- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
Bende yas farki olanda birbirine yakin doganda var ve hic farketmiyor yas olayi cocuklarda .bence çocukların arasında ya fazla yaş farkı olmayacak anne birkaç yıl zorlanır ama sonra çocuklar arkadaş olur birlikte büyür eger yaş farkıda olacaksa en az 5 yaş olmalı.diğer türlü çok zor
Benim de henuz cocugu olmayan bi komsum var, beni anladigini soyluyor, yegenleri varmis o bakimdan anliyormus beni.. cok komik :) kesinlikle yasamadan anlamaz, benim bir bebegim var ve 2 cocuklu birini anliyorum desem de yalan olur mesela..empati yaparim ama anlamak baska tabii..haklisiniz vesselam :)Yeni bebeği olan birisi ciddiyetle beni anladığını söylemişti. Hiç bozmadım. uzaktan yakından anlamıyor:) Anlatılmaz, Hayal edilmez, yaşanır. Artı ve eksileri vardır.
birinciyi dogur da bacim :)Yap gitsin kız kalabalık aile olmak güzel ben şu an ilk hamileliğimdeyim bir sürü çocuk yapmayı düşünüyorum. Çünkü kalabalık ailelere hep özendim :)
Yap gitsin kız kalabalık aile olmak güzel ben şu an ilk hamileliğimdeyim bir sürü çocuk yapmayı düşünüyorum. Çünkü kalabalık ailelere hep özendim :)
Doğru diyosun doğurmaktan çok korkuyorum Aslında.Sen hele biri doğur bak bakalım 2. Yi istiyormusun? Ben de dört kız istiyordum. Iki oğlum var 2. Plansız oldu cesaret edebilirmiydim bilmiyorum.
Bugun ablamla avm gittik altı aylik bebegi var ona bakarken oglum duķkana dalmis on saniye bile olmamistir baktim kapinin orda,kendi kendime dedim cocuklar boyle kayboluyor demek.Ben ciddi ciddi soruyorum nasil koruyorsunuz cocuklarinizi ben bir tane ile bas edemiyorum bakiyorum birinin elin de biri arabada biri karninda hayret ediyorum , esim ikinci cocuk icin telkinler de bulunuyor ama ben bu sorumluluğu kaldiramam gibi geliyor bana nedir bunun yontemi kalabalik ailede buyumedim nasil duzen kuruyorsunuz bana da ogretin yahu.
Elmayla armutu ayırabildiğinizde tekrar konuşalımYa bi bebek bakacaksınız amma şikayet ettiniz.
Hepi topu bir sene bu şekil oluyor ne kadar drametize ediyorsunuz.
Eskiler dokuz on tane yapıyormuş .
Merak etmeyin hep böyle gitmeyecek azıcık sıkın dişinizi.
Ekleme
Üstelik bir buçuk yaşındaymış , biraz kendi kendine vakit geçirmeli ki geçirmiyorsa bu normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?