• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki sevgilim...

Dalga geçmeyin yardım edin lütfen işin içinden çıkmam lazım

nasıl birden gelişecek ki? şıp sevdi birisin demek ki? 5 aylık sevgilin varken yakışıklı diye sevgili olmuşsun ,bu gidişle o sayı yükselir ,bize kızma boşuna yardım edin diye
bir söz vardır yediğin hurmalar bir gün gelir seni tırmalar ...

:olamaz:Uni de ev arkadaşımın cocukluk arkadaşı 2 sevgilisine de ayni kazaktan alip hediye etmiş. Biri memlekette biri uni de. Memleketteki kizin yanina gelmis.
Kiz durumu bi sekilde idare etmis etmeyede ikiside ayni kazakla birbirini görene dek.
Ee en heyecanlı yerinde bırakmışsın. :63:
Sonra nolmuş dövüşmüşler mi:sus:

Aslında haklısınız ama birinciyle güzel düzgün bi ilişkimiz vardı diğeriyle okulda tanıştık hatta nefretle başladı ilk başta sürekli atışıyoduk ve bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ondan uzak durmak istedim ama engel olamadım çünkü çok mutluydum ve beklemediğim bi anda söyledi herşeyi ve hayır diyemedim devamı da güzel oldu ikisiyle de mutluyum

Aslında ilkini daha çok seviyorum

İlkini gerçekten seviyor olsaydınız ikincisi olmazdı. Bu durumda birini bırakacaksanız ilk sevgilinizi bırakmanız lazım. İkincisini de yeterince seviyor olsaydınız ilkinden ayrılırdınız zaten.

İkisini de sevmediğinize göre ikisinden de ayrılmanız lazım, ama illa hayır birini seçmem lazım diyorsanız ikincisi kalmalı. Uzaktaki de zaten sizin onu aldattığınız gibi sizi aldatıyor olabilir, aldatmıyorsa bile siz aldatıyorsunuz bu nedenle ayrılması lazım. Açıklama olarak da birinden hoşlanmaya başladım, doğru olmadığı için ayrılmak istiyorum dersiniz gerçeği söyleyecek cesaretiniz yoksa, en azından yalan söylememiş olursunuz.

Back
X