- 23 Ağustos 2014
- 18
- 4
- 3
- Konu Sahibi onunzeynebi
Herkese merhaba
İlk kez evlilik danışmanına giderken radyoda Teoman'dan "iki yabancı" çalıyordu
O gün randevu biterken psikolog "teomanın şarkısını hatırlattınız bana" demişti
5 yıl sonra gerçekten 2 yabancı gibi hissediyorum ve çok ama çok üzgün, kırgın ve yorgunum
Eşimle gözgöze geldiğim an aşık olmuştum
ilk sözlümden ayrılmamın ardından, ailemi ikna etmemin güç olduğu bir dönemden geçerek onunla nişanlandım, kısa bir nişanlılığın ardından da evlendik. Bu zorlu aürecin ardından evleninxe çook kıymetli olacağımı düşünürdüm hep.
İlk sözlümü hiç problem etmedi çünkü onunla hiç gezip toMadığımı, elele yürümediğimi, bir aevgililik hlinde olmadığımı biliyordu.
İyi bir insanın iyi bir eş olacağı düşünerek verilmiş yanlış bir karar olduğunu biliyordu.
(Olası sorulara karşı çok kısa değindim)
Ailesiyle oldukça farklıyız ve çok rahat bir diyalog kuramadık ama onları gerçekten sevdim, eşim de sevdiğimi bilir, her cuma telefonlaşırdım, memleketine sık sık (en azından 2 ayda 1, bazen daha sık) giderdik.
3 yaşında bir oğlum var, kırkımız çıktığı gün yapılan mevlidde annemle bir tartışma yaşadık. O günden sonra daha az amaya başladım ve açıkcası daha gönülsüz gider oldum.
Geçen senenin kurban bayramında yine memleketteydik,
2 aydır aşırı yoğun çalışıyor ve evle pek ilgilenemiyordum, oldukça yorgundum
Bayram günü annem yanlışlıkla ayağıma televizyonu düşürdü, yanımda da oğlum vardı
Pek birşey olmadı, biraz bere ve hafif bir ağrı, oğluma birşey olmadı diye sevindim
Annem bana sarılıp özür diledi, ben de hiç sorun etmedim, üzülmesin diye acımıyor dedim geçtim
Eşim olayı gördüğü halde hiçbirşey demedi, sormadı, akşam odamıza çekildiğimizde yine sormadı, ertesi gün bu duruma canım sıkılmıştı, o akşam kendisine neden böyle davrandığını aordum
Annesi üzülmesin diye sormadığını, zaten birşey de olmadığını düşündüğünü söyledi
Aynı durumu o yaşasa ben kesinlikle duramaz, ayağına bakar, ilgilenir, nasıl olduğuu sorardım.
Durumu bu kadar önemsememesine içerledim ve sıcak davranmak gelmedi içimden
Hiç konuşmadı, sormadı, oralı olmamaya devam etti
O böyle davrandıkça ben daha da uzaklaştım, dönüş yolunda tek kelime etmedik
Aşırı yoğun iş hayatıma geri dönmüştüm ve hala birbirimizle konuşmuyorduk
Ben sadece ilgi beklemiştim, göremediğim için de moralim boUlmuştu, o ise çok büyük bir sorun varmış gibi bana sırt çevirmişti
Beklediğimin tam tersini görünce ben de sırt çevirdim
Televİzyon vakasından bu yana nerdeyse 1 yıl geçti
Ben küçük bir terfi aldım, delice yorulmaya devam ediyorum
Eşimle aramız düzelmek bilmiyor
Nedenini hiç anlamıyorum ve kırgınlığımın haddi hesabı yok
2kez hastalandım bu dönemde, 1inde benimle hiç ilgilenmedi, yanıma bile uğramadı ve anneme gitmek zOrunda kaldım
Evet eskisi kadar bakımlı olamıyorum ama hergün en azından bir iş arkadaşımdan güEl ya da şık olmuşsusn şeklinde bir iltifat alırım
Evle eskisi kadar ilgilenemiyorum ama annem sağolsun sıklıkla yemeğimize yardım ediyor
Eşime eskisi kadar ilgi gösteremiyorum, hatta nerdeyse hiç göstermiyorum çünkü çok kırgınım
Beni bu kadar sorlu bir iş döneminde, ucunda yönetmenliğin olduğu bir süreçte saçma bir kaprisle başlayan anlaşmazlık yüzünden yalnız bıraktığı için onu suçluyorum
Birkaç defa boşanmayı ya da bir süre ayrı yaşamayı teklif ettim, olmadı
Oğlumuzu çok seviyor ve ondan ayrı kalmak istemiyor
Bir evin içine iki yabancı gibi dolanıyoruz
Bazen ayrı yatıyoruz, en zoru da o akşamlar oluyor
Evlenmeden önce parfümünü bileğime sıkar da yatardım, şimdi kokusuna hasretim.
