• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki sevgilim...

karar da önemli. çünkü hani ilerisi olan . gerçekten seni seven ve seni kırmayacak olanı tahmin etmen ve tahminlere göre hareket etmen lazım. ikisini de uzun zamandır tanımıyorsun çünkü.

Sizinde eleştirdiğiniz başınıza gelir umarım. Çünkü bende asla yapmam böyle bişey diyen biriydim

Bize beddua edecegine kendi yedigin halti dusun kizim. Kendini bilen bi insan bunu yapmaz. Kimse seni tutupta ikisiyle zorla sevgili yapmadi sonucta. Ufak cocukta degilsin anladigim kadarıyla. Ikisinide seviyorum diye bisey yok ne kadar genis kalbin miden varmış senin oyle.

Biseyi anlamak için illa ki başa gelmesi lazım. Anlamiyosunuz gecemiyorum ikisinden de

Ayrıca şu an hiç bir bahane bulamam ve o kadar ümit verdim ayrıca bende uzulucem ayrılırsam

Biseyi anlamak için illa ki başa gelmesi lazım. Anlamiyosunuz gecemiyorum ikisinden de
üni ye gittin ve orada çok hoşlanacağın biri oldu. ve bu kişi seninle sevgili olmak istediğini söyledi.
o zaman ilk sevgiliyi bırakmalıydın . ondan sonra kabul etmeliydin 2. yi .
eğer ilkini çok sevseydin onu bu ihanetin içine sokamazdın . ve 2. yi reddederdin . demek ki ilk sevgilini sevmiyorsun. yoksa ona bunu yapamazdın .

üni ye gittin ve orada çok hoşlanacağın biri oldu. ve bu kişi seninle sevgili olmak istediğini söyledi.
o zaman ilk sevgiliyi bırakmalıydın . ondan sonra kabul etmeliydin 2. yi .
eğer ilkini çok sevseydin onu bu ihanetin içine sokamazdın . ve 2. yi reddederdin . demek ki ilk sevgilini sevmiyorsun. yoksa ona bunu yapamazdın .
Aslında ilkini daha çok seviyorum

İkisinden birini seçmeye niyetin yoksa biz ne yapabiliriz anlamadım. Sana iki sevgilini birbirinden saklama, idare etme taktikleri mi verelim, köyden gelen çocuğu oyalayalım mı? Neden konu açtın, ne gibi tavsiye bekliyorsun?

Burada bir bayan konu açsa ve dese ki sevgilim başka kızı da idare ediyormuş anında herkes sevgiliye hakaretler yağdırır ve ayrıl derdi. Ben de aynısını yapıcam, birisini seçme, ikisini de bırak çünkü aynı anda iki kişiyi idare eden bir insan, yalancıdır ve iki kişiyi de hak etmiyordur. Kendini onların yerine koy ve iki çocuğu da kendinden kurtar, sen birisini seçemiyorsun diye insanlara umut verme ve aptal yerine koyma... Bu nasıl bencilliktir, bir de mağdurmuş gibi konu aşmışsın pesss...

İkisinden birini seçmeye niyetin yoksa biz ne yapabiliriz anlamadım. Sana iki sevgilini birbirinden saklama, idare etme taktikleri mi verelim, köyden gelen çocuğu oyalayalım mı? Neden konu açtın, ne gibi tavsiye bekliyorsun?

Burada bir bayan konu açsa ve dese ki sevgilim başka kızı da idare ediyormuş anında herkes sevgiliye hakaretler yağdırır ve ayrıl derdi. Ben de aynısını yapıcam, birisini seçme, ikisini de bırak çünkü aynı anda iki kişiyi idare eden bir insan, yalancıdır ve iki kişiyi de hak etmiyordur. Kendini onların yerine koy ve iki çocuğu da kendinden kurtar, sen birisini seçemiyorsun diye insanlara umut verme ve aptal yerine koyma... Bu nasıl bencilliktir, bir de mağdurmuş gibi konu aşmışsın pesss...
Zaten yorumlardan sonra karar verdim birini secicem dedim çok zor ama zamanla yapicam çünkü bi anda ne diyebilirim?

Zaten yorumlardan sonra karar verdim birini secicem dedim çok zor ama zamanla yapicam çünkü bi anda ne diyebilirim?
çok merak ediyorum yorumlardan önce ne yapacaktın. ikisini de kafa kafaya tokuşturcaktın . az kalmış zaten .
ikisi de seni bırakacak . sonuçc bu olacak

Yaa memleket yıkılsa umrunuzda değil, dünya yansa hasırınız filan yanmaz de mi!

Fakesen de değilsen de rezillik bu yaptığın farkında mısın canısı?

sevgiliden çok yakın arkadaş gibi görüyorsun galiba.
en azından birincinin değeri o şekilde.

uzakta olup yalnız kalmak zor gelmiş,2. de o işe yarıyor.

amacın kendini iyi hissetmek.
yoksa sevgi,aşk vs. senden çok uzak.

Back
X