İki sahipli kedicik

Kendimi kedi konusunda ayrıntıcı sanırdım ama hiç bunları düşünemedim. Haklısınız, dikkat edicem hepsine. Olayı okurken kedi bulunamamıştır diye korka korka okudum, hemen etkileniyorum da :)

ay çıktık kaç gün aradık kedilerini ilan dağıttık her yere. komşunun adını bilmiyorum inanın kedinin en son ne zaman hastalık geçirdiğine kadar biliyordum bulunamasaydı ben de çok üzülürdüm. ben de sokakta kötü durumda bi hayvan görünce dayanamayıp aldığım için bi de onları gözlemlemeyi baya sevdiğim için birçok hareketlerini anlayabiliyorum artık sağlıklı büyütmenizi diliyorum iki bebeğinizi de :) beşik odaya gelme konusunda da bence çok fazla huylu davranmayın ya o da bi bebek çünkü benimkiler de odaya almasam kapı eşiğinde yatarlar miyavlayıp miyavlayıp bizi seviyor onlar. bebek gelene kadar aşılarını yapmış olursunuz zaten sonra da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. annem bebekken akrabaların kucağına vermezmiş beni iki minik kedimizle beşiğimde yatarmışım. bazen uyurken beni alamıyormuş beşikten hatta kedilerden biri beni baya koruyomuş yanıma biri çok yaklaşınca falan tıslayıp uzak tutuyormuş. emzirirken bile devamlı dikkatle beni izliyodu der annem hep sanki kendi bebeği de ona zarar vercekmişim gibi diye. bırakın alışsınlar birbirlerine sizin kontrolünüzde sonra beraber uyurlar minnoş minnoş. çok fazla almamazlık yaparsanız istenmediğini sanabilir güvende hissettikleri zaman yatarken de bitişmeyi seviyorlar insana :)

Kediler kapalı kapılardan hoşlanmaz (benimki hariç) kapıyı kapatarak eğitemezsiniz zaten. Uzun uzun anlatmak isterim ama yazmak çok zor şimdi. Kedi eğitme videoları izleyin kendinize uygun olan yolu seçersiniz.

Kediler kapalı kapılardan hoşlanmaz (benimki hariç) kapıyı kapatarak eğitemezsiniz zaten. Uzun uzun anlatmak isterim ama yazmak çok zor şimdi. Kedi eğitme videoları izleyin kendinize uygun olan yolu seçersiniz.
Kapattıkca daha cazip geliyor zaten bakarım videolara da. Valla suan boğazımın dibinde, nasıl olacak bilmiyorum artık bebekle

Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için :) Kesin dayanamam ben de zaten. Sözde hamilelikte sokaktaki kediye yaklaşmak yoktu, şimdi bir tanesini evime aldım Kesin yani bebegimle koyun koyuna olacaklar kardes gibi. İnşallah üzücü şeyler yaşanmaz ve bence cok güzel şeyler gözlemleyecegiz eşimle :)

Kediniz büyükse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Alışır Mesela benim büyük kedim oğlumu korumaya aldı her gece başında nöbet tutar. Ama bebek kedim 3 aylık parmaklarımı ısırır gibi dişlerini kaşıyor. Ben uyurken de bazen ağzımı burnumu ısırır gibi yapıyor. Hani beni acıtacak kadar değil ama gözünüz Sürekli kedinin üstünde olması lazım

Şuan üç aylık oldu. ısırma, saldırma huyu yok ama kontrolümün dısında olacakları tahmin edemiyorum

Kapattıkca daha cazip geliyor zaten bakarım videolara da. Valla suan boğazımın dibinde, nasıl olacak bilmiyorum artık bebekle

Benim ki de koynuma girerdi küçükken. Ben üzerime giydiğim bi swetshirtü ona tahsis etmekle çözdüm o işi. Şimdi gidip üstüne yatıp çağırıyor beni sevin, tarayın diye.

Ben yatağa almayı seviyorum sıpayı, bizde bebe yok tabi. Ama şimdi çiftleşme dönemine girdi koku bırakıyor oraya buraya. Yatak olayını içi su dolu spreyle çözdük. Çıkınca iki fıs hop aşağıda. Artık pek yeltenmiyor çıkmaya. Kolonya da sevmezler, çıktığı zaman kolonya dökerseniz yatağa, hemen iner. Böyle böyle bikaç haftaya çözülür bence. Ama kararlı olmalısınız her çıktığında ya fısfıs ya kolonya gelmeli ki şartlanma gerçekleşsin.

Ne kadar güzel bir sey yapiyorsunuz ya
Beraber yaşamaya kesin kararlıysanız umarım kolayca adapte olur sizin düzeninize ve zorluk yaşamazsınız.

Yatak odasina girmemesi için eğitebileceğini düşünüyorum. belki uyuyacağı minderine sizin bir tisortünüzü falan koyabilirsiniz kokunuzla daha rahat alısır. Bir davranisini degistirmek sabır istiyor ve miyavlamasına yüreğin dayanması da zor ama düzen istemenize saygı duyuyorum.

2 kediyi birbirine alıştırmak için de koku yöntemini deneyebilirsiniz, iki kedinin sürtündükleri ve zaman geçirdikleri oyuncaklarini ya da örtülerini falan değistirin, birbirlerini görmeden önce o kokulariyla tanisip aşina olabilirler. Ben de araştirmistim daha önce bu konuyu, aşama aşama tanıştırılıyor kediler, youtubeda çok fazla yöntem görmüstüm, sanırım sizin çok geniş zamanınız yok ama yapabildiğiniz kadarıyla yaparsınız.

Sprey aklıma geldi ama bize küser mi diye düşündüm. Valla bebek konusu olmasa onlarla uyumak aşırı zevki

Bh Bunlara kimse doğru cevap veremez.
Biz insanlar gibi onlarinda karakterleri farklı.
Benim kızımla kedim anlasiyor diyene de kizimla hic anlaşamıyor diyene de bakamaz örnek alamazsınız. Hepsinin huyu farkli farklı ya bunu göze alarak şimdi sahiplenin hayvani 2 evde telef etmeyin hoslanmazlar bundan. Ya face gibi yerlere sahiplendirme ilani verin.
Artik çok kolay sahiplendirmek.
Bu kadar düşünüyorsaniz zaten bence sahiplenmeyin

Şuan üç aylık oldu. ısırma, saldırma huyu yok ama kontrolümün dısında olacakları tahmin edemiyorum
Canım ısırma derken öyle acıtacak kadar değil onlar doğası gereği zaten böyle oyun oynuyor kendince artı dişlerini kaşıDığından mecburen yani biz etkilenmiyoruz ama hani yeni doğan bebek için pek uygun olmaz. Alışacak illaki. Benim iki kedim var iki de oğlum var hiç bir şekilde zararını görmedim. Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi

Annem gelip gidene kadar zaten alışma süreçleri biter diye düşünüyorum :)
Teşekkürler bu arada
Ben kararlı olamıyorum ,o miyavladığı an içim gidiyo. Keşke sabırla eğitebilsem. Tişört olayını da deneyeceğim

Çok teşekkür ederim inşallah alışırız. Dört kişilik güzel bir aile oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…