- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.701
Yok kiz qecmedimGeçtin miiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz qecmedimGeçtin miiii![]()
Valla kızı söylediğine pişman ettik , ama feci şekilde istiyor ya bol yoğurtlu of..Ahh cansuu yaktn biziii ☺☺☺ geL kuzum bn sana yaparimm ustunede kiymaLi kirmizi biberLi soss ohhh misss ☺☺☺
Tamam canımYok kiz qecmedim
Yarin yap kuzum hemm vitaminLi ii geLir sana ☺☺☺Valla kızı söylediğine pişman ettik , ama feci şekilde istiyor ya bol yoğurtlu of..
Allah'ımmmm ya çıldırcammm![]()
Ben yapmasını bilmiyorum anneme söylerimmYarin yap kuzum hemm vitaminLi ii geLir sana ☺☺☺
O kadar kotumusun canm yaBen yapmasını bilmiyorum anneme söylerimmtabi hastaneye gitmezsem
![]()
Bir sesimi yollayayım da duy ne biçim ses tonu içindeyim şuan =D kırmızı burnumdan bahsetmek istemiyorumO kadar kotumusun canm ya![]()
![]()
Ciddi ciddi kovdun mu kovacak mısınBuyrun kızlar , valla bekârlara tavsiyem evleneceğiniz adamın kullanma kılavuzunu almadan evlenmeyin , ha bi de son kullanma tarihleri sonsuz olsun , eşime bu gece kapıyı açmayı düşünmüyorum , anasının evine postalıycam , telakki selaseyle kovdum onu , yeter be![]()
Valla evde ispanakli borek var. Yolliim dicem amaBir sesimi yollayayım da duy ne biçim ses tonu içindeyim şuan =D kırmızı burnumdan bahsetmek istemiyorum
zey-mur cum valla öylee hemde acayip istiyorrrr
![]()
Darisi basima:) kesin yapmistir hakedecek bisey acma kalsin kapida.Buyrun kızlar , valla bekârlara tavsiyem evleneceğiniz adamın kullanma kılavuzunu almadan evlenmeyin , ha bi de son kullanma tarihleri sonsuz olsun , eşime bu gece kapıyı açmayı düşünmüyorum , anasının evine postalıycam , telakki selaseyle kovdum onu , yeter be![]()
Hamur kısımlarını alalımmm içini yollayabilirsinn hayır demeyizzzzzz ah ah bir arkadaş dedi bugün ıspanak diye sabahtan beri ıspanak diye tutturdukValla evde ispanakli borek var. Yolliim dicem ama![]()
Hayal kurarken beni unutma fahriyemMuhabbet var dediler geldik![]()
Benegim ewe gidince dinLerim kiyamam sana benn yorma o guzeL sesiniBir sesimi yollayayım da duy ne biçim ses tonu içindeyim şuan =D kırmızı burnumdan bahsetmek istemiyorum
zey-mur cum valla öylee hemde acayip istiyorrrr
![]()
Allah dert vermesin , valla derdin büyüğü küçüğü olmaz derler ama hannazın durum bildirimlerinden az çok anlaşılıyor durumun ciddi olduğuuuuDarisi basima:) kesin yapmistir hakedecek bisey acma kalsin kapida.Mazef bak bi kocasindan dertli daha:)
Amaan su fani dunyada ne diyeti. Bak bana dogum kilolarim oldugu gibi ustumde. Gobegim benden 1 metre onde. Ama ben hala homini girtlak bogaz derdindeyim:)Hamur kısımlarını alalımmm içini yollayabilirsinn hayır demeyizzzzzz ah ah bir arkadaş dedi bugün ıspanak diye sabahtan beri ıspanak diye tutturdukbir de biz diyetteyiz taktık mı takıyoruz
![]()
Sesimi yormuyorummm parmaklarımı yorabilirimmmmBenegim ewe gidince dinLerim kiyamam sana benn yorma o guzeL sesini![]()
![]()
Yaza bir şey kalmadı forma girelim dedik , süper başladık biri bana beddua mı etti nedir =D yolun yarısında kaldımAmaan su fani dunyada ne diyeti. Bak bana dogum kilolarim oldugu gibi ustumde. Gobegim benden 1 metre onde. Ama ben hala homini girtlak bogaz derdindeyim:)