Tatlı Tarifi İki renkli Rulo-Resimli

eminimmm süper olmuştur güzelimmm
afiyet şeker olsun
az olacak yarım malzemeyle ama tadı damakta
kalacak ve en kısa zamanda yapacaksın bence tekrarrrr
2 gün önce yaptımmmm bendee

ufak bir tepsim vardi onun icinde yaptim...
dün iftarda dört kisiydik ve süper oldu az olmadi 6 rulo cikti... lezzeti harika :icecream:.. kesinlikle bir daha yapacagim.. ayni türkiyede pastalelerde yedigim yas pastalari animsatti.. tarif icin cok sagol vereliniortak

bi önerim olacak tepsiye önce yagli kagit sersek sarmasi cok daha kolay olur herhalde, ben bidakine öyle denicem allah izin verirse..

kıs ben dedim sana süper diye afiyet olsunnn
ne kadar ince olursa o kadar rahat kıvrılıyo
yağlı kağıtta olabilir tabiii
afiyet şeker olsunnn canımmm

yogun istek üzerine bugün tekrak yaptim buzdolabinda bekliyor.. 1 kg sütle yaptim bu sefer ayni tarif deki gibi büyük tepside daha ince oldu kremasi da ince..bide yagli kagit üzerine yaptim

Böyyle fırında pişmesi gerekmeyen tatlılara bayılıyorum...
Yarın bende deniycemmm
Ama ben krem şanti hiç sevmiyorum... Başka bişey konmazmıkiii ???

dün akşam bende yaptım harika oldu eşim kakaoyu pek sevmez ama buna bayıldı 2 tabak yedi bide tekrar yapmam için sipariş verdi ben içine dr outkerin yeni çıkan kaymak tadında krem şantisi koydum çokkk güzel oldu tavsiye ederim sağol arkadaşım bukadar güzel bi tarifi bizimle paylaştığın için
buda resmi

yogun istek üzerine bugün tekrak yaptim buzdolabinda bekliyor.. 1 kg sütle yaptim bu sefer ayni tarif deki gibi büyük tepside daha ince oldu kremasi da ince..bide yagli kagit üzerine yaptim
hadi bakalım afiyet olsun tekrar
ama çok hafif ve değişik tadı var
eline sağlık tekrar
nasıl oldu bu sefer haber bekliyorum canım
eline sağlık hayatım
sağol şekercimmm

Böyyle fırında pişmesi gerekmeyen tatlılara bayılıyorum...
Yarın bende deniycemmm
Ama ben krem şanti hiç sevmiyorum... Başka bişey konmazmıkiii ???
bendeee
çok çabuk oluveriyo yaaa ondan
sende krem şanti yerine pasta kreması
var ondan koy cream ole vanilyalı koy olur yani
şekerim neden olmasın
aaaa süper olmuş yaaa bravo ne mutlu bana yaaa
süpersiniz kızlarr
afiyet şeker olsun canım
kaymak tadında krem şantiyle bende yaptım geçenlerde
pek güzel oldu gerçekten deeee

çok güzel görünüyo ellerine sağlık
sağol şekerim afiyet olsunnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ya ben bu katlama kesme rulo işlemini anlamadım ama yaaamafoldumben

Ama ikraa seninkide yemede yanında yat cinsinden duruyor ha yeminlecokacimcoook

Canım dikdörtgen fırın tepsisini
boyuna ikiye kes
sonra enine çevir vede
2-3 parmak kalınlığında uzun şeritler kesip
çatal yarımı ile rulo yapıyoruz ço kolay şekercimm

Canım dikdörtgen fırın tepsisini
boyuna ikiye kes
sonra enine çevir vede
2-3 parmak kalınlığında uzun şeritler kesip
çatal yarımı ile rulo yapıyoruz ço kolay şekercimm

Heee, öyle desene bevereliniortaksengözlerimebaksanab

Krem karamelim bitsinde yapiyim bari, ama ben hindistan cevizi hiç sevmem, yerine ne koyabilirim:sm_confused:

saol canım kesme işine ben dikdörtgen borcama döktüm sonrada enlemesine kestim beş parça oldu katlama biraz özen istiyo dikkatli bıçakla çatalla katlamaya çalıştım ama tavsiye ederim çok şahane oluyo

yahu harika resimler var burada.. bende deneyeceğim mutlaka.. yapanların ellerine sağlık.. hepside harika.. acıktım valla.. evde ki tatlılar bitsin girişicem hemen bende... cokacimcoook

Heee, öyle desene bevereliniortaksengözlerimebaksanab

Krem karamelim bitsinde yapiyim bari, ama ben hindistan cevizi hiç sevmem, yerine ne koyabilirim:sm_confused:

sanırım bu pasta süsleri varya küçük küçük renkli renkli oluyo ondan olabilir diye tahmin ediyorum bide ilknura sormak lazım ama inan hindistan cevizden çok tatlının tadını alıyosun zemuszemus

saol canım kesme işine ben dikdörtgen borcama döktüm sonrada enlemesine kestim beş parça oldu katlama biraz özen istiyo dikkatli bıçakla çatalla katlamaya çalıştım ama tavsiye ederim çok şahane oluyo
benim fırın tepsisinden 20 tane çıkıyo kızlar bereketli yaniii
katlaması az sorun ama alıştım ben yapa yapa
iyice donunca güzel dönüyooo

yahu harika resimler var burada.. bende deneyeceğim mutlaka.. yapanların ellerine sağlık.. hepside harika.. acıktım valla.. evde ki tatlılar bitsin girişicem hemen bende... cokacimcoook
yap kız yap süper valla afiyet olsunn
sanırım bu pasta süsleri varya küçük küçük renkli renkli oluyo ondan olabilir diye tahmin ediyorum bide ilknura sormak lazım ama inan hindistan cevizden çok tatlının tadını alıyosun zemuszemus
olur o da olur ne isterseniz olur kızlar
ezilmiş fındık ceviz antep
damla çikolata oluyo yaniii

ben borcam döktüm ya canım bide kalın kalın sardım o yüzden az çıktı sanırım ama bide küçük borcama döktüm ondanda 3 dilim çıkar sanırım bugun kesicem bidakine senin ki gibi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…