• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Onlar yetmiyo kızım bana :52: azıcık büyükleri yokmu onların
Bu arada oriften hangi parfümü önerirsin denedin mi hiç ben hiç denemdim de :31:

hayvan gibi doldurursan elıne yetmez tabi oküs:1::1::1:
ben orıflameden hıc parfum kullanmadım o yuzden bılmıyorum sen nasıl bı koku arıyosun?

Kızlar anlatın bana bi bakayım bu isin raconunu nasıl satıs yapıyorsunuz yani urunleri nasil kargoluyorsunuz benim elimdede var ara ara atarim bende :)

buraya resımlerı yukluyosun sı-onra begenen olursa ona ptt hesabını yada banka hesap nonu yolluyosun o parayı yatırınca ptt kargoyla yada baska kargoyla adrese yolluyosun banka hesabında havale ucretı kesılıyo o yuzden ptt den karsı odemelı yollamak daha mantıklı dıye bılıyorum ben:44::44:

buraya resımlerı yukluyosun sı-onra begenen olursa ona ptt hesabını yada banka hesap nonu yolluyosun o parayı yatırınca ptt kargoyla yada baska kargoyla adrese yolluyosun banka hesabında havale ucretı kesılıyo o yuzden ptt den karsı odemelı yollamak daha mantıklı dıye bılıyorum ben:44::44:

Deneyim bakalim becerebilecekmiyim:26:

ama oyle yapma bence mesela ben bı urun begenırım alırım sonra sen baska bı urun eklersın onuda begenırım bu sefer ekstradan kargo cıkar ve almak ısteyen olmaz hemde coklu alımlarda ındırım durumu olur:1::1:

niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:39::39::39:

son alıntılar gelmiyor en son biskride kalmış :27::27::27:

Back
X