iki negatif kandan pozitif cocuk?

Zelinoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
1.154
2.527
48
Merhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?

Liseden kalma biyoloji bilgim ile yazıyorum araştırmadan, bence de mümkün değil. Negatiflik çekinik gen olduğunu hatırlıyorum yani en arkadaşınız ne de eski eşi pozitiflik geni taşımıyordur çocuğuna aktarmak için.

kan uyusmazligi kadinjn negatif erkegin pozitif oldugu durumda cocugunda anne karninda pozitif olmasiyla olur
ama iki negatiften bir pozitif cikmiyor benim bildigimde bu
cocuk bayanin aldattigi adamlardan muhtemelen arkadasinizi uyarsaniz
belkide adam biliyordur

adamın ve kadının kan grubu bilgileri yanlış olabilir

bir tanıdığımız var bu alanda çalışan

eskiden bu kan grupları fayans üstünde el ile bakılırmış

bazen iyi temizlenmez karışırmış vs vs

güncel ise kan grubu testleri bilemeyeceğim de iki negatife zaten uyuşmazlık iğnesi olmaz

bence adam kendi pozitif de bunu bilmiyor gibi

ha çocuk başkasından da olabilir ama önemli olan emektir adam kendinin bilmiş bakmış büyütmüş bu aşamada başkasının çocuğu demeye ne gerek var ki

Diyelimki süpheniz dogru?
Sizin kadar adam da düsünmüstür bunu herhlade.
Sİz niye bunu arastırma gereği duydunuz yani?

Anne negatif, bebek pozitif olduğunda kan uyuşmazlığı olur. Anne ile babanın kanının uyuşmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz yani. Ki burda da öyle olmuş. Anne negatif bebek pozitif. Ve evet iki negatif kan değerine sahip olan kişiler hiç pozitif faktör taşımıyordur. Rğer ikisinin de kan grubu kesin negatifse cocuk başka birinden. Ortada aldatmada var..

Çok afaki belki ama house ve doktorlor bilgimle konuşayım. Ya bi hastalık filan çıkarsa ailede hastalığın hikayesi aranırsa. Ya da uyumlu bir doku filan gerekirse. Bence emin olunmalı. Ha adam yine babalığını yapsın.

Annem a pozitif babam 0 negatifti. Benim grubum 0 pozitif. Kardeşim annemle aynı. Anneme takılıyodum gerçekleri açıklama vakti geldi diye . Sağlık ocağındaki doktora sormuştum. Kan gruplarımızın bi de alt kan grupları oluyomuş o şekilde oluyo dedi. Dedem de benimle aynı grup. Belki böyle bişeydir.

bunlar olasılık da

adamın içine sinerek babalık yapamaması daha büyük olasılık

ya da çevrenin elin p.çini neden büyütüyorsun baskısı, psikolojik buhranı

" Anne ile babanın kanının uyuşmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz yani."

demişsiniz ya işte çocuğun pozitif olması için babanın pozitif olması zorunlu

o halde de kadın negatif adam pozitif ise uyuşmazlık var deniyor, henüz bebek doğmadan ki bebeğin kan grubu doğmadan bilinmiyordu eskilerde şimdi harmonide o da bilinir

özellikle ilk bebekten sonra genellikle iğne olunuyor ki ikincide bu gelişmesin vs

zira annenin negatif vücudu pozitif bebeği zararlı algılayıp düşükle sonuçlanmasın diye

yok yeni baktirdi kanina, mide kanamasi gecirdigi icin unite unite kan verildi, negatif kesin

Canim sana şunu söyleyim dediklerin doğru diyelim ki burda bilgiyi vermek istemiyorum ..annenin ne olduğu ortada aşırı pislik biri ..o anneye o çocuğu vererek ..çocuğun hayatıyla oynarsın deşme bunları inceleme insanların kusurlarını ortaya çıkarma...o yavrucak için en azından o ağzını kapalı tut ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…