Tatlı Tarifi İki renkli Rulo-Resimli

KralicheKaterina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
8.385
1
156
İzmir
Kolay,bereketli ve hoş görüntülü bu tatlıyı deneyin.Konuklarınız bayılacaktır.

1 pk. krem şantiyi 1 brd süt ile çırpın ve buzdolabına bekletmek üzere koyunuz.Ayrıca dikdörtgen fırın tepsisine (45x25 cm) hindistan cevizi serpin.Pişireceğimiz tatlıyı serptiğimiz hindistan cevizi üzerine dökeceğiz.

1 kg süt,1 su brd.un,1,5 su brd. şeker,1 pk vanilya,1 pk.50 gr lık kakao,1 pk. krem şanti,1 su brd.süt(krem şanti için),hindistan cevizi

1 kg süt,şeker,un,vanilya ve kakaoyu tencerede iyice karıştırıp koyu bir muhallebi yapalım.Çok koyu olacak bu sizi korkutmasın.Bu karışımı bol hindistan cevizi serptiğimiz tepsiye yayalım(Muhallebiyi yayarken her defasında kaşığınızı suya batırın kaşığa yapışan muhallebi hindistan cevizini toplamasın.)Yaydıktan sonra üzerine çırptığınız kerm şantiyi de yayınız.Buzdolabında bekletiniz(2 saat).Servis ederken tatlıyı tepsinin kısa kenarından enine ikiye kesin, daha sonra tepsinin üst uzun kenarından 3 parmak eninde aşağıya doğru uzun dikdörtgenler kesip çatal yardımı ile rulo yapın.Altta olan hindistan cevizi tatlının üst kısmına gelecek.Ve üzeri hindistan cevizi kaplı,kakaolu muhallebinin içinde krem şantili bir rulonuz olacak.Afiyet olsun

Eklentiler

• $Görüntü004.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $Görüntü005.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 85
  • $Görüntü006.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
:içelim::lepi:canım ben bunun aynısını yapıyorum ama kakao eklemıyorum sadece ,muhteşem oluyor eminim kakaolusuda çok hoş olacaktır bırde boyle denım ellerıne sağlık canım muhteşem görünüyor

Evet canım öylede yapılabilir gerçekten aklıma gelmemişti.Afiyet olsun:tadı da değişik oluyo normal muhallebi gibi değil sanki herkes içinde ne var böyle diye soruyo.Teşekkür ederima.s.

ilknurum ellerine sağlık ,nefis bende bu tatlıyı tam tersi yapıyorum kakaolu büskivi,(robotta çekiyorum)sade muhallebi,kakaolu şanti.

canim ellerine saglik çok lezzetli gorunuyor ama malesef hamilelikten dolayi sekerim yukseldigi için tatli yasak bana.aksi gibi canimda surekli tatli istiyor.bende resimlere bakip avunuyorumcokacimcoook
dogumdan sonra deneyecek bir suru tarif var,bu da onlardan biri.insallah bebisimi gormeye gelenlere ikram ederim artikzemuszemus

Ay canım allah kurtarsın inşallah hamileyken benimde yükselirdi bazen.Dikkat et tatlım.Bir an önce bebeğine kavuşman dileği ile sağlıklar diliyorum şimdiden afiyet olsunopuyorumnanaktan

amaniin bu ne güzel görüntü böyle cok deyisik ve nefis duruyor mutlaka deniycemcokacimcoook
paylastigin icin cok tesekkürler canim ellerine salikopuyorumnanaktan

waaaaşşşşşşşşş süper:lepi: kesinlikle deniyeceğimcokacimcoook
ben bu tatlıyı çok yaparım ama kakaolusunu yani bölesini hiç denemedim ve duymadım da ilk kez duyuyorum ama süper görünüyo kesinliklecokacimcoook
ellerine emeğine sağlık muhteşem olsun harika bir paylaşımdıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…