Pisim derdi ve sarılırdı bana zor zamanlarımda, herşeyi unuturdum. Aylardır bana sımsıkı sarıldığnı, hatta sadece sarıldığını bile hatırlamıyorum
Sağ elimin parmakları onun eline göre şekillenmişti, en son ne zaman elele gezdiğimizi bir Allah biliyor
Beni dört göZle bekleyen, bana sen benim hediyemsin diye methiyeler dizen, sabahlara kadar mesajlara boğan, saçlarımı koklayan, dolu dolu sarılan adam nereye gitti bilmiyorum
Gereksiz bir kaptis miydi diye zaman zaman kendimi sorgulorum
Gereksizse bile bu kdr sırt çevirmeye gerek var mıydı anlamıyorum
Ne terfimin tadını çıkarabildim ne yeni terfiye umutlanabiliyorum
Oğlumun son bir yılını doyasıya yaşayamadım, her zamanki enerjik ve neşeli kadın olamıyorum
Nasıl çözeceğim, burnumun dibinde ama bu kdr uzak olan eşimle ne yapacağım bilmiyorum
Ona ne kdr kırgınaam o kdr çok seviyorum...
İlk kez evlilik danışmanına giderken radyoda Teoman'dan "iki yabancı" çalıyordu
O gün randevu biterken psikolog "teomanın şarkısını hatırlattınız bana" demişti
5 yıl sonra gerçekten 2 yabancı gibi hissediyorum ve çok ama çok üzgün, kırgın ve yorgunum
Eşimle gözgöze geldiğim an aşık olmuştum
ilk sözlümden ayrılmamın ardından, ailemi ikna etmemin güç olduğu bir dönemden geçerek onunla nişanlandım, kısa bir nişanlılığın ardından da evlendik. Bu zorlu aürecin ardından evleninxe çook kıymetli olacağımı düşünürdüm hep.
İlk sözlümü hiç problem etmedi çünkü onunla hiç gezip toMadığımı, elele yürümediğimi, bir aevgililik hlinde olmadığımı biliyordu.
İyi bir insanın iyi bir eş olacağı düşünerek verilmiş yanlış bir karar olduğunu biliyordu.
(Olası sorulara karşı çok kısa değindim)
Ailesiyle oldukça farklıyız ve çok rahat bir diyalog kuramadık ama onları gerçekten sevdim, eşim de sevdiğimi bilir, her cuma telefonlaşırdım, memleketine sık sık (en azından 2 ayda 1, bazen daha sık) giderdik.
3 yaşında bir oğlum var, kırkımız çıktığı gün yapılan mevlidde annemle bir tartışma yaşadık. O günden sonra daha az amaya başladım ve açıkcası daha gönülsüz gider oldum.
