Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçta gelicen?
Siz ayni yerdemisiniz bendemi ayni yerdeyim nereye gidiyosunuzCumartesi çalıştığım için 4 gibi falan gelebilirim ancak
Ay birde o var biyometrik fotograf cok eksikti zaten
Fotografi simdi cektirelim seneye kimlik aliriz![]()
Siz ayni yerdemisiniz bendemi ayni yerdeyim nereye gidiyosunuz![]()
Su pasaport icin olan domates suratli fotolardan oluyor.Ay soluksa ben yaptirmam parlak cafcafli olmalihe şimdi okudum biyometrik nasıl oluyorki?
zaten kimlik o kadar soluk ki foto anlaşılmıyo bile biyometrisi kusur kalsa olurmuş:))
Ayni yerdeymisiz birdeahaha bensiz gitmeyin banada ön ayak olun sevabına![]()
Ben istanbuldayım Kadıköy'den alırım muhtemelenSiz ayni yerdemisiniz bendemi ayni yerdeyim nereye gidiyosunuz![]()
Biyometrik inanilmaz cirkin gulmek bile yasak fotodahe şimdi okudum biyometrik nasıl oluyorki?
zaten kimlik o kadar soluk ki foto anlaşılmıyo bile biyometrisi kusur kalsa olurmuş:))
Senden ogrendim bende
Sirf soluk olsa yine iyi ben azicik gulumsedim , fotografci gulmeyin dedi bu sefer daha da bi gulesim geldi , 40 saatte cekemedik fotoyuSu pasaport icin olan domates suratli fotolardan oluyor.Ay soluksa ben yaptirmam parlak cafcafli olmali![]()
Simdi benim buradaki konusmalar aklima takilir gulerim benSirf soluk olsa yine iyi ben azicik gulumsedim , fotografci gulmeyin dedi bu sefer daha da bi gulesim geldi , 40 saatte cekemedik fotoyu![]()
Yazik yahu kadina bi biyometrik foto icin dalasma benceSimdi benim buradaki konusmalar aklima takilir gulerim ben
Kaynanama sinerlenip mi gitsem ne yapsam![]()
Söylemem
Senden ogrendim bende
Doktor yok ama bir kadin dogumcu olsaydi hamilemiyim konularina etiketler diplomasini yaktirirdik![]()
O ne guzel eh iyisini yapmışsınSöylemem
İstanbulda değilim. Bekarken istanbulda yaşıyordum, özelde çalışıyordum. Kocam çekti kurtardı beni, devlet memuru oldum![]()
Yok o birsey derse fotografciya kosarim hemenYazik yahu kadina bi biyometrik foto icin dalasma bence![]()
Memur oldugunu soyledigine bile pismansin suanSöylemem
İstanbulda değilim. Bekarken istanbulda yaşıyordum, özelde çalışıyordum. Kocam çekti kurtardı beni, devlet memuru oldum![]()
Suan magicatte dilekce veriyormus istifa icinokuduğuna okuyacağına pişman olurdu kesin![]()