İki yuzlu eltim ve bana yasattiklari...

Bu elti ve.gorumceler kiskanmak.icinmi var yahu. Benimkiler niye kiskanmiyor beni . Hic mi ornk alinacak yanim yok acaba.

Kadından bu kadar nefret edip özel sigortasına kadar anlatıyorsunuz ya nasıl oluyor bu?
Dediğiniz şey mantıklı geldiği için o da yaptırmak isteyebilir sizin hakkınızı kullanmayacaklar sonuçta.

Eşe de gayet anlatılacak bir şey bu ayrıca. Kendinize dert arıyorsunuz resmen.

Aleyna tilki gibi parmakla mı gösteriliyosunuz

Birilerine saldirmaya yer ariyor gbi bu kotu yorum yapanlar cvp vermiyorum onlara
Saldırmaya yer aramak değil ama çok komik söylemleriniz var yani. Sanki eltiniz size takıntılıymış gibi anlatıyosunuz. Kocanızın size tokat atması eltinizin değil kocanızın suçu ayrıca. Sapla samanı karıştırmayın.

Ee cnm biliyorsun madem onun huyunu, anlatma ona birsey, ayrıca bu kadar rahatsızsan görüşme, neden canını sıkıyorsun ki, esin isterse gider gelir sen gitme cagırma

Madem seni örnek alıyor ; sende yalancı,iki yüzlü,sinsi ve içten pazarliklisin demek ki..
Her şeyde seni örnek alıyormus ya ona istinaden..
Tam tersi bana dost olana canimi verrim yalan yere asla yemin etmm yalan sylemem kisi kendinden bilir isi demisler hanim efendi

O sebep oldu buraya hersyi nasil detayli anlatabilirm suanda bnmle bi sorunu yok dye dedikodumu yapmiyo ama ufacik bi sorunda aramadigi anlatmadigi kmse kalmiyor

Ee cnm biliyorsun madem onun huyunu, anlatma ona birsey, ayrıca bu kadar rahatsızsan görüşme, neden canını sıkıyorsun ki, esin isterse gider gelir sen gitme cagırma
Oyle yapiyorm iki gundur insallah byle devam edicem cektiklerimi bn bide Allah biliyor

O sebep oldu buraya hersyi nasil detayli anlatabilirm suanda bnmle bi sorunu yok dye dedikodumu yapmiyo ama ufacik bi sorunda aramadigi anlatmadigi kmse kalmiyor
Hanımefendi anlatamıyorum galiba. Şiddetin hiç bir şekilde bahanesi olamaz. Detaylı olarak anlatmanıza gerek yok o yüzden. Ne olmuş olabilir yani? Eltine bozuldun gittin kocana söylendin kavga etmeye başladınız o da size tokat attı işte. Ne olmuş olabilir ki? Kocan istediği kadar sinirlenmiş olsun tokat atamaz. İkiniz arasında çıkan bir kavgadan tokat yesen hakkettim benim yüzümden mi oldu diyeceksin bu seferde?

Ya elti düşmanlığı gözünü kör etmiş ya da kocana toz kondurmak istemiyorsun. Kendinizi kandırmayın ya.

Bakin ilk hataniz herseyi anlatmaniz. Ona ne sizin sigortanizdan? Anlatmayin, gidip gelmeyin. Bu kadar basit. Olay haline getirmek istiyorlarsa getirsinler. En fazla ne yapabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…