Geçen senenin kurban bayramında yine memleketteydik,
2 aydır aşırı yoğun çalışıyor ve evle pek ilgilenemiyordum, oldukça yorgundum
Bayram günü annem yanlışlıkla ayağıma televizyonu düşürdü, yanımda da oğlum vardı
Pek birşey olmadı, biraz bere ve hafif bir ağrı, oğluma birşey olmadı diye sevindim
Annem bana sarılıp özür diledi, ben de hiç sorun etmedim, üzülmesin diye acımıyor dedim geçtim
Eşim olayı gördüğü halde hiçbirşey demedi, sormadı, akşam odamıza çekildiğimizde yine sormadı, ertesi gün bu duruma canım sıkılmıştı, o akşam kendisine neden böyle davrandığını aordum
Annesi üzülmesin diye sormadığını, zaten birşey de olmadığını düşündüğünü söyledi
Aynı durumu o yaşasa ben kesinlikle duramaz, ayağına bakar, ilgilenir, nasıl olduğuu sorardım.
Durumu bu kadar önemsememesine içerledim ve sıcak davranmak gelmedi içimden
Hiç konuşmadı, sormadı, oralı olmamaya devam etti
O böyle davrandıkça ben daha da uzaklaştım, dönüş yolunda tek kelime etmedik
Aşırı yoğun iş hayatıma geri dönmüştüm ve hala birbirimizle konuşmuyorduk
Ben sadece ilgi beklemiştim, göremediğim için de moralim boUlmuştu, o ise çok büyük bir sorun varmış gibi bana sırt çevirmişti
Beklediğimin tam tersini görünce ben de sırt çevirdim
Televİzyon vakasından bu yana nerdeyse 1 yıl geçti
Ben küçük bir terfi aldım, delice yorulmaya devam ediyorum
Eşimle aramız düzelmek bilmiyor
Nedenini hiç anlamıyorum ve kırgınlığımın haddi hesabı yok
2kez hastalandım bu dönemde, 1inde benimle hiç ilgilenmedi, yanıma bile uğramadı ve anneme gitmek zOrunda kaldım
Evet eskisi kadar bakımlı olamıyorum ama hergün en azından bir iş arkadaşımdan güEl ya da şık olmuşsusn şeklinde bir iltifat alırım
Evle eskisi kadar ilgilenemiyorum ama annem sağolsun sıklıkla yemeğimize yardım ediyor
Eşime eskisi kadar ilgi gösteremiyorum, hatta nerdeyse hiç göstermiyorum çünkü çok kırgınım
Beni bu kadar sorlu bir iş döneminde, ucunda yönetmenliğin olduğu bir süreçte saçma bir kaprisle başlayan anlaşmazlık yüzünden yalnız bıraktığı için onu suçluyorum
Birkaç defa boşanmayı ya da bir süre ayrı yaşamayı teklif ettim, olmadı
Oğlumuzu çok seviyor ve ondan ayrı kalmak istemiyor
Bir evin içine iki yabancı gibi dolanıyoruz
Bazen ayrı yatıyoruz, en zoru da o akşamlar oluyor
Evlenmeden önce parfümünü bileğime sıkar da yatardım, şimdi kokusuna hasretim.
Pisim derdi ve sarılırdı bana zor zamanlarımda, herşeyi unuturdum. Aylardır bana sımsıkı sarıldığnı, hatta sadece sarıldığını bile hatırlamıyorum
Sağ elimin parmakları onun eline göre şekillenmişti, en son ne zaman elele gezdiğimizi bir Allah biliyor
Beni dört göZle bekleyen, bana sen benim hediyemsin diye methiyeler dizen, sabahlara kadar mesajlara boğan, saçlarımı koklayan, dolu dolu sarılan adam nereye gitti bilmiyorum
Gereksiz bir kaptis miydi diye zaman zaman kendimi sorgulorum
Gereksizse bile bu kdr sırt çevirmeye gerek var mıydı anlamıyorum
Ne terfimin tadını çıkarabildim ne yeni terfiye umutlanabiliyorum
Oğlumun son bir yılını doyasıya yaşayamadım, her zamanki enerjik ve neşeli kadın olamıyorum
Nasıl çözeceğim, burnumun dibinde ama bu kdr uzak olan eşimle ne yapacağım bilmiyorum
Ona ne kdr kırgınaam o kdr çok seviyorum...