iki negatif kandan pozitif cocuk?

Yahu söyle diyenler olmuş. Hayret ediyorum. Tamam ortada bir yanlış var ama adam öğrense ve çocuğu Test yaptırıp yoLlasa, o çocuğa kim sahip çıkacak. Annesi mi? Zaten istememiş. Meçhul babamı? Ortada bile yok. Olan çocuğa olacak. Bırakın kendi aklı Erene kadar söylemeyin. Kendi anlasın ama siz çocuğun sebebi olmayın. Müge anlı ya konu olanı zavallı çocuklar gibi olmasın sonu

Yahu göz allellerinde farklı dağılım söz konusu mesela anne baba atıyorum renkli gözlü çocuk kahverengi gözle doğabiliyor

lise bilgileri vs yok olamaz diyordu mesela
Kan grubunda aynı şey olabilir mi bilmiyorum ama bunun vebalini alabilecek misiniz

ben de iki negatiften pozitif çıkmaz diye biliyorum ama lütfen lise bilgilerine bakarak aman şu olmaz bu olmaz demeyin ciddiyim

Sizinki zaten kesin pozitif olmak zorunda negatif se suphelen bir şeylerden :)

mrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen

Kendinize ayri bir konu acin,burada baskasinin konusu arasinda kaynar gider

Sizin durumunuz zaten olması gerektiği gibi, anormallik. Siz ve kardeşinizin olabileceği kan grupları ya a ya da 0 dır.

Benim de aklıma bu geldi. Bence arkadaşınıza söyleyin

Anne negatif, baba pozitif ise hamilelik ve bebek takip edilir. Çünkü baba pozitif ise bebeğin pozitif olma ihtimali vardır.

Keşke eşiniz düşünmüyorken böyle bir işe kalkışmasaydınız

iyi bir detay yakalamışsınız bence araştırın sanırım farklı babalık durumu var

iki negatif bireyden pozitif birey çıkmaz, çıkamaz.. kan uyuşmazlığı anne negatif bebek pozitif olunca çıkıyor..
eğer çocuklar ortada kalacaksa karıştırmayın hiç yazık günah

Ya tamam çocuğa bakıyor annesi bakmaz bakılsın tamam yine de adam keriz yerine koyuluyor o ne olacak? Bise demeyin çocuğa yazık diyenlere şaşırdım biraz açıkçası, aynı durumu yaşasalar çocuk için bakmaya devam ederler mi yani...

Anne bir kardeşlerse kardeşleri birbirime düşman etmek, birini ayırmak daha mı doğru sizce? Bebek illa kan bağı değildir, eline doğmuş büyütmüşsün, zaten bağın var. Ben çocukların çıkarını düşünürüm.

Yaptığınız çok yanlış. Bu tip bir şey eşten habersiz yapılmamalı. Zorla baba yapmak etik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…