iki negatif kandan pozitif cocuk?

Genlere bağlı. Asla olmaz diye bir şey yok.
Kesin sonuçlarla konuşmamak gerekiyor.

Arkadaşlıkta level atlamışsınız,hangi ay, kaç gece çetelesi elinizde
Evet boyle birşey varsa çok çirkin,fakat amacınız ne merak ettim.Kardeşinizi ya da kuzeninizi bu adamla mı evlendireceksiniz mesela?
O yavrunun ne günahı var?
Sokaga mı terkedilsin,yurt köşelerne mi atılsın?
Ne gececek elinize?
Evet kadın belki ahlaksızdı,belki adam aldatıldı,fakat kucagında buyuttugu yavruya kıyamıyor,sahip çıkıyor anlamıyormusunuz?
Mune isterse beni banlasın,zaten bandan sabah geldim, ama bunları söyleyecegim.
Arkadaşınız uyutulmamış,herşeyin farkında.
Bırakın şu yavru ezilmeden üzülmeden sevgiyle büyüsün.
Kendi çocuklarınıza bakınca o yavru için içiniz sızlamıyor mu?
Arkadaşınız bir yetişkin fakat çocuk zavallı,sahipsiz kalır,önce onu düşünün...

kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Evet bence de şüpheli bir durum. Kan gruplarıyla ilgili makaleler araştırıp okumanız falan tamam ona da eyvallah ama Allah aşkına başka işiniz yok mu sizin? Kafayı bunlara mı yoruyorsunuz hep? 10 ay 10 günmüş, tek ilişkiymiş bilmem ne

Sizin medeniyet anlayisiniz insanlarin mahremini arastirmak mi? Yok arkadasinizmis, yok sadece uzulecekmissiniz. Uzulmek icin baska seylere yonelseniz mesela.

Konu sahibi siz tek ilişki olduğunu yazmışsınız bu kadar mahrem bilgiyi nerden biliyorsunuz ??

Karıstırmayın daha fazla herkes herseyin farkındadır ..

Benim gözüm kahverengi eşimin de kahverengi. Oğlumun ki yeşil. Yoksaaaaaaaa
Şunun için ne dualar ettim çok şanslısınız. Benim dedem yeşil gözlüydü eşiminki mavi. Çıkmadı tabii Gerçi rahmetli dedemin de yedi çocuğunda da yeşil göz çıkmamış. Fazla çekinik bir genmiş

Sen o adamın yerinde olsan ne hissederdin...

Sen o adamın yerinde olsan ne hissederdin...

ilerleyen yerlerde zaten adamın olayı bildiği ortaya çıkıyor

ben ne mi hissederdim bu kadar baktığım çocuk benimdir derdim

yani o hastanede karıştı bana çocuğumu verin olayları da bana uygun gelmiyor

5 yıl bakmışım odur benim çocuğum huyunu suyunu bilmediğim başkasının yavrum diye sevdiği çocuğu değil kendi büyüttüğümü isterim

Evet şanslıyım . Eşimle sok geçirdik çocuğun gözleri renkli olunca.
2 Yasına kadar maviydi gözleri deniz mavisiydi sonra yemyeşil oldu. sağlıklı olsunlarda kas göz pek önemli değil :)

Ben bilmek isterdim yine de...

Mendel'in bezelye çaprazlaması tam doğruyu vermiyor. yani ihtimal var.

Şu renkli gözleri bir tek benmi sevmiyorum bende tam tersi simsiyah böyle bakınca içine çekiyormuş gibi insanı siyah olan gözleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…