2.5 bile değil 25 aylık.. ama gerçekten çok dolmuştum diye ağladım sabah kahvaltıdan beri aynı muhabbet..Çözüm önerim malesef yok ama çocuk ikibuçuk yaşındaymış,bunu o hödük kocanıza bi hatırlatın isterseniz... Yazık yavrucağa çok üzüldüm. Bir gün babayla dışarı çıkmış,baba suratsız anne babandan özür dile muhabbetinde... Sanırsınız çocuk en az 10 yaşinda... Yapmayın nolur... Babasının yaptığı da, sizin özür söyleminiz de, yaninda ağlamaniz da psikolojik şiddet çocuk için...
Çok haklısın ama iki çocukla çıkamıyorum işte .. bugün de ikisi arasında kalmış gibi hissettim kendimi . Ve beni suçlu çıkardıCanım yeni doğum yapmışşın kolay değil..
Takmamaya çalış .. Çocuklar ağlayarak bişi yaptırmaya alışırsa asla önünü alamassınız..
Eşinde stresli sanırım sende süt verimini ve kendini koru..
Dua et la havle çek. Bi akraba bi yaşlı teyze komşu vb ile çık dışarı yürüyüş yap..
Devamlı evde kalma ve yalnız da kalma iletişim kur..
Eşinlede düzelir ama önce kendine değer ver ve zaman ayır..
Sen mutsuz plursan çocuklarda bunu çok hissederler ..
Kimse için değmiyor...
Iyyy babası gibi olmaya çalışan sıfırcı baba ..oturduğun yerden olmuyor efendi ,kalk da çocuklar baba görsün, de ,bir dahakine ..eşim bugün evdeydi. Ben yeni doğum yaptığım için 2.5 aydır bir yere çıkmamıştım. Bugün çıktık. Büyük kızım 2.5 yaşında . Kızım bugün birşeyi. Ağlatarak istedi babasından babası da yapmadı tabi.ve tüm gün kızla konuşmadı..kızım çevresinde dönüp durdu şaklabanlıklar yaptı ama hiç yüz vermedi ..ben kızıma bak babamı üzmüşsün git konuş sarıl diye telkin ettim tüm gün ..bugün eve dönerken çok güzel çocuk yetiştirmişsin al iste dedi. Senin umurunda değil tabi beni sevip sevmemesi .. umurunda olsaydı git babanın yanına derdin ama demedin falan diye çıkıştı .
Bende nerden biliyorsun söylemediğimi dedim ağlamaya başladım çünkü çok stresli bir gündü ve kırk yılın başında dışarıya çıkmıştım tüm günüm zehir oldu.. bir daha çocukların yanında ağlama diye uyarmıştım seni..sen ağlayınca ben kötü baba oluyorum ..başımıza bir iş gelirse senin bu ağlaman yüzünden gelecek tekrarlama bir daha falan dedi. Ben de çocuklarını çok düşünüyorsan onların yanında bana çıkışma ağlatma o zaman dedim.. ha yani ben yaparsam sen de ağlayacaksın karşılık vereceksin öyle mi dedi..o zaman ben de bu lafına inat onların yanında yapacam bakalım nolacak.
SONUÇ : şuan suratı beş karış oturan bir adam ..( bu duruma gelmemek için elimden geleni yapıyorum alttan alıyorum ama yine aynı)
+1Çözüm önerim malesef yok ama çocuk ikibuçuk yaşındaymış,bunu o hödük kocanıza bi hatırlatın isterseniz... Yazık yavrucağa çok üzüldüm. Bir gün babayla dışarı çıkmış,baba suratsız anne babandan özür dile muhabbetinde... Sanırsınız çocuk en az 10 yaşinda... Yapmayın nolur... Babasının yaptığı da, sizin özür söyleminiz de, yaninda ağlamaniz da psikolojik şiddet çocuk için...
Çok haklısın ama iki çocukla çıkamıyorum işte .. bugün de ikisi arasında kalmış gibi hissettim kendimi . Ve beni suçlu çıkardı
cocuk yetistirmek sadece annenin degil babanin da gorevidir. ben yetistiremediysem sen yetistirseydin deseydin. kuserse kussun bosver. herseyi alttan alip cok simartmissiniz boyle olmus sonrada. hakli oldugun yerde konusmalisin bence.eşim bugün evdeydi. Ben yeni doğum yaptığım için 2.5 aydır bir yere çıkmamıştım. Bugün çıktık. Büyük kızım 2.5 yaşında . Kızım bugün birşeyi. Ağlatarak istedi babasından babası da yapmadı tabi.ve tüm gün kızla konuşmadı..kızım çevresinde dönüp durdu şaklabanlıklar yaptı ama hiç yüz vermedi ..ben kızıma bak babamı üzmüşsün git konuş sarıl diye telkin ettim tüm gün ..bugün eve dönerken çok güzel çocuk yetiştirmişsin al iste dedi. Senin umurunda değil tabi beni sevip sevmemesi .. umurunda olsaydı git babanın yanına derdin ama demedin falan diye çıkıştı .
Bende nerden biliyorsun söylemediğimi dedim ağlamaya başladım çünkü çok stresli bir gündü ve kırk yılın başında dışarıya çıkmıştım tüm günüm zehir oldu.. bir daha çocukların yanında ağlama diye uyarmıştım seni..sen ağlayınca ben kötü baba oluyorum ..başımıza bir iş gelirse senin bu ağlaman yüzünden gelecek tekrarlama bir daha falan dedi. Ben de çocuklarını çok düşünüyorsan onların yanında bana çıkışma ağlatma o zaman dedim.. ha yani ben yaparsam sen de ağlayacaksın karşılık vereceksin öyle mi dedi..o zaman ben de bu lafına inat onların yanında yapacam bakalım nolacak.
SONUÇ : şuan suratı beş karış oturan bir adam ..( bu duruma gelmemek için elimden geleni yapıyorum alttan alıyorum ama yine aynı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?