- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
eminimmm süper olmuştur güzelimmm
afiyet şeker olsun
az olacak yarım malzemeyle ama tadı damakta
kalacak ve en kısa zamanda yapacaksın bence tekrarrrr
2 gün önce yaptımmmm bendee
ufak bir tepsim vardi onun icinde yaptim...
dün iftarda dört kisiydik ve süper oldu az olmadi 6 rulo cikti... lezzeti harika :icecream:.. kesinlikle bir daha yapacagim.. ayni türkiyede pastalelerde yedigim yas pastalari animsatti.. tarif icin cok sagol vereliniortak
bi önerim olacak tepsiye önce yagli kagit sersek sarmasi cok daha kolay olur herhalde, ben bidakine öyle denicem allah izin verirse..
hadi bakalım afiyet olsun tekraryogun istek üzerine bugün tekrak yaptim buzdolabinda bekliyor.. 1 kg sütle yaptim bu sefer ayni tarif deki gibi büyük tepside daha ince oldu kremasi da ince..bide yagli kagit üzerine yaptim
sağol şekercimmmeline sağlık hayatım
bendeeeBöyyle fırında pişmesi gerekmeyen tatlılara bayılıyorum...
Yarın bende deniycemmm
Ama ben krem şanti hiç sevmiyorum... Başka bişey konmazmıkiii ???
aaaa süper olmuş yaaa bravo ne mutlu bana yaaadün akşam bende yaptım harika oldu eşim kakaoyu pek sevmez ama buna bayıldı 2 tabak yedi bide tekrar yapmam için sipariş verdi ben içine dr outkerin yeni çıkan kaymak tadında krem şantisi koydum çokkk güzel oldu tavsiye ederim sağol arkadaşım bukadar güzel bi tarifi bizimle paylaştığın için
buda resmi
sağol şekerim afiyet olsunnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzel görünüyo ellerine sağlık
dün akşam bende yaptım harika oldu eşim kakaoyu pek sevmez ama buna bayıldı 2 tabak yedi bide tekrar yapmam için sipariş verdi ben içine dr outkerin yeni çıkan kaymak tadında krem şantisi koydum çokkk güzel oldu tavsiye ederim sağol arkadaşım bukadar güzel bi tarifi bizimle paylaştığın için
buda resmi
Ya ben bu katlama kesme rulo işlemini anlamadım ama yaaamafoldumben
Ama ikraa seninkide yemede yanında yat cinsinden duruyor ha yeminlecokacimcoook
Canım dikdörtgen fırın tepsisini
boyuna ikiye kes
sonra enine çevir vede
2-3 parmak kalınlığında uzun şeritler kesip
çatal yarımı ile rulo yapıyoruz ço kolay şekercimm
Ya ben bu katlama kesme rulo işlemini anlamadım ama yaaamafoldumben
Ama ikraa seninkide yemede yanında yat cinsinden duruyor ha yeminlecokacimcoook
Heee, öyle desene bevereliniortaksengözlerimebaksanab
Krem karamelim bitsinde yapiyim bari, ama ben hindistan cevizi hiç sevmem, yerine ne koyabilirim:sm_confused:
Heee, öyle desene bevereliniortaksengözlerimebaksanab
Krem karamelim bitsinde yapiyim bari, ama ben hindistan cevizi hiç sevmem, yerine ne koyabilirim:sm_confused:
benim fırın tepsisinden 20 tane çıkıyo kızlar bereketli yaniiisaol canım kesme işine ben dikdörtgen borcama döktüm sonrada enlemesine kestim beş parça oldu katlama biraz özen istiyo dikkatli bıçakla çatalla katlamaya çalıştım ama tavsiye ederim çok şahane oluyo
yap kız yap süper valla afiyet olsunnyahu harika resimler var burada.. bende deneyeceğim mutlaka.. yapanların ellerine sağlık.. hepside harika.. acıktım valla.. evde ki tatlılar bitsin girişicem hemen bende... cokacimcoook
olur o da olur ne isterseniz olur kızlarsanırım bu pasta süsleri varya küçük küçük renkli renkli oluyo ondan olabilir diye tahmin ediyorum bide ilknura sormak lazım ama inan hindistan cevizden çok tatlının tadını alıyosun zemuszemus
bende içine damla çikolata düşünmüştüm bidahakine koymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?