- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
waaaaşşşşşşşşş süper:lepi: kesinlikle deniyeceğimcokacimcoook
ben bu tatlıyı çok yaparım ama kakaolusunu yani bölesini hiç denemedim ve duymadım da ilk kez duyuyorum ama süper görünüyo kesinliklecokacimcoook
ellerine emeğine sağlık muhteşem olsun harika bir paylaşımdıopuyorumnanaktan
aldıım tarifini canıım keşke resmide olsaydı
Ellerine sağlık canım harika görünüyor opuyorumnanaktan
harika gözüküyor, eminim görüntüsü kadar tadı da güzeldir ...............
emeğine sağlık.................
bende az önce yaptım bu tatlıyı bakalım soğusun tadı nasıl olacak :) kesmeyi , servisi becerirsem tabii :)) o şekli verebilirsem ne ala :)))
aaa benım tarıfımın esmer olanı bu haklısın cok benzıyor benım afyon lokumu tarıfıme cokda güzel olmuş ellerine sağlık bunuda deneyecegım canım .....
sağol şekerim afiyet şeker olsun sanaaabayılırım canım eline sağlık çok hoş görünüyorcokacimcoook
ya o adını duymamıştım çok güzel bi ismi yakışır vallataze gelin pastası diyorlar bayılırım ellerine sağlık canım. kpss yüzünden moralim bozuk ama tatlın çok hoş
aa neden girmiycen siteye anlamadım canımcanm ellerine saglik cok güzel gözkyor yarin yada ikinci gün yaparim severim böyle tatlilari.resim eklerim diecem ama artik siteye girmicem ..
ama tarfleri takip edicem saol canim paylasimn icin.
cok güzel görünüyor ilk fırsatta deneyecegim görünüşüde mükemmel
canım çok güzel görünüyor bende en kısa zamanda deniycem
krem santiyi hazirladim.. simdi muhallebi yapimina geciyorum insallah ramazanda güzel bir tatli olur.. yalniz ben yari malzemeleri kulanacagim. yarim kilo süt le.. dua edin güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?