- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.761
Yanacan dikkat etŞuan etrafım kablo dolu desem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanacan dikkat etŞuan etrafım kablo dolu desem![]()
Hahahaha yo yooo yoooo bu espriyi okumamış olayımmmIyi iyi bide mutluluk cubugu takarik senin icin. Maksat sen mutlu ol![]()
Sevincen miYanacan dikkat et![]()
Mutluluk cubugu anacim. Elmayi cubuksuz yiyemiyomus da:))) onu mutlu etmek icin takacaz.Ne çıbığı gıııızey-mur
Agıt yakarım leyla olur çöllerde dolanırım (çöl nerde bulacasam bu memleketteSevincen mi![]()
Ama okudin. Artik cok gec:)Hahahaha yo yooo yoooo bu espriyi okumamış olayımmmgördüm bi kere of Allah seni ilahii
![]()
15 dakika sonra neler olcak acabaBenim pamık şikerim gelmesin bi hele , aha da kaldı 15 dakikaa![]()
Kıyamam ben sana oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAgıt yakarım leyla olur çöllerde dolanırım (çöl nerde bulacasam bu memlekette![]()
Evet arada oluyor öyle direk beğenemiyorsun :)Bu mesajı beğenmek istediğinizden emin misiniz diyo , He diyorum , evet diyorum , valla eminim beğendim diyorum sayfa merasimle açılıyo
Bana neni yavrum neniyi okusana
Gün bittiBu mesajı beğenmek istediğinizden emin misiniz diyo , He diyorum , evet diyorum , valla eminim beğendim diyorum sayfa merasimle açılıyo
Senin uykun niye kaçtı bu gece, düşündüğün bişiler mi var yoksaaa eee bebeğim eeeeeeeeeeeeeeeeBana neni yavrum neniyi okusana![]()
Tövbeee tövbeeeeeeeeeePamuk şeker yemeden ölürsem , mezarımdan hortlayıp eşimi boğmayı düşünüyorum