Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki yıldır gorusmedigim kayinvalidem yarın evime geliyor.
Kizlar kayinvalidemler öğlen gelip az öncede gittiler. Ben elimden gelen herseyi yaptım.Onları. yemeğiydi tatlisiydi meyvesi çayı derken iyi bir şekilde agirladigimi düşünüyorum.Şimdi esim bırakmaya gitti onları. Arkamdan konuşuyorlardır eminim.
Kizlar kayinvalidemler öğlen gelip az öncede gittiler. Ben elimden gelen herseyi yaptım.Onları. yemeğiydi tatlisiydi meyvesi çayı derken iyi bir şekilde agirladigimi düşünüyorum.Şimdi esim bırakmaya gitti onları. Arkamdan konuşuyorlardır eminim.