- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.541
çok kırıldım sana gözlüklü kedi çalıcam sen gece uyurken o gözlükleri görürsün sensil o sahte göz yaşlarını![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kırıldım sana gözlüklü kedi çalıcam sen gece uyurken o gözlükleri görürsün sensil o sahte göz yaşlarını![]()
canın sağolsun al senin olsunçok kırıldım sana gözlüklü kedi çalıcam sen gece uyurken o gözlükleri görürsün sen![]()
aaa ne dedi ben bu cevabı beklemiyordumcanın sağolsun al senin olsun![]()
Misir gevregimi yiyip geliyorummmaaa ne dedi ben bu cevabı beklemiyordum![]()
Misir gevregimi yiyip geliyorummm
Sonrada pirayeyi dovcemmm:))))
tabvi kıs senden önemli miaaa ne dedi ben bu cevabı beklemiyordum![]()
sen gelene dek kaçar bu pirayeMisir gevregimi yiyip geliyorummm
Sonrada pirayeyi dovcemmm:))))
ben varımslm ben geldim muhabbet bitti![]()
bak nasılda trip atıyor bana
kaçmaz o kaçmaaaz akşama kadar burada olduğunu biliyorummmmsen gelene dek kaçar bu piraye![]()
hepslm ben geldim muhabbet bitti![]()
bağımlılık yapıyor burası akşama dek girmedim dün dayanamadım akşam soluğu burada aldımkaçmaz o kaçmaaaz akşama kadar burada olduğunu biliyorummmm
bağımlılık yapıyor burası akşama dek girmedim dün dayanamadım akşam soluğu burada aldım![]()
ben gündüz üzülmekle meşguldüm dünaynen özelliklede gece dah keyifli oluyor :) gündüz insan pek müsait olamıyor da
renkli pantolonlar nasıl kombinlenir diye araştırma yapıyorum![]()
Hoşgeldin canımslm ben geldim muhabbet bitti![]()
Bugün iyisin ama dimi :) mesaj attı mı senin kiben gündüz üzülmekle meşguldüm dün![]()
avatarın çok şeker :)Hoşgeldin canım
duman yoluylamı atacak mesajı ekranımın tipi kaymış nereye görücem kimden geldiği muammaBugün iyisin ama dimi :) mesaj attı mı senin ki
hakettinbak nasılda trip atıyor bana