• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İnsan ney alacağını şaşırıyor demi:) Ha şey diycem çok oyuncakla doldurma odasını, çocuklar korkuyo odasında uyumak istemiyor, yiğenim 2 sınıfa gidiyor, hala odasında uyumaz, sürüyle oyuncak dolu odası, korkuyo gece..
kız ne oyuncağı ben önce bi ihtiyaçlarını alıyım da oyuncağı zaten sonraki iş büyüyene kadar kendi evimize geçeriz yavuurma oyun odası yaparım :KK46:

kız ne oyuncağı ben önce bi ihtiyaçlarını alıyım da oyuncağı zaten sonraki iş büyüyene kadar kendi evimize geçeriz yavuurma oyun odası yaparım :KK46:
İnşallah canım :)
Ay arkadaşa konuştuk öyle birşey anlattı ki kendime gelemiyorum gülmekten:KK70: Eşimde kızıyo gülme diye ama böyle birşey başıma gelemez heralde:KK53:

ne oldu kız nedir seni böle güldüren
Arkadaşı aradım, bunun kilolu bir arkadaşı var kız başka bir eve taşınacakmış, bizim ki aramış kız, düştüm belim kırıldı demiş bizimkide ne oldu diye sormuş.
Taşındığı ev dubleksten bozma, ev sahibi arayı kapatıp altı başkasına üstü kıza kiralamış. Merdivenin olduğu boşluğu da alçıyla kapatmış:-)Buna da söylememiş. Kız eşya taşınırken oraya basmasıyla alt komşunun salonuna düşmüş :) Düşünsene salonda oturuyorsun bir anda üst komşun önüne düşüyor:KK70:
Bu komik tarafıydı, yazık üzüldüm kıza, felç kalabilirdin demiş doktor, altında o an biri olsa üstüne düştüğü ölebilirdi. Ev sahibi laz heralde böyle birşey yapılırmı hadi yaptın haber ver dikkat etsin millet. Suçlu bulunmuş zaten bende dedim tazminat davası açsın :)

Arkadaşı aradım, bunun kilolu bir arkadaşı var kız başka bir eve taşınacakmış, bizim ki aramış kız, düştüm belim kırıldı demiş bizimkide ne oldu diye sormuş.
Taşındığı ev dubleksten bozma, ev sahibi arayı kapatıp altı başkasına üstü kıza kiralamış. Merdivenin olduğu boşluğu da alçıyla kapatmış:-)Buna da söylememiş. Kız eşya taşınırken oraya basmasıyla alt komşunun salonuna düşmüş :) Düşünsene salonda oturuyorsun bir anda üst komşun önüne düşüyor:KK70:
Bu komik tarafıydı, yazık üzüldüm kıza, felç kalabilirdin demiş doktor, altında o an biri olsa üstüne düştüğü ölebilirdi. Ev sahibi laz heralde böyle birşey yapılırmı hadi yaptın haber ver dikkat etsin millet. Suçlu bulunmuş zaten bende dedim tazminat davası açsın :)
abbowww gülem mi ağlayam mı bilemedim yaaa yazık kıza bencede dava açsın

abbowww gülem mi ağlayam mı bilemedim yaaa yazık kıza bencede dava açsın
İşin komik yönü çok tabi olayın yaşanma biçiminden kaynaklı da. Ama durum kötü, ev sahipleride bu göz açlığıyla milletin canına kastediyor yani. Tazminat ödesinde aklı başına gelsin, Allah bilir Tapuda tek ev görünüyordur zaten.

Şu betül yazan cok guzel bu arada betul ismi de guzel hic dusundunuz mu? Aklima/iklima islamiyete uygun degilmiş canım

Kuzenimin bebegi icin kocaman bi biberon almislardi oyle süs yani onun icinde de minik minik biberonlar vardi misafirler o kocaman biberon icin minik biberonlari aldilar :) bak şöyle

image.webp

Şu betül yazan cok guzel bu arada betul ismi de guzel hic dusundunuz mu? Aklima/iklima islamiyete uygun degilmiş canım

Kuzenimin bebegi icin kocaman bi biberon almislardi oyle süs yani onun icinde de minik minik biberonlar vardi misafirler o kocaman biberon icin minik biberonlari aldilar :) bak şöyle

Eki Görüntüle 1270110
Çocuk görmeye gelen biberon mu getirdi :)

Eki Görüntüle 1270110
Onun fetvasini aldik canim ole bisi yokmus fikirlere acigiz hala hannede kesinlestikte bakalim iste arastiriyorum bide bizim sulale kalabalik napcaz bilmem bide buna hastaneye ziyarete gelenler personel derken batcam ben:KK70:

yok kız dr ihtimalli konuşmadı ama böle öle herşeyini pembe almayı düşünmüyorum çünkü çok duyuyorum unisex olsun istiyorum:KK51:
Bencede zatan geçen uzmanlardan biri kız çocuğunun herşeyini pembe yapmayın diyordu ama unuttum nedenini :) Bir piyasa kurmuşlar işte kız pembe erkek mavi millette öyle devam ediyor. Sektörü kurmuşlar

Back
X