Bu bazı anneler el oğlu damattan da çekinmiyorlar . Ergen gibi odalara kapanmalar , sanki aşk acısı çekmeler .. evet böyle şeylerin yaşı yok ama insan biraz olgunlaşmalı. Yapmayın onun işini , siz yaptığınız için rahat
Bu bazı anneler el oğlu damattan da çekinmiyorlar . Ergen gibi odalara kapanmalar , sanki aşk acısı çekmeler .. evet böyle şeylerin yaşı yok ama insan biraz olgunlaşmalı. Yapmayın onun işini , siz yaptığınız için rahat
Cekinmemeyi gectim artik inanilmaz piskin. Asagi in posetleri al dedi iki tane poset oda. Siz cikarin dedim. Nisanlim icin insin aliversin dedi. Oda inemez dedim. (Evliyken evinde her isi yapiyordu burda aldigi bir poseti yukari cikarmiyor) Yanimiza gelince ne o yoksa nisanlin mi inmek istemedi oyle birsey varsa bilelim diyor cocugun yaninda. Delircem gercekten
Bazı arkdaşlar demiş gerci ama bende diyim ,evde görüşmeyin nisanlınızla. Evdeki sorunlari anlatmayın artık nisanlınıza. Insan kendi öz annesine katlanamazken ( siz cok haklisiniz ) nişanlınızın sabretmesi zor,annenizle yüz göz olmadan ayagini kesin o evden.
Malesef bazı enneler evlatlarını kıskanıyorlar,bumu üzülerek diyorum. Acaba siz evleniceksiniz diyede kendide bosandıgı icin dengesiz davranıyo olabilir.
Zaten az kalmiş evlenmenize annenizi hasta olarak kabul edin saglikli düsünen biri yapmaz çünki bu davranişları.
Hayatta bazen roller degişiyor,evlat anne oluyor yeri geliyor baba oluyor. Siz kafaniza çok takip kendinizi üzmeyin ❤ evlilik yolundaki gecittlerinizi güzel yaşayın tadını çıkarın.
Ins. COK MUTLU olursunuz
Cok duyguya girmeden anlatayim. Annem iki sene once bir evlilik yapmıştı. Olmadi bosanma sürecinde. Baska bir sehirde yasiyordu. Simdi tekrar anneannemle beraber yasadigim eve döndü. Inanilmaz mutsuz. Bu evi benimsemedigini bastira bastira söylüyor her defasinda. Is yapmak istemiyor. Ben calisiyorum. Hem ev hem is cok zor oluyor. Odasina cekiliyor odasina yasiyor adeta. Geldiginden beri bir yemek yapmisligi yok. Surekli tartisma halindeyiz. Son zamanlarda ne zaman nisanlim gelse ya da nisanlimin ortamda oldugu bir zaman olsa annem tartisma cikariyor. Isteklerini onun yaninda yaptirabilecegini zannediyor sanırım. "Hadi bakim" modunda. Son zamanlarda nisanlim bana hep mutsuzsun, memnuniyetsizsin gibi cumleler kurmaya basladi. Bugun bize geldi yine tartisma cikti ve senin kime cektigin belli oldu dedi ama ne demek istedigini once anlamadim. Bana camasiri topla diyor mesela yanindayken. Kendi camasirlari halbuki. Surekli yorgun surekli mutsuz surekli isteksiz bu hayati istemiyor hep boyle. Ve bende farkettim ki en guzel seyde bile icimde bir mutluluk olmuyor artik boyle seylerle ugrasmaktan. Ben nasil davranayim? Sorunlu insan modeli olmak istemiyorum. Artik bize cagirmama karari aldim evet ama ayni evin icinde bu sekilde nereye kadar diyorum hep. Herseyden once surekli sorun konusmayi nasil terkedebilirim? Nasil toparlarim bu durumu? ( haline sukret sendeki de dert mi tarzu yazacak arkadaslarim lutfen yazmasin ben fikir almak istiyorum )
İşin çok zor.. Bence annene resti çekmelisin. Mümkünse uzun süre de konuşma. Hele nişanlını annene yaklaştırma bile...
Zaten yakında evleneceksin ama annene her şeye karışma yorum yapma ve hayatını mahvetme fırsatı verme...