Kadından bu kadar nefret edip özel sigortasına kadar anlatıyorsunuz ya nasıl oluyor bu?Esim bni savunan birisi degil ailesine karsi gerci simdi biraz duzeldi .kadin daha dun aksam gelmis bnm dediklerimi bna satmaya calisyosu ..esim bize ozel sigorta yaptrmak istyordu bnde eltime anlattm. Dun aksam gelmis bak esim ozel sigorta yaptrmayi dusunuyo dedi bnde evt bn demistm sana dye dedim aa evt oyleydi dimi dyo ne konussak gidip esine anlatiyo
Size tokat atan esinize elti kadar öfkeli değilsiniz tabi. Eşiniz Size elti yüzünde tokat atiyorsa, asıl suçlu odur.Onun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.
cidden bunu nasıl anlıyorsunuz yaAlt katimda otryo disariya ciksam kapi deliginden bakiyo bn asagiya inene kadr konusmasam her yaptigimi butun aileye anlatyor
eltiniz yüzünden değil, eşinizin kabalığından tokat yediniz siz eltiye değil eşinize kızınOnun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.
Aleyna tilki gibi parmakla mı gösteriliyosunuzİyi gunler hanimlar .burayi uzun zamandir takip ediyorum fakat yeni uye oldum. Bnm derdim ayni apartmanda yasadigim ve bana hayatimi zehir eden eltimle alakali.Bekarken calisma hayatim oldu cok fazla insan tanidim ama bn bu kadar yalanci iki yuzlu bi insan daha tanimadim .Bir eltimiz daha vr o bundanda beter ama uzakta oldugu icin pek bir onemi yok.herseyi inceleyen dedikodu yapan yalan yere yemin eden kendisini kocasini cocuklarini herseyini oven bi kadin.daha kotusude her konuda beni ornek aliyor.Cocuk bakimindan temizlikten giyimden akliniza gelebilicek her konuda beni ornek aliyor onu gormeye tahammul edemiyorum .okadr cok sey yasattiki bana yazsam kitap olur .inanin abartmiyorum.tek umudum yeni ev alip ondan kurtulmak.Esinin ve cocuklarinnda ondan farki yok.o kadinla arama mesafe koymak istyorum fakat esi her firsatta laf sokuyor neden gelmiyorsunuz tatildemisiniz buyuk bir olay haline getiriyorlar bu durumu .Bana kalsa yok sayarım ama esim arada kaliyo bnm yuzumden huzursuz olsun istemiyorum.kavga gurultu olmadan nasil mesafeli olabilirim fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.
okey değil hanımefendi, biri baktığı zaman küçücük delikten nasıl karanlık olabilir bi anlatın nolurKapi isik aliyo hanim efendi biri baktigi zaman karariyo cekildigi gbi isik geliyo okey
Saldırmaya yer aramak değil ama çok komik söylemleriniz var yani. Sanki eltiniz size takıntılıymış gibi anlatıyosunuz. Kocanızın size tokat atması eltinizin değil kocanızın suçu ayrıca. Sapla samanı karıştırmayın.Birilerine saldirmaya yer ariyor gbi bu kotu yorum yapanlar cvp vermiyorum onlara
Ee cnm biliyorsun madem onun huyunu, anlatma ona birsey, ayrıca bu kadar rahatsızsan görüşme, neden canını sıkıyorsun ki, esin isterse gider gelir sen gitme cagırmaEsim bni savunan birisi degil ailesine karsi gerci simdi biraz duzeldi .kadin daha dun aksam gelmis bnm dediklerimi bna satmaya calisyosu ..esim bize ozel sigorta yaptrmak istyordu bnde eltime anlattm. Dun aksam gelmis bak esim ozel sigorta yaptrmayi dusunuyo dedi bnde evt bn demistm sana dye dedim aa evt oyleydi dimi dyo ne konussak gidip esine anlatiyo
Tam tersi bana dost olana canimi verrim yalan yere asla yemin etmm yalan sylemem kisi kendinden bilir isi demisler hanim efendiMadem seni örnek alıyor ; sende yalancı,iki yüzlü,sinsi ve içten pazarliklisin demek ki..
Her şeyde seni örnek alıyormus ya ona istinaden..
O sebep oldu buraya hersyi nasil detayli anlatabilirm suanda bnmle bi sorunu yok dye dedikodumu yapmiyo ama ufacik bi sorunda aramadigi anlatmadigi kmse kalmiyorSaldırmaya yer aramak değil ama çok komik söylemleriniz var yani. Sanki eltiniz size takıntılıymış gibi anlatıyosunuz. Kocanızın size tokat atması eltinizin değil kocanızın suçu ayrıca. Sapla samanı karıştırmayın.
Peki tamam.Tam tersi bana dost olana canimi verrim yalan yere asla yemin etmm yalan sylemem kisi kendinden bilir isi demisler hanim efendi
Oyle yapiyorm iki gundur insallah byle devam edicem cektiklerimi bn bide Allah biliyorEe cnm biliyorsun madem onun huyunu, anlatma ona birsey, ayrıca bu kadar rahatsızsan görüşme, neden canını sıkıyorsun ki, esin isterse gider gelir sen gitme cagırma
Hanımefendi anlatamıyorum galiba. Şiddetin hiç bir şekilde bahanesi olamaz. Detaylı olarak anlatmanıza gerek yok o yüzden. Ne olmuş olabilir yani? Eltine bozuldun gittin kocana söylendin kavga etmeye başladınız o da size tokat attı işte. Ne olmuş olabilir ki? Kocan istediği kadar sinirlenmiş olsun tokat atamaz. İkiniz arasında çıkan bir kavgadan tokat yesen hakkettim benim yüzümden mi oldu diyeceksin bu seferde?O sebep oldu buraya hersyi nasil detayli anlatabilirm suanda bnmle bi sorunu yok dye dedikodumu yapmiyo ama ufacik bi sorunda aramadigi anlatmadigi kmse kalmiyor
Esim bni savunan birisi degil ailesine karsi gerci simdi biraz duzeldi .kadin daha dun aksam gelmis bnm dediklerimi bna satmaya calisyosu ..esim bize ozel sigorta yaptrmak istyordu bnde eltime anlattm. Dun aksam gelmis bak esim ozel sigorta yaptrmayi dusunuyo dedi bnde evt bn demistm sana dye dedim aa evt oyleydi dimi dyo ne konussak gidip esine anlatiyo
Esinize karsi tepkiniz ne oldu?Onun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.
Bu elti ve.gorumceler kiskanmak.icinmi var yahu. Benimkiler niye kiskanmiyor beni . Hic mi ornk alinacak yanim yok
HaklisnizMesafe hayat kurtarır diyorum konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?