Ben olsam hiç karismam. Velayeti bile almış adam yani.
Doğru tabi.bunlar olasılık da
adamın içine sinerek babalık yapamaması daha büyük olasılık
ya da çevrenin elin p.çini neden büyütüyorsun baskısı, psikolojik buhranı
Sizinki zaten kesin pozitif olmak zorunda negatif se suphelen bir şeylerden :)Annem a pozitif babam 0 negatifti. Benim grubum 0 pozitif. Kardeşim annemle aynı. Anneme takılıyodum gerçekleri açıklama vakti geldi diye. Sağlık ocağındaki doktora sormuştum. Kan gruplarımızın bi de alt kan grupları oluyomuş o şekilde oluyo dedi. Dedem de benimle aynı grup. Belki böyle bişeydir.
Kendinize ayri bir konu acin,burada baskasinin konusu arasinda kaynar gidermrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen
Sizin durumunuz zaten olması gerektiği gibi, anormallik. Siz ve kardeşinizin olabileceği kan grupları ya a ya da 0 dır.Annem a pozitif babam 0 negatifti. Benim grubum 0 pozitif. Kardeşim annemle aynı. Anneme takılıyodum gerçekleri açıklama vakti geldi diye. Sağlık ocağındaki doktora sormuştum. Kan gruplarımızın bi de alt kan grupları oluyomuş o şekilde oluyo dedi. Dedem de benimle aynı grup. Belki böyle bişeydir.
Benim de aklıma bu geldi. Bence arkadaşınıza söyleyinÇok afaki belki ama house ve doktorlor bilgimle konuşayım. Ya bi hastalık filan çıkarsa ailede hastalığın hikayesi aranırsa. Ya da uyumlu bir doku filan gerekirse. Bence emin olunmalı. Ha adam yine babalığını yapsın.
Anne negatif, baba pozitif ise hamilelik ve bebek takip edilir. Çünkü baba pozitif ise bebeğin pozitif olma ihtimali vardır.Anne negatif, bebek pozitif olduğunda kan uyuşmazlığı olur. Anne ile babanın kanının uyuşmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz yani. Ki burda da öyle olmuş. Anne negatif bebek pozitif. Ve evet iki negatif kan değerine sahip olan kişiler hiç pozitif faktör taşımıyordur. Rğer ikisinin de kan grubu kesin negatifse cocuk başka birinden. Ortada aldatmada var..
Keşke eşiniz düşünmüyorken böyle bir işe kalkışmasaydınızmrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen
Ya tamam çocuğa bakıyor annesi bakmaz bakılsın tamam yine de adam keriz yerine koyuluyor o ne olacak? Bise demeyin çocuğa yazık diyenlere şaşırdım biraz açıkçası, aynı durumu yaşasalar çocuk için bakmaya devam ederler mi yani...
Yaptığınız çok yanlış. Bu tip bir şey eşten habersiz yapılmamalı. Zorla baba yapmak etik değil.mrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?