Merhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Daha ötesi yok baba gibi baba imiş rabbim karşısına hep iyileri çıkarsın arkadaşınızın .Arkadaşınız durumu biliyor eşelemeye gerek yok çünkü bile bile lades demişöyle kabul etmiş doğru bildği yalanları.Araştırılsa yıparanacak boşuna ileride türk filmine dönmez çoçuğun hayatı umarım
Adam kendi çocuğu olmadığını biliyor zaten. Sorun ne? Bir tek ben mi anlamadım konuyu? Her şey ortada, adam test yaptırmayacağım diyor açıkça. Rahat bırakın adamı hem siz hem de çevresindeki meraklı insanlar. Kendi işinizle ilgilenin hepiniz. Yetişkin bir birey olarak iyice düşünüp, doğru kararı kendisi verir. Ayrıca arkadaşlar ne kadar samimi olurlarsa olsunlar, ailevi konuların bu kadar açık bir şekilde konuşulmasını doğru bulmuyorum.
iki beyaz mavi gözlü insanın bebeği siyahi bile olabilir
gen böyle bi şey
adamın arkadaşı olmadığı flörtü olduğu ve şimdiden çocukların batmaya başlaması nedeniyle kurcaladığına eminim ama ispat edemem
Ben adamla görüşüyorsunuz demedim ama bu kadar sinirlendiğinize göre demek ki eksik anlattığınız bir şeyler var. Terbiyesizce ahkam kesmek de sizin işiniz, başkasını karıştırmayın. Benim de çok samimi erkek arkadaşlarım var, hiçbirinin eşiyle en son ilişkiye girdiği tarihi bilmiyorum ve "git babalık testi yaptır" falan demiyorum. Çünkü ben haddimi bilirim, siz de bilir kendi işinizle ilgilenirseniz, oğlundan ayırmak için arkadaşınızın aklına girmeye çalışmazsınız.Evli ve iki cocukluyum ben, terbiyesizce ahkam kesmeyin ayip..
Cok cok eski bir arkadasim, cocukluktan, esim tanir ailece severiz.
Allah sizin gibi iftiracilari bildigi gibi yapsin.
Didiklemeyin, adam farkında kendi çocuğu olmadığının ama netleşsin istemiyor bilmek istemiyor işte garanti olsun istemiyor. Çocuk söz konusu olduğunda hırslarımızı bir yana atmalıyız. Adam memnun ve yürekli sizde bırakın sorgulamayın. Ayrıca erkek arkadaşla birliktelik ilişkiler vs böyle açık açık konuşulur mu hiç zira ben kız arkadaşlarımla bile hayatımda konuşmadım.
iki yeşil gözde ufak olasılıkla kahverengi doğablir ama iki mavi gözde kahve olma olasılığı yok
Demek istediğinizi anladım. Evet baba pozitif anne negatif olduğunda bebek ve anne arasında uyuşmazlık oluyor. Hani birebir baba ve anne arasında bir şey olmuyor onu demek istedim. Konu sahibi öyle anlamış gibi geldi de" Anne ile babanın kanının uyuşmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz yani."
demişsiniz ya işte çocuğun pozitif olması için babanın pozitif olması zorunlu
o halde de kadın negatif adam pozitif ise uyuşmazlık var deniyor, henüz bebek doğmadan ki bebeğin kan grubu doğmadan bilinmiyordu eskilerde şimdi harmonide o da bilinir
özellikle ilk bebekten sonra genellikle iğne olunuyor ki ikincide bu gelişmesin vs
zira annenin negatif vücudu pozitif bebeği zararlı algılayıp düşükle sonuçlanmasın diye
Ab ile sifir sonucu ne olmak zorunda ki?Stajimda bir gun lab'da calisiyoruz bi adam geldi bir hisimla hastaneye. Kavga kiyamet dedik noluo. Kadin 0 adam ab kan grubu yebi dogan bebek 0 grup. Boyle bise imkansz kadinin citi cikmiyo adam komiser dedik hepimizi vurck burdakadinla bebegin kan grup testini biz yaptik yalns olmasi imkanz adam da koca komiser 50 kere test yapmistr o da yalns olmaz dioriz. Kadinin gunahina girmeye basladk seytan durtuyor ya :) adamdn kan aldik baktik bide biz. megersem adamin kan grubu yalns bakilmis. Kadindaki ve bizdeki rahatlamayi anlatamam size :) seneler gecti hala unutamam o gunu
Ya a olur ya bAb ile sifir sonucu ne olmak zorunda ki?
Mavi gözlü insanların kahverengi gözlü çocukları olabilir. Göz rengi tek bir genle belirlenmez çünkü.
Lisede Mendel'e örnek vermek için gösterilen göz rengi, saç rengi, dil yuvarlama gibi örneklerin hepsi yanlıştır.
Mendelyen karakterlerde tek bir özellik tek bir gen tarafından belirlenir. Ama bazı özellikleri 20-30 gen belirleyebilir.
Göz rengi de birden fazla gen tarafından belirlenir. O yüzden çocuk kahverengi gözlü olabilir.
Kan grupları mendelyen karakterde midir bilmiyorum. Eğer değilse konudaki duruma da imkansız diyemeyiz sanırım.
tabi canım sonuçta o çocuğun da psikolojisi var. öyle bişi çıksa ne ağır bişi o çocuğa da babaya da... ama şu da var. her çocuk kendi öz babasını bilme hakkına sahip olmalı. her baba da çocuğu olduğunu bilebilmeli.. kadın diyelim başka adamla aldattıysa, aldattığı adama hak doğar. ve isteyebilir çocuğunu haklı olarak. ama bu hakkı tanıyacaklar da yine onlar. bu yüzden bu işe siz karışmayın. sizi ilgilendiren bişi değil bu. arkadaşınız ne kadar size yakın bile olsa size düşmez. ortalığı karıştırıp herkesin hayatını bozmanın bi anlamı yok. ileride çocuk büyüyünce şüphe duyarsa kendisi yaptırır. yada baba zaten o riski göze alsa yaptırırdı. anne zaten ortada yokmuş. kesinlikle karışmayın. daha iyi mi olur kötü mü bilemezsiniz çünkü.Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum
Sizin eşinizin ve çocuğunuzun kan grubu ne ki ?eşim ve benim de kan grubumuza göre büyük kızımın kan grubu mümkün olmayan kan grubu denmişti ama oldu işte
haaaa kızım halasının kopyası o yüzden herhangi bi şüpheye yer yok :)
dediğiniz göz rengi yeşil ve yeşil eşleşmede yüzde birden az bile olsa kahve olma ihtimali var haklısınız ama mavi mavi eşleşmede kahve olma ihtimali yüzde sıfır
Eki Görüntüle 2687609
A ya da B olmalıAb ile sifir sonucu ne olmak zorunda ki?
Ben ve eşim ikimizde a rh pozitif kan grubuna sahibiz ama kızım a rh negatif. Doktora sorduğumda bunun olabileceğini söyledi. Genetik miras ailede varsa olabiliyormusMerhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Sonuna kadar katılıyorum size aynı şeyi düşünüyoruzAynen tek gecelik ilişkiye kadar konuşulmuş.
Ayrıca burada sorgulanan konu zaten adama akrabaları tarafından söylenmiş.
Yani herşeyden habersiz saf insan yok ortada.
Gerçekleri öğrenmek istemiyor hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?