- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Çok seviyo heyecanlanıyo onu da anlıyorum ama ben de artık kusma derecesine geldimGörmemişin bir sevgili olmuş ... de çok uygun bir dil bence bu
Kardeş gibiyiz demedim neticede arkadaşım ve söylersem hevesi kırılacak. Bu soruma bi cevap değil.Çok yakın arkadaşın değilmiş demekki. Yakın olsaydı hemen söylerdin
Ay bunları deniyorum ama heralde ben çok yumuşak yüzlüyüm anlamıyorAy bırakalım sevgilileri ,ne olacak bu memleketin hâli ??? şekerim de
Sevgilimde sevgilim diyenler bana çok itici geliyor , olmadı msj geç cevap ver, bir iş bahane et,yanında çok durma .
Bunu bi deneyeyim kırılır diye çekiniyordum açıkçasıMadem yakın arkadaşınız “ayy yeter sevgilim sevgilim deyip durma” deseniz belki kendini frenler. Şaka yollu sıkıldığınızı ima edin.
Bunu bilinçli yapıyorlar zaten o yüzden siz ne deseniz kıskanıyor algılayacaklar. Benim de sınıftan arkaşlarım şapur şupur öpüşüp dururdu sürekli ya romantik çiftleri izlemeyi bende severim ama bi sınırı vardır aralarında aşkta yoktu zaten sürekli muç muç muç... Bende Allah aşkına yeter gidin evde öpüşün sürekli bu ne böyle dedim hemen '' kıskanıyorsun bizi dimiiğğğğ '' demeleri yok mu.. Ya kıskansam iyi kusasım geliyorÇok seviyo heyecanlanıyo onu da anlıyorum ama ben de artık kusma derecesine geldim
Hemen kıskançlığa bağlamaları çok komik gerçektenBunu bilinçli yapıyorlar zaten o yüzden siz ne deseniz kıskanıyor algılayacaklar. Benim de sınıftan arkaşlarım şapur şupur öpüşüp dururdu sürekli ya romantik çiftleri izlemeyi bende severim ama bi sınırı vardır aralarında aşkta yoktu zaten sürekli muç muç muç... Bende Allah aşkına yeter gidin evde öpüşün sürekli bu ne böyle dedim hemen '' kıskanıyorsun bizi dimiiğğğğ '' demeleri yok mu.. Ya kıskansam iyi kusasım geliyor
Denenir“Şekerim çok anlatma nazar değer” deyin
9.sınıfta yani lise 1 de tanıştığım ve hemen kanka olduğum bir arkadaşım vardı. Sağolsun o da böyle sürekli erkek arkadaşını anlatır dururdu. Lise bitti ünv bitti biz hala telefonda olsun buluşunca olsun onun erkek arkadaşlarını konuştuk. Taki evlenene kadar. Kendisi evlendi ve bir daha benimle görüşmedi.Kızlar benim bi arkadaşım vardı. Bu kızın iki lafından biri sevgilisi. Çok yakın bi arkadaşım olduğu için tersleyemiyorum da ama gerçekten onun sevgilisini dinlemekten içim dışıma çıktı. Yani kendi sevgilimi onunki kadar iyi tanımıyorumdur. Kısa cevaplar veriyorum, ilgilenmiyorum, geç dönüyorum ama durmuyor. Uygun bir dille nasıl anlatabilirim rahatsızlığımı?
Evet kıskanılacak bi onlar kalmış gibiHemen kıskançlığa bağlamaları çok komik gerçekten
Kırılmanın bununla ne alakasi var? Ben yakin arkadaşıma da bu şekilde kırılabilirim. Hassasiyetimle alakali bir mevzu bu.Çok yakın arkadaşın değilmiş demekki. Yakın olsaydı hemen söylerdin oda sana kırılmazdı
Ben de ona anlatıyorum ama dozunda anlatıyorum. Sabah sevgilim diye kalkıp akşam sevgilim diye yatmıyorumİyi de yakın arkadaşlar hep böyle sevgililerini anlatmaz mı birbirine?
Gençlikte biz öyle yapardık diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?