İki yaşındaki çocukla 17 saat yolculuk

her sene oğlum doğdu doğalı 12 saatlik otobüs yolculuğu yapıyoruz bizde 12 saat memlekete ..

kesinlikle zorlukları var birde sizinki çok uzun bir saat

benim avantajım gece yolculuğu yapmamdı

bindikten yarımsaat bi saat sonra uyur

varmamıza 1 saat kala kalkar bizi çok sıkıntıya sokmazdı

şuan 6 yaşında büyüdükçe daha zor wc problemi bizimde yolculukta başımızın belası

2,5 yaşında oğlum var . asla böyle birşeye kalkışmazdım. kesinlikle burnumdan gelirdi.

bence rezillik olur otobüslerde çok gördüm çocuğunu susturamayıp kanter içinde kalan anneleri 2-3 saat hadi 5-6 saat olsun 17 saat biter mi, sonradan pişman olmayında. bide bütün otobüs rahatsız olup size ters ters bakacak felan ben istemezdim bu şekilde yolculuk etmeyi

anladığım sadece siz ve bebeğiniz olacaksınız, bir de kucağınızda götürecekseniz hiç yeltenmeyin derim,
yok bebeğe de koltuk alacaksanız olabilir.

Nolur doktorunuzla konuşun, çocuğa uygun, doğal bir sakinleştirici önersin.

çocuğun sakin yapıdaysa aşırı derecede zorlamayabilir ama yinede zor olur.. benm kız 4 yaşına gircek uçak dışında asla e asla yolculuk yapmam.. yani gitmem yinede otobüse binmem düşün. benmki biraz yorucu bir çocuk.

2 yaşındayken oğlumla 3 saat otobüs yolculuğu yapmıştım. O bile zor olmustu

Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?

dun aksam 6 bucuk saatlik yolculuk yaptim 1 bucuk yasinda kizimla. simdiye kadar en cok yoruldugum yolculuktu, cunku uyku saatine sadece yolculugun son 2 saatini denk getirmistim.
şükür ki aglayan bir çocuk degil, hareketlidir ama sesi de çıkmaz oyle kalabalik yerlerde. sevdigi birkac oyuncak, kitap, en cikmaz an icin cizgi film, sevdiği atıştırmalıklar.

mumkunse gece uyku saatini yolda gecirecek gibi alin biletinizi, bir de çocuğa da bilet alın. kocaman çocuk kucakta zor oluyor çunku. haydi siz tuttunuz on koltugu itekliyor orada oturana da yazık..

Tam bilet kesilir heralde çocuğa da demi

firmalara gore %30-%40 civarında bir indirim yapılıyor 12 yasindan kucuk cocuklar icin..

yanına ekstra alacaklarınız: hiç açılmamış yenı bır oyuncak...2) dergiler ... çizgi film için tablet... :D

Ben özel araçla yapmıştım.Aman Allah'ım bu yol ne ara bu kadar uzadı dedim resmen.Ki istediğimizde durduk felan.Öyle olmasına rağmen bir hafta kendime gelemedim.
Tabi bu çocuktan çocuğa değişir eğer yolculuğu seven bir çocuksa çok zor olmaz.

Ben otobüs yolculuğunda bir bebeğe denk gelmiştim toplam bir saat falan ağlamıştır ama çok sıkıntılı aşırı rahatsızlık verici.Eğer gitmek durumundaysanız da mutlaka yan koltuk boş olsun :işsiz:

Ben otobüs yolculuğunda bir bebeğe denk gelmiştim toplam bir saat falan ağlamıştır ama çok sıkıntılı aşırı rahatsızlık verici.Eğer gitmek durumundaysanız da mutlaka yan koltuk boş olsun :işsiz:
yan koltukta görümcem olcak kucagjmizda uyur diyo o da

Ben özel araçla yapmıştım.Aman Allah'ım bu yol ne ara bu kadar uzadı dedim resmen.Ki istediğimizde durduk felan.Öyle olmasına rağmen bir hafta kendime gelemedim.
Tabi bu çocuktan çocuğa değişir eğer yolculuğu seven bir çocuksa çok zor olmaz.
Uzun yolculuğu bende sevmem ben bile dayanamıyorum o yüzden düşünüyorum ama yapcak bişeyi yok şu an

Biz kendi aracımızla ve en fazla 7-8 saat gittik.. Bence çocuğa öksürük şurubu ver. Bol bol uyusun desemde hani en fazla ne kadar uyuyabilir ki 12 saat uyusa yine 5 saat daha var.. Çok zorlanırsın gibi geldi bana.

18 aylıktı kızım Avustralya'ya gittim. Tek aktarma yaparak tam 30 saat uçtuk...:) Yanımda daha önce hiç görmediği 10 tane oyuncak vardı. Çoğunlukla uyumayı tercih etti , ekstradan bir kaç atıştırmalık da vardı. ben çok zorlanmadım. Arada bir ağlama girişimi oldu ama , yeni oyuncağı görünce sustu :) Dönüş yolculuğu içinde çantama yeni oyuncaklar alıp koydum. Bu yolculuk bizi bir sürü oyuncak sahibi yaptı, tabi onca saat oynadığı oyuncakların bir daha yüzüne bakmadı.

cocuktan cocuga degisir.uyasa bile 17 saat uyumayacagina gore huysuzlanirsa isin zor.otobuste yediklerine de dikkat araba tutarsa isin hepten zor olur:olamaz:

Bir hafta önce bizde tatilden döndük 10 saatlik bir yoldu ve otobüsle gidip geldik benim kızım 4 yaşında ve aşırı derece araba tutma sorunu var normalde 15 dakikalık yol bize işkence olur midesi bulandığı için, ama 10 saatlik yolu çok rahat gidip geldik, doktorunu aradım ve mide bulantısı için bir ilaç tavsiye etmesini istedim ve gece yolculuğu tercih ettik zaten gece boyunca uyudu tabii rahat uyusun diye de yan taraftaki koltuğUda kızım için aldık böylece rahat rahat yatabildi, çok tedirgindim canı sıkılır ve araba tutar diye ama hiç korktuğum gibi olmadı

Back
X