Tatlı Tarifi İki renkli Rulo-Resimli

sağolasın canım benim hoş oluyo gerçekten kolay ama tadı farklı oluyo herkes ne var bunda böyle diyor.Her yiyen tarif aldı valla afiyet olsun şekerkaydirigubbakcemile5

bende az önce yaptım bu tatlıyı bakalım soğusun tadı nasıl olacak :) kesmeyi , servisi becerirsem tabii :)) o şekli verebilirsem ne ala :)))

aaa benım tarıfımın esmer olanı bu haklısın cok benzıyor benım afyon lokumu tarıfıme cokda güzel olmuş ellerine sağlık bunuda deneyecegım canım .....

canm ellerine saglik cok güzel gözkyor yarin yada ikinci gün yaparim severim böyle tatlilari.resim eklerim diecem ama artik siteye girmicem ..
ama tarfleri takip edicem saol canim paylasimn icin.

bayılırım canım eline sağlık çok hoş görünüyorcokacimcoook
sağol şekerim afiyet şeker olsun sanaaa
taze gelin pastası diyorlar bayılırım ellerine sağlık canım. kpss yüzünden moralim bozuk ama tatlın çok hoş
ya o adını duymamıştım çok güzel bi ismi yakışır valla
teşekkür ederim canımmm

canm ellerine saglik cok güzel gözkyor yarin yada ikinci gün yaparim severim böyle tatlilari.resim eklerim diecem ama artik siteye girmicem ..
ama tarfleri takip edicem saol canim paylasimn icin.
aa neden girmiycen siteye anlamadım canım
merak ettim
teşekkür ederim dene bayılacaksın

cok güzel görünüyor ilk fırsatta deneyecegim görünüşüde mükemmel

çok sağol şekerparem afiyet olsun dene valla süper tadı var

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR CANLARIM

krem santiyi hazirladim.. simdi muhallebi yapimina geciyorum insallah ramazanda güzel bir tatli olur.. yalniz ben yari malzemeleri kulanacagim. yarim kilo süt le.. dua edin güzel olsun.

krem santiyi hazirladim.. simdi muhallebi yapimina geciyorum insallah ramazanda güzel bir tatli olur.. yalniz ben yari malzemeleri kulanacagim. yarim kilo süt le.. dua edin güzel olsun.

eminimmm süper olmuştur güzelimmm
afiyet şeker olsun
az olacak yarım malzemeyle ama tadı damakta
kalacak ve en kısa zamanda yapacaksın bence tekrarrrr
2 gün önce yaptımmmm bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…