- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.581
bi kocamız bile yokmesai bitsin de gidim oturmakdan sıkıldım valla bide kocamı özledim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kocamız bile yokmesai bitsin de gidim oturmakdan sıkıldım valla bide kocamı özledim ben![]()
ay koca kelimesini duyunca dünkü bdv deki konu aklıma geliyorrmesai bitsin de gidim oturmakdan sıkıldım valla bide kocamı özledim ben![]()
ben bilmeeeeeeeeeeemama benim sadece bugün canım sıkılıyor![]()
Neydi konu acep?ay koca kelimesini duyunca dünkü bdv deki konu aklıma geliyorr![]()
kocasız kaldık biz pirayebi kocamız bile yok![]()
hangi konu lenay koca kelimesini duyunca dünkü bdv deki konu aklıma geliyorr![]()
Vakti zamanı gelince olur canım inşallahbi kocamız bile yok![]()
şu cilve nasıl yapıyorsunuz tarzında konular varyaNeydi konu acep?
kaldık valla margakocasız kaldık biz pirayenapıcaz kız evde kaldık
![]()
cilveli konular konu başlığını hatırlmıyorum kihangi konu len![]()
bir yerde yanlış bir şeyler yapıyoruz pirayem, niye evlenemiyoz bizkaldık valla margabir bir evlendi herkes
![]()
ay bende neler öğrendim nelercilveli konular konu başlığını hatırlmıyorum ki![]()
yemek tarifi değil ki tarif edesino tür konuları burda görmek saçma benim özelim bana seninki sana demi ama :)
Yaşlar kaç kızlar?bir yerde yanlış bir şeyler yapıyoruz pirayem, niye evlenemiyoz biz![]()
bilmiyorum marga sorun ne bulmamız gerekkbir yerde yanlış bir şeyler yapıyoruz pirayem, niye evlenemiyoz biz![]()
ciddiyim ne fantezii şeyler varmışşşş bilmediğim dünyam genişled bir anda ahahahaay bende neler öğrendim neler![]()
ben 22 yaşındayım bebek kadar kücüüüğümmmmYaşlar kaç kızlar?