iki tarafta çikolata kisti.

mervekocc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
113
30
98
Tekirdağ
öncelikle herkese selamlar. iki buçuk senedir evliyim ve bebek sahibi olamadım. gitmediğim doktor kalmadı. en son dün muayene oldugum doktordan iki tarafımda da 3'er santımlık çikolata kistlerim olduğunu öğrendim. aynı zamanda rahimde yapısal bi bozukluk oldugunu,ya çift rahim ya da bölmeli olduğunu söyledi. bir ay sonra hsg çekiminde herşeyin belli olacağını anlattı. ama ben bu bir ayı nasıl geçireceğim bilemiyorum. bu rahatsızlıklarımın çaresi var mı. varsa bile sonucunda ben bebek sahibi olabilecek miyim? bilenlerden,bi fikri olanlardan yardım istiyorum. anlatırsanız sevinirim. tesekkürler şimdiden.

merhaba çikolata kisti ile ilgili detaylı bilgileri bahceci grubunun internet sitesinden öğrenebilirsiniz. elbetteki çocuk sahibi olursunuz bazen tedaviler gerekebilir. doktorunuznun dediği gibi rahim içinde de başka bir durum varsa bunun aydınlatılması için hsg şarttır. sonuclar toparlansın evli iseniz eşiniz de zaman kaybetmeden sperm teti versin ve tedavi secenekelri için hazırlıklar yapılsın. sevgiler.

öncelikle herkese selamlar. iki buçuk senedir evliyim ve bebek sahibi olamadım. gitmediğim doktor kalmadı. en son dün muayene oldugum doktordan iki tarafımda da 3'er santımlık çikolata kistlerim olduğunu öğrendim. aynı zamanda rahimde yapısal bi bozukluk oldugunu,ya çift rahim ya da bölmeli olduğunu söyledi. bir ay sonra hsg çekiminde herşeyin belli olacağını anlattı. ama ben bu bir ayı nasıl geçireceğim bilemiyorum. bu rahatsızlıklarımın çaresi var mı. varsa bile sonucunda ben bebek sahibi olabilecek miyim? bilenlerden,bi fikri olanlardan yardım istiyorum. anlatırsanız sevinirim. tesekkürler şimdiden.

eşimin sperm testleri de yapıldı. sonuçları aşağıda.

abstinans süresi-4
hacim-2
viskozite-normal
likefaksiyon süresi-30
sperm sayısı-22
hareketli oranı-64
hızlı/ileri-23
yavaş/ileri-27
yerinde-14
hareketsiz oranı-36
sperm morfolojisi
normal-23
baş anomalisi-29
boyun anomalisi-15
kuyruk anomalisi-33

bu sonuçlara baktığında doktorum morfolojide de problem olduğunu söyledi. bununla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir? cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

merhaba sonucunuz normal morfoloji de dahil olmak üzere. sevgiler.

eşimin sperm testleri de yapıldı. sonuçları aşağıda.

abstinans süresi-4
hacim-2
viskozite-normal
likefaksiyon süresi-30
sperm sayısı-22
hareketli oranı-64
hızlı/ileri-23
yavaş/ileri-27
yerinde-14
hareketsiz oranı-36
sperm morfolojisi
normal-23
baş anomalisi-29
boyun anomalisi-15
kuyruk anomalisi-33

bu sonuçlara baktığında doktorum morfolojide de problem olduğunu söyledi. bununla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir? cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

çok teşekkürler. kendi rahatsızlığımla ilgilenirken eşimin de yetersiz olduğunu düsününce çok üzülmüştüm çok rahatlattınız beni. teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

Back
X