- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #47.481
Allah razı olsun canimOowww tehlikeli sularrrabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin,hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini canimm 
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canimOowww tehlikeli sularrrabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin,hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini canimm 
![]()
evet canım :) :)Bir zamanlar buralardaymışsın :)
Günaydın :)Gunaydin kizlar![]()
Gunaydin kizlar![]()
Günaydın ahalievet canım :) :)
İyiyim tatlım yeni kalktım işte :) Ne tembelim yaanasılsın pinkimm günaydınn![]()
tembellikde beni geçtinnİyiyim tatlım yeni kalktım işte :) Ne tembelim yaaSen ne yapıyosun nasılsın?
Derslerini aksatmıyorsun iyi işte :)tembellikde beni geçtinn
aynı biraz burlarda takılıyorum sonra tekrar ders başına:)
Gunaydin kizlar![]()
Günaydın ahali![]()
aksatmamam lazım eğer iyi bir yer istiyorsam :)Derslerini aksatmıyorsun iyi işte :)
Normalde işe mi gidiyon ki :) Hep geziyon hep geziyonGunaydin hanimlar bugun tum gun evdeyim accık sifayı kapmısım da dinleneyim dedim
aksatmamam lazım eğer iyi bir yer istiyorsam :)
sen neler yapıyorsun canım![]()
![]()
küfür etmem direk senin kapına dayanırımAman aman aksatma, hepimize küfür edersin sonuçlar açıklanıncaBende işte Burayla evden çok igileniyorum :)
Neyseki adresimi açık etmiyorumküfür etmem direk senin kapına dayanırım
ev işleri sıkıcı bura eğlenceli![]()
olur gelirim ama dağıtmaya geliriimm hiiiç toplayamammNeyseki adresimi açık etmiyorumHe ya gırgır şamata güzel oluyor böyle, keşke temizliğe falanda bana gelseniz
![]()
Normalde işe mi gidiyon ki :) Hep geziyon hep geziyon
Geçmiş olsun canım![]()
Zaten toplu durmuyor hiç :) Değişen birşey olmaz yaniolur gelirim ama dağıtmaya geliriimm hiiiç toplayamamm
ben bulurum senii![]()
Evdeyimden kastın oydu yani demiSagol canim bugun gezemeyecegim iste tuh![]()
Evdeyimden kastın oydu yani demi
Arada evde durda 2 sohbet edek![]()