Uyurken gelsin sadece bi pazar günü evdeydi zehir ettiAdam haftasonu diye karısını çocuğunu gezmeye çıkarmış sözde ama hepsini kırmış geçirmiş.
İyilik etmiş, güzel bişey mi yapmış şimdi.
Böyle babalar eve hiç gelmesin daha iyi ya hep çalışsın.
Yavrum daha 25 aylıkmış, ne olduğunu anlamadan babasının gönlünü almaya çalışmış ve zorlanmış üstüne.
Sizin 2 değil ,3 çocuğunuz var belli, en küçüğü de kocanız.
Ama gerçekten çok zoruma gitti benim anneliğimi sorgulaması ortada benlik bir durum yokkenBence kendini suçlama, onun gözlerindeki perdeyi kaldırmak zor. Duyma bile.
Bir yerden kendini aklamaya çalışmış kendince, olmamış ama en azından kendisini akladığını sandı. Zor geçer hayat böyle bir insanla. İkinci çocuk bile fazlaymış ona.Ama gerçekten çok zoruma gitti benim anneliğimi sorgulaması ortada benlik bir durum yokken
Nasıl geçecek diye düşünüyorum zaten .. hiç umursamayayım diyorum bi yerde patlıyorum ..Bir yerden kendini aklamaya çalışmış kendince, olmamış ama en azından kendisini akladığını sandı. Zor geçer hayat böyle bir insanla. İkinci çocuk bile fazlaymış ona.
mutsuz olduğunuzu hiç konuştunuz mu?Nasıl geçecek diye düşünüyorum zaten .. hiç umursamayayım diyorum bi yerde patlıyorum ..
bence sorun bu canim dusumdum de ben boyle olaylar cok duydm burda is sana dusuyo malesef esini de evin kucuk oglu gbi evlatlarinla bir tutum pof poflaman gerekiyoAklımdan geçmedi değil ama bilemedim şimdi
Aynen öyle söyledim dedim ki sonra konuşalım .. sen onların yanında benim üzerime gelir yüklenirsen insanım sonuçta ağlarım tabi. Ha diyo ben yüklenirsem sen de illa karşılık vereceksin öyle mi
Ay en öyle yapıyor ve ben şaştım kaldım artıkpsikolojik sorun var eşinde seni anlamak için dinlemiyor kendini haklı çıkarmak için dinliyor
kaç kere konuştuk .. ben huzurumuz bozulmasın diye mücadele ederken yine aynı noktada biliyorum kendimi ve bu beni çok üzüyormutsuz olduğunuzu hiç konuştunuz mu?
Ay en öyle yapıyor ve ben şaştım kaldım artık
ve tüm gün kızla konuşmadı..kızım çevresinde dönüp durdu şaklabanlıklar yaptı ama hiç yüz vermedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?