- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Benim oglum aglıyor ya bakmazsam hemen biseyler atıyor yada bıseylerı yada baska turlu dikkat cekecek seyler yapıyor bugun oyle bır bulandımkı agladım artık bagırdım vurdum sonrada pısman oldumÇok çok sabır diliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz kızım dün 2 yaşını doldurdu biz 4 aydır bu küçük ergenlik diyorum ben 2 yas sendromundayiz ben şöyle bir çözüm buldum ağlıyor ya asla bakmıyorum. Mesela ilk zamanlar o ağlama rahat bi 10 dk filan suruyordu sabır çekiyordum içimden dua ediyorum zamanla azaliyor şimdi de ağlıyor gerçi ama süresi kısaldı 1 2 dk ben ilgilenmeyince mecbur susuyor.
Asla asla vurma canım yapma sakın onlar çok küçük bende ilk günler poposuna vururdum 2 3 defa yani sonra vurmadım daha kötü oluyor çünkü çocuk hırçınlaşır dediğim gibi kendine zarar verecek boyuta gelmediği müddetçe asla bakmıyorum ona yani o görmüyor baktığımı benim kız kafasını bile duvara vuruyordu şimdi biraz azaldı arada yine esiyor öyle. Birde havalar çok etki ediyor sıcaklar çocukları + daha fazla bunaltıyorBenim oglum aglıyor ya bakmazsam hemen biseyler atıyor yada bıseylerı yada baska turlu dikkat cekecek seyler yapıyor bugun oyle bır bulandımkı agladım artık bagırdım vurdum sonrada pısman oldum
18 ayligiz ve 2 yaş sendromuna erken girdik
Agladiginda kızıma ağladığın için seni anlamıyorum diyorum ve ağladığı şeyi yapmıyorum
Çok değişik icatlar çıkardı çığlık atarak ağlıyor yüzüne vuruyor kaslarını catiyor inat oldu
Cocuk buyutmek sabır ısı misafirliğe gittiğimde bakıyorum en hareketlı huysuz benımkı masallah milletin kiler daha sakın sessız18 ayligiz ve 2 yaş sendromuna erken girdik
Agladiginda kızıma ağladığın için seni anlamıyorum diyorum ve ağladığı şeyi yapmıyorum
Çok değişik icatlar çıkardı çığlık atarak ağlıyor yüzüne vuruyor kaslarını catiyor inat oldu
benım oglumda oyle hırcınlastı bende vurunca uzuluyorum ama o anda tahammül edemiyorum esıme okadar bu aldığımı falan anlattım eve geldı yemegı nı yedı ıkı dk falan cocukla oynadı sonra yattı uyandı arkadaslarıyla gorusme ye gıttı onlada tartıstım s... G it dedım  oda bırgun gıdecem gorur sun dedıAsla asla vurma canım yapma sakın onlar çok küçük bende ilk günler poposuna vururdum 2 3 defa yani sonra vurmadım daha kötü oluyor çünkü çocuk hırçınlaşır dediğim gibi kendine zarar verecek boyuta gelmediği müddetçe asla bakmıyorum ona yani o görmüyor baktığımı benim kız kafasını bile duvara vuruyordu şimdi biraz azaldı arada yine esiyor öyle. Birde havalar çok etki ediyor sıcaklar çocukları + daha fazla bunaltıyor
Her çocuk bir olmuyo canım.kimsenin çocuğuyla kıyaslama.benim kızımda çok yaramazdı.oğlum daha uslu.iki kardeş bile benzemiyor birbirine.sendrom için bol sabır diliyorum.çok çok zor yaşayan bilir.Cocuk buyutmek sabır ısı misafirliğe gittiğimde bakıyorum en hareketlı huysuz benımkı masallah milletin kiler daha sakın sessız
Kızınız nasıl sımdı pekı Ins amınHer çocuk bir olmuyo canım.kimsenin çocuğuyla kıyaslama.benim kızımda çok yaramazdı.oğlum daha uslu.iki kardeş bile benzemiyor birbirine.sendrom için bol sabır diliyorum.çok çok zor yaşayan bilir.
Kızım şimdi 6 yaşında ilkokul a başlıyo bu sene.ama hala çok hareketli.tabi eskiyi düşününce çok çok iyi.düzeliyo yani merak etmeyin.Kızınız nasıl sımdı pekı Ins amın
Benim oglum aglıyor ya bakmazsam hemen biseyler atıyor yada bıseylerı yada baska turlu dikkat cekecek seyler yapıyor bugun oyle bır bulandımkı agladım artık bagırdım vurdum sonrada pısman oldum
allah yardımcın olsunOglumun ıkı yasına girmesine 20 gun kaldı. Bu sıralar herseyi reddedıyor. Sureklı aglıyor her ıstedıgım olsun dıyor. Tuvalete gidiyorum aglıyor,buzdolabını acıyorum aglıyor bagırıyor ne yapacagımı sasırdım artık kendisi cok hareketlı elli bır cocuk her yerı dagıtıyor. Sabır falan kalmadı tukendım artık, sız anneler nasıl astınız bu sendrom ılletınıanne:
Acilen kreş diyorum, oyun grubu diyorum başka da birşey demiyorumOglumun ıkı yasına girmesine 20 gun kaldı. Bu sıralar herseyi reddedıyor. Sureklı aglıyor her ıstedıgım olsun dıyor. Tuvalete gidiyorum aglıyor,buzdolabını acıyorum aglıyor bagırıyor ne yapacagımı sasırdım artık kendisi cok hareketlı elli bır cocuk her yerı dagıtıyor. Sabır falan kalmadı tukendım artık, sız anneler nasıl astınız bu sendrom ılletınıanne:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?