- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.521
Sen no.1 cocukluk halini mi biliyordun ajdhakajhskakeveeettt tipine hele öldüm öldümm son zamanlarda baya değişmiş seside süper artık yeni aşkım o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen no.1 cocukluk halini mi biliyordun ajdhakajhskakeveeettt tipine hele öldüm öldümm son zamanlarda baya değişmiş seside süper artık yeni aşkım o![]()
Şiddete karşıyız![]()
üstüme gelmeyindokunma margama![]()
Severim doverimmm diyorsun haaaaaç len aç haklıyım döverimde severim de kaaaaaaaaarrdeşşimmmmmmmmmm![]()
söyleme len hiçte merak etmiyorum kiiiiiiiiiiSeverim doverimmm diyorsun haaaadimiycem iste dimiycemmmm
galiba o zamanları görmüşüm benSen no.1 cocukluk halini mi biliyordun ajdhakajhskakben o zamanlar dinlemiyordum
Hemde ne degismis dimiiii :)galiba o zamanları görmüşüm benbaya değişmiş
![]()
margam merak etmiyormuş bu gözlüklü kedi söyleme mademsöyleme len hiçte merak etmiyorum kiiiiiiiiii![]()
Bak ama cidden sok olcagin biriydi :))söyleme len hiçte merak etmiyorum kiiiiiiiiii![]()
söylemeyin istemiyorummargam merak etmiyormuş bu gözlüklü kedi söyleme madem![]()
öyle olsa gözüme çarpardı mutlakaBak ama cidden sok olcagin biriydi :))
Kıyamam ya gelmedik üstüne tamam tamamüstüme gelmeyin![]()
Her gun gordugun biridir ama hic farketmiyorsunn kiii hahahöyle olsa gözüme çarpardı mutlaka![]()
ayıp oluyo ama marga hanımHer gun gordugun biridir ama hic farketmiyorsunn kiii hahah
aaa ama tam söyleyecektik niye böyle ettin tamam madem demeyelimsöylemeyin istemiyorum![]()
deme sende demeaaa ama tam söyleyecektik niye böyle ettin tamam madem demeyelim![]()
niye bağırdın ki bana ben minicik bir kızım üzülüyorum sonrademe sende deme![]()
ba ba ba laflara baniye bağırdın ki bana ben minicik bir kızım üzülüyorum sonra![]()
aaa ne demişim ki benba ba ba laflara baduygu sömürüsü yapma
![]()