- 15 Şubat 2015
- 13.375
- 47.259
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu problemlerin hiç biri yok çok şükür. İki ay önce çocuk doktoruna götürdüm. Ama sorun görünmüyorGöz teması kurmama,sizi duymuyormuş gibi davranması,parmak ucunda yürüme,değişik ritmik hareketler yoksa dediğinizi anlıyorsa ve yaşıtlarıyla oynuyorsa,komut alıyorsa sorun yok .Bol bol konuşun,tv izlettirmeyin,birlikte kitap okuyun.
Oğlum kreşe gidiyor zatenBenim yeğenimde 3 yaşına kadar konuşamadı. Dr a götürdüler. Dr kreşe verin orada çocuklardan öğrenir demiş. Gerçekten de 2-3 ay içerisinde konuşmaya başladı. Hatta 21 aylık kızım var konuşmayı yeğenimden ve küçük çocuklardan öğrendi.
Fazlasıyla varCocugunuz akranlarinin oynadigi oyunlara ilgi gosteriyor mu? Ismini soylediginde size bakiyor mu? Baskalariyla ya da sizinle goz temasi kuruyor mu bir de parmagiyla istedigi bir seyi gosterebiliyor mu? bu ozellikler var mi cocugunuzda
Benim oğlum da aynıydı.. 2.5 yaşını geçerek özellikle 3 yaş civarı dillendi ve maşallah hayret ediyo insanlar ettiği muhabbete.. sabırlı olun çok normal..Merhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi iki yaşında oğlumun toplasan beş altı kelimesi var. Artık kafaya çok takmaya başladım. İki yaşında çocuğu olanlar çevresinde iki yaşında çocuk olanlar yardımcı olabilir mi acaba
Benim ilk çocuğumBayanlar konu basligi dikkatimi cekti.girip bi okuyum dedim.cunki bende boyle bi konu acmistim.sunu tahmin ediyorumki
.bu konuya cevap yazan annelerin ilk cocuklari heralde.yaniliyomuyum
14 aylıkBenim oğlum da aynıydı.. 2.5 yaşını geçerek özellikle 3 yaş civarı dillendi ve maşallah hayret ediyo insanlar ettiği muhabbete.. sabırlı olun çok normal..
Muhtemelen erken yürümeye başlamıştır diye düşünüyorum :)
14 aylıkBenim oğlum da aynıydı.. 2.5 yaşını geçerek özellikle 3 yaş civarı dillendi ve maşallah hayret ediyo insanlar ettiği muhabbete.. sabırlı olun çok normal..
Muhtemelen erken yürümeye başlamıştır diye düşünüyorum :)
Can'ım kıyamam ya olur mı hiç konuşur elbet benim oğlumda 2.5 yaşında ilken kurduğu tek cümle anne gel idi onun dışında anne baba gel git dur gibi basit kelimeleri toplasan 10 tane filandı. Psikolog altı yaşına kadar bu kadar konuşması normal demişti. Ama ben kafaya pek takmadım biliyorum ki gelişimde bireysel farklılıklar var. Bu kadar konuşabiliyorsa devamı gelecektir dedim veeeeeee şimdi 3 yaş 3 aylık şakır şakır konuşuyor maaşallah.Merhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi iki yaşında oğlumun toplasan beş altı kelimesi var. Artık kafaya çok takmaya başladım. İki yaşında çocuğu olanlar çevresinde iki yaşında çocuk olanlar yardımcı olabilir mi acaba