıyafetler vardır kısss hadi bakalımmm![]()
hayvan gibi doldurursan elıne yetmez tabi oküs
ben orıflameden hıc parfum kullanmadım o yuzden bılmıyorum sen nasıl bı koku arıyosun?
ama oyle yapma bence mesela ben bı urun begenırım alırım sonra sen baska bı urun eklersın onuda begenırım bu sefer ekstradan kargo cıkar ve almak ısteyen olmaz hemde coklu alımlarda ındırım durumu olurFaxla atmicamcanim satildikca atarim yoksa benim kafam karisir ben odama gideyim![]()
bana bildirimler gelmiyor !
ama oyle yapma bence mesela ben bı urun begenırım alırım sonra sen baska bı urun eklersın onuda begenırım bu sefer ekstradan kargo cıkar ve almak ısteyen olmaz hemde coklu alımlarda ındırım durumu olur
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
son alıntılar gelmiyor en son biskride kalmış![]()
mesaj kutun dolmuştur![]()
1000 tane almıyor muydu şuan 600 lerde ama![]()
ben nerden bılıyım o zaman yeaaaa sabah med ede de gelmıyodu bıldırımler![]()