• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki sevgilim...

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış

Dalga geçmeyin yardım edin lütfen işin içinden çıkmam lazım

Kizcagiz zor durumda kafa bulmayin yahu:)

bak tatlim sen 14 subat oncesi biseyler icin trip at felan universitedeki sevgilinle bi sekilde kapis kavga et memleketteki gelsin takilin onunla zaten o daha eskiymis onun hakki bence :) o dondukten sonra tekrsr barisirsiniz

Yahu nelere nelere taktik verdiriyorlar allahim sen affet:)

Dalga geçmeyin yardım edin lütfen işin içinden çıkmam lazım
öff ne dememizi bekliyorsun Allah aşkına? muhtemelen ban yiyeceğim ama dayanamayacağım, birini seçeceksin işte bu kadarını düşünememen için aptal olman lazım ha gerçekten öyleysen söyle boşuna sinirlerimi yıpratmayayım.

Kendine saygın olsun, prensiplerin olsun hayatta.. Benim düşünce dünyama göre kendini sevemediğin için, bu kadar doyumsuzluk yaşıyorsun. İkisi de egolarını tatmin etsin istiyorsun. Çünkü ne istediğini bilmiyorsun. Önce kendini tanı.. Bana kalırsa ruhsal sorunların olmali.. İkisini de gönder gitsin.. Çünkü ikisini de sevmiyorsun. Birini sevsen ötekine ihtiyaç duymazdın.. Topla kendini, basitleştirme insan ilişkilerini.. Kımseye hakaret etmeye hakkın yok

Kizcagiz zor durumda kafa bulmayin yahu:)

bak tatlim sen 14 subat oncesi biseyler icin trip at felan universitedeki sevgilinle bi sekilde kapis kavga et memleketteki gelsin takilin onunla zaten o daha eskiymis onun hakki bence :) o dondukten sonra tekrsr barisirsiniz

Yahu nelere nelere taktik verdiriyorlar allahim sen affet:)
Çok teşekkür ederim eleştirmeden yardımcı olduğunuz için:) en iyisi böyle bişey yapicam 14 Şubat'ta da okula gitmeyip hasta olmuş gibi yapar buradaki sevgilime söylerim o da okula değil yurda gelir. Çok çok teşekkürler, :):)

Çok teşekkür ederim eleştirmeden yardımcı olduğunuz için:) en iyisi böyle bişey yapicam 14 Şubat'ta da okula gitmeyip hasta olmuş gibi yapar buradaki sevgilime söylerim o da okula değil yurda gelir. Çok çok teşekkürler, :):)
nasıl yani bu riyakarlığa devam mı ediceksin tam gaz? pes doğrusu.

Kendine saygın olsun, prensiplerin olsun hayatta.. Benim düşünce dünyama göre kendini sevemediğin için, bu kadar doyumsuzluk yaşıyorsun. İkisi de egolarını tatmin etsin istiyorsun. Çünkü ne istediğini bilmiyorsun. Önce kendini tanı.. Bana kalırsa ruhsal sorunların olmali.. İkisini de gönder gitsin.. Çünkü ikisini de sevmiyorsun. Birini sevsen ötekine ihtiyaç duymazdın.. Topla kendini, basitleştirme insan ilişkilerini.. Kımseye hakaret etmeye hakkın yok
Aslında haklısınız ama birinciyle güzel düzgün bi ilişkimiz vardı diğeriyle okulda tanıştık hatta nefretle başladı ilk başta sürekli atışıyoduk ve bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ondan uzak durmak istedim ama engel olamadım çünkü çok mutluydum ve beklemediğim bi anda söyledi herşeyi ve hayır diyemedim devamı da güzel oldu ikisiyle de mutluyum

Back
X