iki negatif kandan pozitif cocuk?

boyle bir sey olsa ve bunu bilmeden kadin hamile kalmis olsa hastanelik olmazmiydi ?
cunku kadinin zehirlenme durumu yasamasi gerekirdi hastanelik olulardi ve babaya kan testi uygularlardi pozitifmi diye

arkadasınız eskı esının kan grubunu yanlıs bılıyor olabılır ?
suphesı varsa cocuk zaten kendısınde dna testı yapsın

Onemli mi? Sonucta adam su anda babalik yapiyor. Belki de biliyor,siz yuzune vursaniz bir sey degismez.

Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum

benım kan grubum 0 rh-
esımın a rh+
kızımın 0 rh+

hamıleyken doktoruma sordum kan uyusmazlıgı mevzusu nedır ıgne falan olacak mıyım
ılk cocuk dedı sıkıntı yok bırsey olmaz dedı

kan grup meselesınden hıc anlamıyorum ne nedır ne degıldır

Velayet neden babada?
Aklı olan onu sorgular önce.
Bisey varsa bile,belliki adam farkında.
Biri gelip sizin en mahreminizi desse hos mu?

tamam da adam zaten biliyor kendinden olmadığını
Sadece etrafta laf söz olmasın, adama bak ne geniş demesinler diye bilmemezlikten geliyor siz de çok karıştırmayın bence mevzuyu.

arkadaşınız çocuğun kendinden olmadığini biliyor.
ve bunu herkese soylemek zorunda değil.
söylersenizde sizinle ters düsecek.
yani arkadaşıniz saf degil iyi niyetli çocugu kabul etmiş.

yaptirmam dayanamam diyor, herkes ayni seyi soylemis.
O herkesin insanların ozeline hic saygısı yok belliki.
Ay ben sinir oldum buırda,cam gülü teyzeler gibi niye adama fitne sokusturuyor o herkes.
Adam dayanamam dediğine göre biseylerin farkında yani.
Ay ne pis merakları var bizim milletimizin ya:S

bu durum neden bu kadar ütopik geldi size yokmu baskasinin cocuguna bakan kimse.
arkadasiniz cocugun bir gunahi olmadiginin farkinda ve belki diger cocugu kardesinden ayirmak istememis olabilir.
aldatmada olsa kendisini o cocugun babasi gibi hissediyor olabilir neticede kendisi bakmis her seyini ustlenmis simdiye kadar
aldatilan evliliginjn cocugu degilde kimsesiz bir cocuk olarak kabul edip bakmak istemis olabilir

adam biliyor o zaman neden dürtükleyesiniz ki

unutun

o çocuğun babası arkadaşınız, bu kadar

Bu dediğiniz kan uyuşmazlığı değil, zira kan uyuşmazlığı bambaşka bir şey. Negatiflik çekinik taşınır. Anne ve baba negatifse çocuğun pozitif olma ihtimali sıfır.

Konuyla ilgili bir bilgim yok , ama benim oglum negatif , anne baba pozitif yani iki pozitiften negatif oluyorsa iki negatiften de pozitif olamaz mi?

Ayrica sizin yerinizde olsam hic karismazdim boyle bir mevzuya , ufacik cocugun hayatiyla oynamayin
Iki negatiften pozitif oluyormus evet..
Karisma degil, mevzu oraya gelince nedir ne degildir baktim ki oncesinde iki kere aldatildigini soylerdi, babalik testi negatif ciksa da birakmaz o cocugu orasi ayri, ben kendisine hic mudahale etmedim, demem de bisey..
Burda basina gelen varsa sormak istedim o kadar.

İlişkiye girdiği tarihten, gebelik haftasına kadar anlatması da tuhaf. Benim de en yakın arkadaşım erkek, ama bana böyle detaylar anlatmaz. Ki en başında arkadaşınız saf bilmiyor gibi söylüyordunuz şimdi çevresinde konuşulduğunu yazıyorsunuz. Sağlıklı bir durum değil. Ne yaşanırsa yaşansın çocuk varsa bu kadar dillendirilmemeli. Bu çocuk okula başlayınca dedikoduları duyanlar çocuğa piç derse çocuk dışlanırsa ne olacak?
Baştan sona yanlış, absürt

Bu dediğiniz kan uyuşmazlığı değil, zira kan uyuşmazlığı bambaşka bir şey. Negatiflik çekinik taşınır. Anne ve baba negatifse çocuğun pozitif olma ihtimali sıfır.

Anladim, bende oyle okumustum.. sagolun bilgi icin..

Bir de yine uçuk bir şey söyleyeyim. Ya bu çocuk o babanın değilse yarın öbür gün milyarda bi ihtimal de olsa kardeşiyle evlenirse. Hayat bu olur ya.
Ben dna testinin babaya bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yani öz değilse de evladı neticede sevmeye devam eder bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…