• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki sevgilim...

O gün okula gitme. Devamsızlık hakkın varsa memlekette kal ne diyim. İnşallah fakesindir.

Ben yıllardır bu tane bulamadım el kızı iki yakışıklıyi birden götürüyor.:bicak:
Konu fake ama 14 subattan sonra ayrilcam dediğine göre iki tane hediye gelecek diye bekliyor kesin:KK76:
Üni birde iki tane bulduysan dörde kadar huhuuu
Memlekette ki öğrense orada adın çıksa, üni deki öğrense üni de adın çıksa. Üni hayatın çok renkli geçeceğe benziyo

İlkini sevmiyorsun artık ki ikinciye gözün kaymış

insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş......

memlekettekınden ayrılancan çunku okuldaki hep elinin altında ondan ayrılmak daha zor

Ikisine de canim, askim vs derken ikisinin de elini tutarken aklina gelmedi de simdi mi aklina geldi.
Zaten tek özellikleri yakisikli olmalari ve seni sevmeleri.
Ikisini de birak gerçekten sevecegin biriyle karsilasacagin günü bekle. Bakarsin o da ikinci sevgilisiyle fink atarken aklina senin bize sorduklarin gelir.

Yanına kar kalacak sanıyorsun değil mi? Kalmıyor. İlla yakalanman gerekmiyor, her günahın bedeli ödeniyor 10 sene sonra olsa da.

İki sevgilin var ve sevgililer gününde ikisini nasıl idare ederim diye burdan yardım bekliyorsun ve en acısı da yaptığın Çirkinliğin, ahlaksizligin farkında değilsin vay be diyorum...
Not:Emin ol onların da ikişer üçer sevgilileri vardir

Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
canım bırını sec dıgerınden ayrıl bak ıkısınden de olursun ona gore

O gün gelmeden bir gün önce ikisinden de ayrıl. Telefonu kapatıp okula da gitme. Arkadaşına kalmaya git. Sen sağ ben selamet. Bir gün sonra da barışıp 3lü kutlama yemeğine gidin. Seni seven bu yakışıklılar seni kaybetme korkusundan sana hayır diyemeyecektirler. Sonrası yansın geceler :D

Ergenlikte böyle salaklıklar yapılıyor diyeceğim ama yaş olmuş 20. sanırım ilk gençlik aşkı yaşamadın hiç veya baskıcı bir ailede büyüdün. Yoksa başka şehirde üniversite okumaya gidince kabak çiçeği gibi açılan tiplerden olmazdın.

Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış

İkisinide sevmiyosun ikisindende ayrıl yazık çocuklara.

Back
X