Kesinlikle çocuğun zarar görmesi, annesi de olsa bu karakterde bir kadına velayetinin verilmesini istemem. Ama sadece o kadının 'adamı hem aldattım hem de çocuğu kakaladım' diye düşünmesini ben şahsen istemem. En azından adam bir şeylerin farkında olduğunu belli etse kadına diye düşünüyorum, kadın kendini çok akıllı sanmasın.Eğer böyle bir şey varsa ki çok fazla böyle durumlar yaşanıyor maalesef çocuklara çok yazık oluyor.
Baba bildiği kişi babası çıkmıyor. Büyük bir yikim..
Allah bildiği gibi yapsin bu tipleri.
sen benim herşeyimsin adlı filmin konusu tam da böyle.muhteşem bir film izlemenizi tavsiye ederim herkeseEdilir tabi neden olmasın ?
Sadece kan ile , dogurmakla anne baba olunmuyor.
Ortada emek var, sevgi var, bağlanmak var.
Düşünsenize sizin büyüttüğünüz , üstüne titrediginiz bir melek var ve başkasının çocuğu çıkıyor.
İnsan kahrolur gerçek baba gelip alırsa. Çok zor bir durum.
Burada ki utanç annenin, cocugun ne suçu var ?
Siz bilsin diyorsunuz, sanki bilince her şey çok iyi olacak. Bazen de Doğrucu Davud olmayıverelim.Adam çocuğu istemese öneri yapacak olan ben değilim ki, adam belki aptal yerine konuyor diyorum benim burda başka söylediğim hiçbirşey yok herkes bi galeyana gelmiş ama... durumu bilip bakmak istemesi ayrı durumu bilmemesi ayrı demek istiyorum sadece, neden kimse anlamak istemiyor? Ben anlatamadım galiba... durumu bilmeyip bakması durumunu konusuyorum ben siz diyorsunuz ki benden değil diye atayım mı... Sanki çocuğu sokağa atsın dedim...
böyle bir kadın İçin hiçbir şeyin önemi yok ki bence. Adamın her şeyi bildiğini bilse de utanmaz. Çocuk için de endişelenmez. Ne kadar mide bulandırıcı biriymiş.Kesinlikle çocuğun zarar görmesi, annesi de olsa bu karakterde bir kadına velayetinin verilmesini istemem. Ama sadece o kadının 'adamı hem aldattım hem de çocuğu kakaladım' diye düşünmesini ben şahsen istemem. En azından adam bir şeylerin farkında olduğunu belli etse kadına diye düşünüyorum, kadın kendini çok akıllı sanmasın.
Daha ötesi yok baba gibi baba imiş rabbim karşısına hep iyileri çıkarsın arkadaşınızın .Arkadaşınız durumu biliyor eşelemeye gerek yok çünkü bile bile lades demişZaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum
Merhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Sizin bu adamla arkadaşlık dışında bir ilişkiniz var gibi geldi bana.
Adamın eşiyle tek ilişki yaşadığını ve tarihini bilmeniz ilginç.
Gerçekten arkadaş olduğunuza inansam yorumum farklı olurdu ama bu işi kurcalamanızın altında iyi niyet göremedim ben.
O yüzden sizi ilgilendirmez karışmayın olacak yorumum.
Arkadaş ile bunların konuşulması ne garip ve iticiTek ilişki olduğunu nereden biliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?